Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hotell på Kos - Hellas

#1

Penelope sa for siden:

Hei

Planlegger seilferie fra Kos med etterfølgende hotellferie. Siden det er begrenset hva det er mulig å få tak i av "Kun hotell" fra de store charterselskapene, tar jeg gjerne noen tips ril hotell her. Har 2 små under skolealder - så barnebasseng er et must.

takk for alle tips!


#2

Elisabet sa for siden:

Jeg ville ikke anbefalt Kos by med små barn i alle fall. For det første er det et lite barnevennlig ungdomssted, og for det andre er det helt elendig strand der. Men en stykke utenfor Kos by ligger det en herlig plass som hadde mye tyske familiehoteller. Nå husker jeg ikke hva den plassen heter, men skal se på et kart om jeg finner det ut. :)


#3

Elisabet sa for siden:

Tigaki Beach er det jeg tenker på. Om du går inn på Google Earth så kan du se på kartet der at det er flere store hoteller med fine bassenger rundt det området. earth.google.com/

Google Earth bruker jeg masse når jeg planlegger ferier og leter etter plasser. Der kan en se hvordan områdene er ganske i nærbilder de fleste steder. Hvis jeg finner et hotell jeg har lyst til å se nærmere på hos reisebyråene, så går jeg inn på Google Earth og finner igjen hotellet ved hjelp av stedsnavnet og fasongen på bassenget. ;)


#4

Tangina sa for siden:

Slutter meg til Elisabet - Kos by var ikke noe for andre enn festglad ungdom så vidt jeg husker. Vi syklet oppover kysten fra Kos by til en fin strand - mulig det er det stedet Elisabet nevner. Der var det greit nok, men jeg må si at Kos er den greske øya jeg har trivdes dårligst på. Kalymnos er jo bare en kort fergetur unna - har ikke vært der, men har hørt mye pent om øya. Det er kanskje også et alternativ?


#5

Elisabet sa for siden:

Her er oversiktsbilde over Tigaki. Ligger ca. 1 mil fra Kos by. :) www.solfaktor.no/tour/gallery/hellas/kos/tigaki Kos er ei nydelig øy. Nå er det mange år siden vi var der, men så utrolig mye flott å se når en utforsker litt f.eks. med leiebil.

Apollo og Solfaktor pluss har i alle fall hoteller der. Her er et eksempel fra Apollo: www.apollo.no/Travelling+with+apollo/Catalogue/Hellas/Kos/Tigaki/Hotel/Zorbas+Beach.htm Var vel ikke akkurat så billig hotell det, men det finnes kanskje noe nettside som selger bare hoteller. Var som sagt mye tyskere på Tigaki, så kan jo hende det finnes noen tysk nettside som selger bare hoteller.


#6

Penelope sa for siden:

Takk for svar! Grunnen til at vi har tenkt på Kos, er at Norwegian har så billige flybilletter dit. Men siden flytidene ikke er særlig behagelige, kan det godt være vi velger noe annet. Kos by hadde uansett ikke vært aktuelt. Har vurdert Kardamena.

Men siden vi kanskje velger å se bort fra Norwegians fly til Kos, er det litt mer åpent hvor vi havner. Kanskje et annet sted i Hellas, eller Kroatia. Det må være et sted kan kan leie seilbåt fra. :)

Ferie er deilig, men du verden så mye tid det kan gå med til å sitte og undersøke saker og ting på internett....


#7

Elisabet sa for siden:

Lykke til med letingen. Spennede å være på leting og drive med planlegging. :)


#8

Penelope sa for siden:

Det blir nok KORFU i stedet... Da slipper vi å lande midt på natta med 2 små barn.

Takk for tips om Google Earth - det var en artig sak!!


#9

Elisabet sa for siden:

Ikke sant? :D Bare en skjønner hvordan en finner frem der så er det jo bare helt supert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.