Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bukser til tynne gutter som bruker herrestørrelse

#1

Myria sa for siden:

Tolvåringen har vokst ut av str 170 i barneavdelingen og vi var en kjapp tur på kjøpesenteret i går kveld i et forsøk på å finne herrebukser som passet. Vi rakk bare innom H&M, men der var det ikke mulig å finne noe han kunne bruke. Det var noe rart med livet på alle herrebuksene han prøvde. Han er tynn og skinny-bukser passet fint på beina, men alle var veldig posete på magen og det så virkelig ikke bra ut. Før vi begir oss ut på flere butikker tenkte jeg å høre om dere har erfaring med hvor han kanskje kan finne bukser som sitter pent?


#2

apan sa for siden:

Jeg har endt med dongeri fra Carlings og sånt for å få noe som sitter bra på gutta i overgangen. Dyrt da. Finnes sikkert noe annet, men min er ikke så opptatt av mange bukser, så jeg har bare kjøpt 1 eller 2.


#3

GinaK sa for siden:

Jack&Jones har bukser med svært liten tomme for å treffe denne gruppen.
Buksene heter Glen/Ken osv.. husker ikke alle.
Det har kommet en bukse som har helt fantastisk stretch. De vet hvilken det er når du spør.
Skal finne det ut når jeg kommer hjem. Jeg har overtatt en av de buksene etter minsten for han har vokst fra å være pygmè til å bli langt høyere enn meg, sånn plutselig. :eek::D


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg har hørt at Jack & Jones er stedet. Knerten nærmer seg 14 år, men klarer seg fremdeles i HM-bukser fra barneavdelingen. Jeg har skjønt at jeg må bruke litt tid på å vende hodet mitt til hva bukser kommer til å koste i fremtiden.

Fordelen med knerten er at han godt kan eie bare to bukser, og så brukes den ene mens den andre er på vask. Så da overlever vi nok at buksene koster litt.


#5

Elisabet sa for siden:

Cargo pants og chinos fra New Yorker funker fint på min gutt. Ikke er det dyrt der heller, for akkurat nå har det vært veldig begrenset hvor mange bukser han kan ha av gangen pga. har skutt i været.


#6

Myria sa for siden:

Takk for tips (tar gjerne i mot flere)!

Her kan det også godt bare eies to bukser (i motsetning til søsteren som er mer av typen "jo flere, jo bedre" og skifter fem ganger om dagen :gal:) så prisen er ikke superviktig selv om det er merkbart at barneklær er billigere enn voksenklær (for ikke å snakke om sko...). Han har brukt overdeler i herrestørrelse en stund allerede, men der er det i motsetning til bukser ikke noe problem å finne klær som passer.


#7

meisje sa for siden:

Jack and Jones har bukser i 27 og 28 tommer. Det har passet mine i den fasen. De har også bukser i lengre lengde enn 30 i de smale størrelsene. Jeg har hørt Carling anbefalt, men vi har ikke funnet bukser der selv.


#8

millact sa for siden:

Min bruker foreløpig kun Umbro bukser, men jeg har jo et håp om at han vil bruke noe annet til høsten på ungdomsskolen. Må derfor henge i tråden. Ja, antar buksene blir dyrere. Foreløpig er han på 158-164 en stund til.


#9

meisje sa for siden:

Jeg har akseptert cargo bukser som penbukse som kompromiss, for joggebukser er det som brukes mest, uten tvil.


#10

Luftslottet sa for siden:

Jack & Jones har ikke bare små tommer, men også buksemodeller som passer lang og smal. Min lange flis av en mann må også handle der.


#11

Myria sa for siden:

Mange fine tips her, ser ut som Jack & Jones blir første butikk vi besøker da. :jupp:
Det er en sånn rar overgangsfase det her. Og så er det litt ergerlig å kjøpe (dyre) klær som han uansett har vokst ut av igjen på få måneder, så noen voldsomt stor og variert garderobe er det liksom ingen vits i.


#12

Luftslottet sa for siden:

Du får selge disse buksene videre til meg når dere er ferdige, min 11-gutt kommer til å trenge dem. :knegg:
Han er som snytt ut av nesa på sin far, mens storebror har en ganske annen fasong.


#13

Blånn sa for siden:

Jeg anbefaler også Jack&Jones. Mine lange, tynne gutter finner bukser der. Henry Choise har også noen. Hilsen tre gutter og en mann med omtrent samme størrelse...


#14

Bean sa for siden:

Vi har også en periode kjøpt chinos bukser på Cubus. De har størrelser som starter på 27 eller 28 tommer mens lengden er ofte 30 eller 32.


#15

Nenne sa for siden:

Dressmann er ikke så sidrumpa som jeg trodde og de har jo klær i alle størrelser, fra de aller minste til de aller største. Der burde det være mulig å finne noe. Mine gutter liker godt jeans derfra.


#16

Linella sa for siden:

Vår lange, tynne tenåring har dongeribukser fra Cubus. De er litt store i livet, men ikke verre enn at det går fint med et belte. Han har i tillegg en Levis 712 slim (damemodell, mener jeg å huske) med 26 tommer i livet. Den fungerer også fint med belte.


#17

Chablis sa for siden:

Jack and Jones og levis brukes her.


#18

My sa for siden:

+1 på Jack and Jones. Min 13-åring kjøpte bukse der til 17.mai. Ikke "penbukse", men helt svarte jeans, som er så svarte at de fint går som penbukser her i huset. For øvrig eneste buksa han har som ikke er joggebukse, og den brukes bare til pent. :gittopp:


#19

millact sa for siden:

Min har arvet to sorte bukser i litt sånn jeans stoff. De brukes dersom jeg insisterer på at han må gå i bukse. Det er lenge siden jeg kjøpte vanlige bukser til ham, men jeg tror han kommer til å endre seg litt fremover mtp klær.


