Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Bestille vinterens sydentur nå?

#1

tinkadott sa for siden:

Vi bruker å ha en uke på vinteren og håper det lar seg gjøre. Ofte reiser vi sammen med noen, og nå har noen av disse bestilt. Jeg er skeptisk til å bestille før reiseråd er ok i fht den perioden. Nå gjelder vel ikke forsikringer om du reiser? Hva tenker dere rundt dette?


#2

Madicken sa for siden:

Vi er såpass sultefora på utenlandsreiser at vi har bestilt to turer (februar og april). Litt hazard er det sikkert.


#3

millact sa for siden:

Jeg tenker reiseråd kan endres uansett; hva er trygt, liksom. Når ønsker dere å reise?


#4

tinkadott sa for siden:

Ser for oss november. Men hører folk so at reiseforsikringer ikke gjelder om du bestiller tur mens det er reiseråd som anbefaler å ikke reise? :gruble:


#5

Galathea sa for siden:

Jeg mener det var en sak nettopp på at forsikringsselskapene skulle endre praksisen på dette? Prøvde å google, men finner det ikke igjen..


#6

Neket sa for siden:

Det var Tryg og Europeiske. Forsikringen gjelder, men den gjelder ikke hvis dere f eks må i karantene, grensene stenger etc. Men den gjelder for sykdom.

Edit: Jeg fant! www.nrk.no/norge/vil-du-reise_-na-kan-forsikringen-dekke-rode-land-1.15522561


#7

amo sa for siden:

vi pleier å bestille tur til Kanariøyene i juli, med avreise januar/februar. Vi venter også på tur til Kenya, men må få logistikken med nok ferieuker/avspasering på,plass. Litt av et luksusproblem egentlig. :o


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.