Hyacinth sa for siden:
Jeg får litt ulike svar når jeg googler.
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Hyacinth sa for siden:
Jeg får litt ulike svar når jeg googler.
Niobe sa for siden:
Ja, det går helt fint. Så lenge den oppbevares helt tørt.
Hyacinth sa for siden:
Noen påstår at den blir forringet etter et par dager. Men det trenger jo ikke stemme. Har alltid trodd at den kan stå lenge.
Niobe sa for siden:
Da har de sikkert oppbevart den dårlig. Jeg har laget den opp til en uke i forveien, hvis ikke mer også.
Hyacinth sa for siden:
Men hvis den må være helt tørr, er det viktig å steke den tørr da, og ikke seig inni? Jeg er vant til at marengs er litt seig i midten.
Og det er kanskje ikke så lurt å pakke den inn?
Niobe sa for siden:
Mine pavlovabunner blir vekselvis seige eller helt tørre. Jeg vet ikke hva jeg gjør forskjellig, men forskjellige blir de. De kan likevel oppbevares flere dager. Om jeg ikke skal bruke stekeovnen, så står de bare der. Ellers har jeg også hatt dem i fryseboksen, i kakeboks. Gjerne med en brødskive underst, et lag bakepapir, og så bunnen oppå-
Hyacinth sa for siden:
Jeg tror ikke jeg har stor nok kakeboks, og jeg skal bruke stekeovnen. Men kan den stå i en bod inne?
meisje sa for siden:
En ekte pavlova bunn med fluffy inmat kan nok ikke oppevares noe særlig lenger enn 5 dager, kjører du norsk variant som er crispi gjennomstekt, kan det oppevares evig lenge.
Hyacinth sa for siden:
Jeg kan gjerne kjøpe, men jeg trenger å bruke opp noen eggehviter. Jeg kan jo bare steke den helt tørr. Eventuelt kan kanskje eggehvitene stå noen dager i kjøleskapet?
meisje sa for siden:
Du kan oppevare eggehviter 1 uke i kjøleskap, så hadde heller gjort det, og laget bunnen nærmere anledningen.
Hyacinth sa for siden:
God plan! :)
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.