#20

millact sa for siden:

Min synes Jack&Jones har kule klær, så jeg tror nok det blir der vi må gå fremover. Litt usikker på om de har fysisk butikk her, men tror de har på Sørlandssenteret.


#21

Fintdethei! sa for siden:

Du har fått mange gode tips her. Jeg husker vi slet med det samme for et par åe siden. Nå er han en ung mann på 18,5 år, og kan kjøpe klær overalt.
Håper dere finner noen bukser som passer!


#22

millact sa for siden:

Det vet jeg en venninne kjøper til sin tynne sønn på 15. Hun slet også med å finne bukser.


#23

millact sa for siden:

Da er vi også der. Kom tomhendt hjem fra byen. Får prøve Jack & Jones.


#24

Myria sa for siden:

Vi bestiller mest fra nett nå (ofte Zalando, ikke noe minus at de har bukser til alle slags priser, jeg kjenner viljen til å kjøpe dyre bukser til en som ikke passer dem mer enn få måneder ikke er kjempehøy). Han bruker 29 i midje og 34 i lengde.


#25

Karamell sa for siden:

Tommy Hilfiger har smale og lange bukser, både som chinos og jeans. Har funnet 29/34. Burde hatt 36 på lengde, men heldigvis er det moderne med korte bukser. Men de fleste klarer seg nok med 32 i lengde, og det er det bedre utvalg i! Bestiller på Zalando.
Fant faktisk en Levis i 36 lengde nå, men da måtte han ta til takke med 32 i bredde.

Et dyrere merke som har lange nok og smale nok bukser for min svært lange og slanke sønn er Replay. Kjøpt på Høyer.

Carlings og Jack and Jones har ikke lange nok bukser til ham i smal nok livvidde.


#26

millact sa for siden:

Vi gikk innom Carling i dag, men han så prisene og snudde omtrent i døren. 32 i lengde blir nok for langt. Han er 170.


#27

Vianne Rocher sa for siden:

Skjønner ikke hva du mener.
Mvh. selger fotballsko på Finn som er brukt max ti ganger. Nypris orker jeg ikke å tenkte på engang.

Min er lang (snart 180cm). Han vil kun ha superbaggy bukser som puddler nede ved føttene og har flere fra polar skate og sweet skate samt en fra Levis (stay loose). Siden de uansett skal være så vide snurper han dem sammen med belte i livet så de henger på på et vis. Vet ikke om jeg skal si det er pent men det er definitiv trendy.


#28

Myria sa for siden:

Ja, min er også 180 nå, men er fremdeles ganske tynn så det er derfor det er litt vanskelig å finne bukser til ham. Da han brukte 29-32 fant vi bukser flere steder, men nå som han trenger 34 i lengde med samme midjemål er det tydeligvis vanskeligere å finne så da var nettbutikker neste bud.


#29

Lyppa sa for siden:

Carlings bestiller inn bukser med rett lengde om man spør :)


#30

Tjorven sa for siden:

Knerten blir bare tynnere og tynnere (og lengre og lengre). I går mista han faktisk buksa. Heldigvis hjemme, og sikkert fordi jeg fikk ham til å ta av alt på overkroppen slik at det ikke var noe som "holdt igjen". Og han nekter å bruke belte, men gårsdagen fikk han nok til å tenke litt.

Han vil ikke at de skal være for smale, men baggy bukser henger jo ikke på. Jeg antar at størrelsen hans er 26/32 (det er i hvert fall den størrelse han har i dressbukse). Finnes det baggy modeller som er så smale og som ikke trenger belte?


#31

apan sa for siden:

Jeg har inntrykk av at alle de baggy buksene trenger belte? Storebror, som er atskillig bredere enn Knerten som du sikkert vet, snører i alle fall på sine digre bukser.


#32

Tjorven sa for siden:

Ja, han trenger nok belte. Jeg får få storesøster til å promotere det. Han fikk et veldig stilig belte til jul, men foreløpig har det bare blitt brukt til nevnte dressbukse.

Storesøster snører sine baggy bukser med hyssing (!). Det ser i hvert fall snodig ut, men det føyer seg bare fint inn i rekken av "ting jeg ikke skjønner" når det kommer til ungdommers klesstil.


#33

My sa for siden:

Her er det skolisser som er jentenes foretrukne snøreanordning. :nemlig:

Guttungen går kun i shorts (har gjort i hele vinter), av typen tykt collegestoff, og de har snøring. Så han har løst problemet både med lengden og vidden på den måten. :rolleyes:


#34

Karamell sa for siden:

Shorts faktisk. Britiske aner? :knegg:


#35

Tjorven sa for siden:

Ja, se der. Det er rett og slett bare jeg som er for gammel til å skjønne dette. Mine "det der kan umulig være behagelig"-kommentarer er altså bare så TEITE.


#36

My sa for siden:

:humre:

Han bruker ikke knestrømper da. Tross alt.


#37

My sa for siden:

Med tanke på enkelte gutters foretrukne merkebelter til tusenvis av kroner, så synes jeg både hyssing og skolisser er heeeelt greit. :knegg:

#38

millact sa for siden:

Min passet to i 170 fra Lindex, så da ble det ganske billig


#39

-ea- sa for siden:

Tjorven, det finnes elastiske belter, dersom han syns vanlige er ubehagelige.

Ellers var det med skolisser kjent sak her for par år siden.


#40

GinaK sa for siden:

Minsten min har vokst ifra runde 2 fra Jack&J. De er så stretchy at jeg faktisk kan bruke de. Typen heter Comfort Fit/Mike. Fantastisk stretch.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.