Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Crispy duck med pannekaker - take away - Oslo

#1

liefje sa for siden:

Hvor skal jeg bestille? Har bare erfaring med Dinner, men de har et utkjøringsgebyr på 179 kroner og det blir rett og slett for dumt. Har dere andre steder å anbefale? Vi bor på Frogner hvis det er av betydning.


#2

maggypop sa for siden:

Har vel bestilt gjennom Foodoora fra MeiWei et par ganger. Mannen elsker Crispy duck, og jeg tror han var fornøyd.


#3

Miss Norway sa for siden:

Tatakii (Majorstuen) og XEast (Nydalen) er begge bra har jeg hørt fra high maintenance venner :-)


#4

Gaia sa for siden:

Jeg var ikke fornøyd med XEast sin crispy duck. Men jeg har bare spist den en gang, så det kan hende jeg var uheldig. Den kunne i alle fall ikke sammenlignes med den du får på Dinner (eller i London :sukk: ). XEast har mye annen god mat, da.


#5

liefje sa for siden:

Takk for tips. Tenker vi prøver Tatakii, da. Det er jo samme "kjede# som Dinner også, ser jeg. Og hvis det holder for high maintenance venner, holder det vel for vår sønn som blir 18 og elsker crispy duck. ;-)




#8

Robyn sa for siden:

Jeg heter ikke Storm men har brukt den flere ganger. Som hovedrett kjøper jeg en til hver, men kan knipe inn på antall dersom man er flere enn to og ikke veldig storspiste. En er for lite til to, men det kan være litt mye med en til hver også.

Meny har ofte 3 for 2 tilbud på de, passer på å kjøpe da. Sparer ikke mye penger å kjøpe Jacobs kontra take-away ellers.


#9

Isolde sa for siden:

Kjøper vi 2 sånne så holder det fint til 4 hos oss. Men kanskje vi ikke er så storspiste?


#10

Storm sa for siden:

Enig i at en pakke kan være litt knapt til to voksne. Vi har stort sett hatt annet i tillegg, at dette har vært en del av «asiatisk tapas»-middag.


#11

Pelle sa for siden:

Kajsas catering på Nesøya har også god crispy duck.


#12

liefje sa for siden:

Jeg glemte å skrive det før, men kan melde om at Crispy Duck fra Tatakii var nydelig. Vi bestilte en halv and, og det var mye av alt til tre personer som hadde spist litt sushi først. Jeg tror det var 18 pannekaker med og det var bra med and, ulike grønnsaker (fem ulike ting tror jeg det var) og saus til alle. Man må dampe pannekakene selv, men kjøttet var varmt mer enn en halvtime etter at det ble hentet, så det var bare å rive det litt opp med to gafler. Vi skal definitivt bestille igjen derfra en annen gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.