Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ein SUP er ein Sup! Eller?

#1

Bergensis sa for siden:

Vurderer SUP. Men det er mange ute på markedet, og stor skilnad i pris. Kva bør me tenke på?

Og våtdrakt? Er det noko som er anbefalt eller avbefalt?


#2

frukt sa for siden:

Aner ikke. Jeg har Pathfinder kjøpt på Bondekompaniet. Prøvde det for første gang i dag, og bortsett fra at lufttrykkmåleren på pumpen ikke virker har jeg ikke noe å utsette på det foreløpig.
Våtdrakt kjøpte jeg hos Obs for 699, men Europris sine er litt billigere, og helt ok har jeg hørt.
bondekompaniet.no/paddle-board-sup-brett-98016189769


#3

frukt sa for siden:

Det er forøvrig utrolig gøy! Jeg padlet omkring i nærmere to timer i solen i dag. :jupp: Neste gang skal jeg ta med mat og ta meg en piknik ute på vannet.


#4

Neket sa for siden:

Jeg har skjønt det sånn at Aqua marina er et godt valg, ikke for dyrt, men ikke billig ræl. Hvis du velger noe annet, sjekk at det kan pumpes opp til minst 1 bar, og at det er 15 cm tykt. Sjekk anbefalt vekt hvis det skal brukes av voksne, det er mye vanskeligere med for lite brett.

Jeg har et Explorer brett fra Holmen marine, veldig fornøyd men tror det er noe Kina-greier. Det var det eneste som ikke var utsolgt i fjor. :knegg:

Jeg har våtdrakt fra europris, men syns det blir klamt så bruker den ikke. Har med tørre klær i stedet, anbefaler vanntett bag.


#5

Pelen sa for siden:

Takk Neket, det hadde vært gøy å ha en, men man må tenke på oppbevaring.


#6

Neket sa for siden:

De oppblåsbare får plass i en bag. Tar ikke så stor plass. Jeg gidder ikke pumpe opp min hver gang, så den står langs husveggen eller i garasjen, men hvis man ikke har plass/er avhengig av kollektiv-transport kan man fint pakke den sammen hver gang.


#7

Polyanna sa for siden:

Vi har to oppblåsbare. Stor suksess.

MEN IKKE KJØP FRA COOLSNOW! Ren svindel.


#8

millact sa for siden:

Europris sine våtdrakter er greie.


#9

Mex sa for siden:

Vi har 3 brett.
Ett lite grønt Aqua Marina 9’’. Dette er mest for barn, men egentlig er ganske dårlig brett. Det blå og det oransje er greie brett, stødige og greie brett. (Vi har lånt på Bua noen ganger)
Vi har et NKX Flash brett på 11,6’’. Det er helt supert. Lett, stødig og mulig å få litt fart.
Vi har også et Boga brett på 12,6’’ kjøpt brukt. Dette er av en helt annen kvalitet, tåler mer og er super stødig. Men det et dyrt og ganske tungt. Lett i vannet, men tungt å bære på land.
Alle oppblåsbare.
NKX brettet er kjøpt på kitenorge.no, og kan absolutt anbefales.
Tenk litt over bruken;
Moro i vann, padle lengre turer, fart/trening, stille vann eller litt bølger.
Jeg anbefaler egentlig ikke Biltema/jula/europris brettene til voksne som vil ha dette som en aktivitet. Til barn eller bare for litt vannlek eller padle en sjelden gang, helt ok.

Vi har kjøpt våtdrakter på europris. Syns de er helt greie.


#10

daffy sa for siden:

Hvilken modell da, og hvor tykk bør den være for suplek?


#11

Mex sa for siden:

Europris har bare en modell mener jeg. Har ikke sjekket i år, men var sånn i fjor.


#12

Lavender sa for siden:

Jeg kjøpte Aqua Marina Vapor SUP. 6 cm tykt, 330 langt, under 10 kg. Karbon åre mener jeg. Alt tilleggsutstyr og brettet i en bag med ryggseler.


#13

Niobe sa for siden:

Vi har et blått fra Aqua Marina. Veldig fornøyd med det. Jeg har våtdrakt fra 2XU. Men jeg vil ikke si man trenger våtdrakt til SUP, jeg har sjelden brukt dem sammen.


#14

Bergensis sa for siden:

Vårt element er turkist brevatn. :D


#15

Niobe sa for siden:

Men du er oppå brettet! Jeg har aldri ramlet av, det var overraskende stødig.


#16

Bergensis sa for siden:

Poeng!


#17

meisje sa for siden:

Vi har et kombi brett fra aqua marina, det padler fint, men fungerer ikke så bra med seil oppå pga manglende retningsstabilitet, så noe mer opp mot vinden enn slør er tilnærmet umulig. Skal du bruke på sjø med bølger trenger du et bredt brett.


#18

millact sa for siden:

Ja, tror det. 12-åringen er på sin andre. 16-åringen sin passer enda. Alle vi kjenner (bor på Sørlandet) har fra Europris. Obs har også til ok pris.


#19

meisje sa for siden:

Vi har også våtdrakt fra europris, men de våtdraktene vi hadde fra o'neill var mye bedre å bruke og lettere å få av og på. Men prisen til europris er uslåelig da.


#20

Neket sa for siden:

Kan melde om at bauhaus har tilbud på Aqua Marina. :jupp:


#21

Magica sa for siden:

Har ny våtdrakt fra europris og den virker helt topp den. Ungen på 7 bruker storebrødrenes gamle, også fra europris så de har virkelig vært holdbare.


#22

Charlie sa for siden:

Har SUP fra Jula, og har vært fornøyd med det. Barnet har også venner med Jula-SUP. Tror det ble fort utsolgt i fjor, da. Men vi fikk. :kry: De bruker ikke våtdrakt, her. Godværs-SUP-ere.


#23

Bloppy sa for siden:

Jeg har akkurat kjøpt et til poden på Biltema. Det er ikke testet enda, så vi aner ikke noe om kvaliteten på det. Blir nok bare godværspadling på han. Mest for lek og morro antar jeg. Jeg sliter med krystallsyke, så jeg skal nok ikke oppå der. :svimmel:



#25

Lavender sa for siden:

Jeg kjøpte et Aqua Marin til når Bauhaus satte ned prisen med 1000,- til 2500,-.


#26

Dali sa for siden:

Takk for advarsel, satt og kikket på brett herfra. Hva er greia med de da?


#27

Magica sa for siden:

Brettene er bra men det er fra utlandet så du må betale import moms? Jeg kjøpte to brett til 4500 og måtte så betale 1300.


#28

Snippa sa for siden:

Aqua Marin: bør man ha det som tar 130 kg, eller holder det mindre til 95?


#29

Polyanna sa for siden:

Ja. Og det opplyser de veldig lite om. De later som om de er en norsk nettside, med .no-adresse, norsktalende reklamefilm, osv. Og de har veldig lang leveringstid. Og vanskelig tilgjengelig kundeservice. Og haugevis med falske positive anmeldelser på trustpilot.


#30

Mex sa for siden:

Jeg ville valgt det som tar 130 kg


#31

Dali sa for siden:

Der fant jeg det, langt nede på siden for vilkår og betingelser. Har gått på en slik bommert en gang før, glad dere advarte meg. :lol:


#32

Snippa sa for siden:

Takk! Dessverre har det blitt utsolgt i løpet av dagen :mumle:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.