Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ladbar hybrid

#1

Bayone sa for siden:

Har du ladbar hybrid, hvilken og hvordan er du fornøyd med den?

Vi har to leasingbiler som går ut til høsten og må nå tenke på en ny. Vi har denne gangen tenkt å gå for en ladbar hybrid. Skal prøvekjøre en Ford Kuga til uken, den har kommet godt ut i tester. Hvilke andre biler bør vi teste ut før vi bestemmer oss?


#2

millact sa for siden:

Mitsubishi Outlander hadde jeg testet.


#3

meisje sa for siden:

Vi har 2 stk. En outlander og en 225 xe BMW. De er veldig forskjellige. Den første er familiebil, og kommer seg frem overalt på vinterføre. Kan ha henger på. Er veldig driftsøkonomisk ved landeveiskjøring, men uøkonomisk ved motorveikjøring. BMW en er merekjøreglede og kjørekomfort og suveren på både motorvei og landeveiskjøring. Den er også grei på fjellet om vinteren, men outlanderen tar vi helst da. Det er en mindre bil og kan ikke ha hengerfeste, og bagasjerommet er stort nok til 2 til bandybagger. Batteri kapasiteten er ikke megastor på noen av dem, men holder til 40-50 km på outlanderen, og ca 35 km på BMW. Den største forskjellen er at outlanderen lader opp underveis ved landeveiskjøring, det gjør ikke den andre på samme måte.


#4

celebelen sa for siden:

Vi har VW Passat GTE. Jeg savner firehjulstrekk på vinteren (vi bor øverst i en bratt og svingete vei), ellers har jeg vært veldig fornøyd med den.


#5

Jålebeinet sa for siden:

Vi har en Citroen C5 Air Cross hybrid. For meg er bil en bil, men mannen min er veldig fornøyd.


#6

Zulu sa for siden:

Jeg har hatt to; Kia Niro og Kia Xceed. Veldig fornøyd med begge to, og det går eeevigheter mellom hver gang jeg fyller bensin.


#7

kamp sa for siden:

Peugeot. 3008, finere bil får man ikke


#8

Bayone sa for siden:

Tusen takk for tips alle sammen, skal sjekke ut alle tipsene. Heldigvis har vi litt tid på oss.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.