Hyacinth sa
for siden:
Jeg er ikke glad i å bake og gjør det sjelden. Derfor glemmer jeg hver eneste gang at jeg ikke får marengsen løs fra bakepapiret.
Nå er det jo litt seint, muligens, men finnes det et triks for å unngå det? Eventuelt også for å løsne marengsen?
GinaK sa
for siden:
Vet ikke, har ikke noe problem med det. Men er spent på den ripscurden din, jeg. Og hva du velger å blande med. :cool:
Hyacinth sa
for siden:
Jeg tror det blir mascarponekrem. Og så har jeg laget marengspynt til å ha oppå der igjen. :) Og kanskje noen jordbær.
GinaK sa
for siden:
Hørtes godt ut, og blir sikkert lekkert.
Nextlife sa
for siden:
Sett bunnen i kjøleskap eller fryser 10-15 min, da skal den løsne lettere. Det funker i alle fall bra med makroner.
Hyacinth sa
for siden:
Supert! :)