Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg jobber, foreløpig inne. Tror jeg må ha hagekontor snart. Siste innspurt nå.


#3

Stompa sa for siden:

Morn. Har sovet første natt i nyoppusset soverom. Nå må bare den nye senga komme.

Dagens program: rydde ferdig etter oppussing, kjøre en tur på miljøtorget – og vurdere heldagsprøver fra dagen før streiken brøt ut. :mumle:


#4

Hondacrv sa for siden:

Det er lørdag, alle karakterar er sett, og eg har fri. I tillegg har eg beisa 3*55 kvm terrasse siste veka, så no er det tid for tur. Så eg har fått med meg ein av bestisene på tur til et tjern oppi skogen her. Juhu!


#5

millact sa for siden:

Sol! Sommer! Skal kjøre 16-åringen på jobb om litt. Før det skal vi levere en gave til nabo som blir 40.


#6

Frøy sa for siden:

God morgen, jeg har hatt en stille morgenstund sammen med lydbok og strikketøy på verandaen. Nå må jeg en tur I sentrum med jentungen for å handle mat og sommertøy.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Frokost og kaffe er inntatt på terrassen. Ikke sol, men veldig fin temperatur. Planen for dagen er noe så kjedelig som husvask. Deretter et par ærender.


#8

Toffskij sa for siden:

Morn! Her nyter vi at vi endelig har en helg fri for lemping, vasking og sjøsjing. Stille før stormen – visning neste helg.


#9

Stompa sa for siden:

Rydding og vasking tok så lang tid at miljøtorget må utsettes til over helga. Nå må jeg komme i gang med 20 heldagsprøver. :mumle:


#10

millact sa for siden:

Varmt! Vært og handlet mat, kjøpt ny vannkoker mm samt vasket et bad. Om litt skal 16-åringen hentes på jobb. Kanskje et kveldsbad, årets første?


#11

Albertine sa for siden:

Her er det ikke så varmt i dag, bare atten grader. Like greit, har mye å gjøre. Er både forside- og midsidepike i dag, artig!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.