Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

En ny overnattingstråd, Oslo

#1

Taien sa for siden:

Vi ønsker oss et par-tre overnattinger i Oslo i Juli. Jeg har sett på Scandic hoteller og andre. Det må være parkering på stedet.
Har dere gode tips? Trenger IKKE å være midt i suppa, da vi har bilen med. Jeg har bl.a. sett på Hotell Bondeheimen. Er den bra? Det er i det prissjiktet vi vil legge oss.


#2

Fersken sa for siden:

Det er enkelt å komme seg til f.eks Scandic Fornebu. Der er det parkeringsanlegg under hotellet (som man betaler for). Enkelt å ta kollektiv til byen. Har brukt forskjellige tilbud og ofte endt opp med to rom med dør mellom istedet for familierom (bestilt familierom, men de har gitt oss connected rooms). Litt langt til andre restauranter enn den på hotellet. Men fint hotell og fine rom. Ellers er jeg veldig glad i et par Thon hotell i sentrum, men der har jeg kun vært i forbindelse med jobbreiser, så aner ikke noe om parkering eller prisnivå.


#3

Chablis sa for siden:

Har du Coopmedlemskap?


#4

Taien sa for siden:

Ja det har vi.


#5

millact sa for siden:

Vi skal i konfirmasjon i høst og har bestilt på Scandic på Skøyen så vidt jeg husker. Det er svært høye bomavgifter i Oslo; bare sånn til informasjon.

Da eldste og jeg var på konsert for et par år siden bodde vi på det gamle SAS hotellet på Fornebu. Greit sted!
Hotell Radisson Blu Park Hotel, Oslo


#6

millact sa for siden:

Det er et godt tips!


#7

liefje sa for siden:

Herregud. Jeg hadde akkurat skrevet et svar om at det ikke var noen god ide med flyplasshotell i disse tider, men så kom jeg på at flyplassen ikke lenger er på Fornebu. Utrolig hvor lenge sånt henger i. Til mitt forsvar, bodde jeg ikke i Norge da de gikk over fra Fornebu til Gardermoen.


#8

Fersken sa for siden:

:knegg: Er ikke mye som minner om flyplass på Fornebu lengre.


#9

Chablis sa for siden:

Det blir jo ofte billigere å bestille der, ville sjekket opp det.


#10

Addison sa for siden:

Ville vurdert Lillestrøm, 10 minutter med tog til sentrum.


#11

millact sa for siden:

Synd. Jeg likte å reise til og fra Fornebu årene jeg bodde i USA.


#12

Jålebeinet sa for siden:

Hva med hotell Linne? En rask spasertur til t-bane, tar vel 10 minutter til Oslo sentrum.


#13

Pøblis sa for siden:

Fornebu er et godt forslag, altså. Det er fint shoppingsenter der med flere bra restauranter, flere fine badestrender, Sjøflyhavna kro og Nansenparken som er anlagt der den gamle flyplassen var er ganske gøy å spasere, med minner fra den gamle flyplassen underveis.

Buss til Lysaker og videre til sentrum, så slipper dere å kjøre i byen. Fra Lysaker kan dere ta toget til overalt. :ja:


#14

Taien sa for siden:

Takk for tips! Kjenner noen til det Hotell Bondeheimen jeg nevnte i starten?
Jeg skal sjekke ut både Fornebu og Lillestrøm.


#15

Fersken sa for siden:

Det ser ut til å være dårlig mer parkering tilknyttet Bondeheimen, og det er vel rift om de offentlige parkeringsplassene i Oslo sentrum?


#16

apan sa for siden:

Hotell Bondeheimen ligger vel rett ved Karl Johan der? Jeg ville også tenkt utfordringer med parkering og så er det veldig midt i sentrum da. Sånn sett avhenger det av hva dere ønsker. Vet ikke noe om selve hotellet. Hvis dere vil ut av sentrum, ville jeg vurdert Fornebu eller Nydalen evt - der er det også fint.


#17

Pøblis sa for siden:

Ja, sorry - bondeheimen, ja. Midt i sentrum, så vanskelig - eller dyrt å sette fra seg bilen. Det er jo parkeringshus i Ibsenringen, men det koster vel skjorta og en arm og et ben, så det blir dyrt, i så fall. OG sentrum er jo lagt til rette for at folk IKKE skal kjøre der.


#18

millact sa for siden:

Ja, så om hotellprisen ikke er så ille (aner ikke hva den er) blir det dyrt når man likevel skal ha parkering og bomavgifter.


#19

Taien sa for siden:

Ja, den ser jeg. I og med at vi har med bilen så er det ikke så viktig å bo i nærheten av sentrum. Vi kan definitivt bo godt utfor. Jeg skal sjekke ut det dere har tipset om. Tusen takk! :blomst:


#20

Chablis sa for siden:

Når skal dere? Vi bor 45 min fra Oslo , om det er når vi har ferie så kunne dere fått lånt huset vårt.


#21

Taien sa for siden:

Det var utrolig snilt av deg! :hjerter: Nå har vi egentlig bestilt hotell midt i suppa med (betalt) parkering. Vi skal være der fra 21-23 juli.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.