Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

60-årsgave mann

#1

Pelen sa for siden:

Når Pelenmannen ble 60 fikk han to kajakker av broren sin. Tipper at de koster rundt 10.000 kr. :dåne: Veldig flott og verdifull gave for oss (og den ene var jo på en måte til meg. :danse: ).

Nå fyller broren 60 år og hans kone kommer ikke på noen bra gaver. Hva kjøper man for ca 10.000 kr til noen som har det meste (inkludert kajakker)?

Han har båt, spiller golf og tennis og er ellers sporty. De har stor terrasse.


#2

Nenne sa for siden:

Må det være en fysisk gave? Eller kan en opplevelsestur være noe? Her kan man overnatte i vintønne. Så kan dere ev. kjøpe fin vin til lagring, til 75 årsdagen for eksempel, i tillegg. Noe sånt? Denne kanskje: Ch. Pichon-Baron 2016. Den har drikkevindu fra 2032-2045, men nærmere slutten en begynnelsen tror jeg.


#3

Pelen sa for siden:

De er veldig glad i vin. :nikker: Jeg syns en opplevelse er en kjempebra gave. Mannen vil helst gi en ting, men dette var et godt alternativ.


#4

Nenne sa for siden:

Kjøper du tre av den dyre vinen i tillegg til opplevelsgaven, er dere på samme nivå som de var i sin gave og da er det jo noe håndfast til glede seinere der også. :)


#5

liefje sa for siden:

Utrolig kult forslag!


#6

Charlie sa for siden:

De har pizzaovn på terrassen, ja? Nei? Vet en kar på den alderen som slenger sammen pizzaer til liten og stor (selv om jeg mistenker at konemor kan ha noe med deigen å gjøre. Neida. Joda..).

Ooni Koda har blitt best i test hos tek.no

www.tek.no/samletest/i/qLamqL/den-beste-pizzaovnen

Til det kan man gi en gavekurv med italienske delikatesser som passer til å slenge på en pizza, komplett med oster, skinker, oliven, pesto osv. og noen italienere å drikke til. Evt også litt italiensk kaffe og biscotti.

Så er det bare å lene seg tilbake og vente på en invitasjon. :værsågod: :filer: :rairai:


#7

Millen sa for siden:

Tretopphytte tur? Aner ikke noe om pris nivået der da.


#8

Pelen sa for siden:

Vi endte opp med å kjøpe en røykegrill som mottakeren angivelig ønsket seg.



#10

løve70 sa for siden:

Jeg skulle også til å foreslå pizzaovn :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.