Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nok et pavlovaspørsmål

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg er ikke glad i å bake og gjør det sjelden. Derfor glemmer jeg hver eneste gang at jeg ikke får marengsen løs fra bakepapiret.

Nå er det jo litt seint, muligens, men finnes det et triks for å unngå det? Eventuelt også for å løsne marengsen?


#2

GinaK sa for siden:

Vet ikke, har ikke noe problem med det. Men er spent på den ripscurden din, jeg. Og hva du velger å blande med. :cool:


#3

Hyacinth sa for siden:

Jeg tror det blir mascarponekrem. Og så har jeg laget marengspynt til å ha oppå der igjen. :) Og kanskje noen jordbær.


#4

GinaK sa for siden:

Hørtes godt ut, og blir sikkert lekkert.


#5

Nextlife sa for siden:

Sett bunnen i kjøleskap eller fryser 10-15 min, da skal den løsne lettere. Det funker i alle fall bra med makroner.


#6

Hyacinth sa for siden:

Supert! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.