Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg er fri! :lykkelig: Oppgaven jeg har jobbet med siden januar er trygt plassert i WiseFlow og jeg får ikke gjort noe mer. Nå skal jeg ile til den jobben som har blitt stemoderlig behandlet i innspurten av oppgaveskriving. Karaktermøter i ettermiddag, så det er bare å finne sin indre jernkvinne.

Sola skinner og kaffen er varm, juni er fin!


#3

millact sa for siden:

Så deilig å ha levert, Blondie!

Juni er nydelig, ja. Her er det varmt allerede, solen skinner og begge barna skal på skolen.


#4

Frøy sa for siden:

Mandag ja, solen er på vei opp og det ser ut til å bli en fin dag i dag også.

Ungene er på nedtelling til skoleferie, selv om det betyr starten på sommerjobb for guttungen, blir ikke mye ferie på han i år heller, men han liker pengene det fører med seg så det går greit. :knegg:


#5

Matilda sa for siden:

Hurra, Blondie! :blomster:

Jeg skal tilbringe nok en formiddag med å slå ihjel tid, mens jeg venter på å få inn de tekstene elevene burde sendt inn forrige uke, mens ettermiddagen går til undervisning av svært uinspirerte elever. Karakterfristen er ikke før neste uke, men de har helt tatt ferie likevel. Tolv dager igjen! :gal:


#6

star sa for siden:

Så deilig, Blondie!

Da er det kontoret som gjelder igjen. Fikk 2 ekstra hjemmedager forrige uke.


#7

Hondacrv sa for siden:

God morgen! Gratulerer, Blondie! Eg skal ned og undervise i dag, på programmet står fordypningsoppgava. Sette i gang tankevirksomheten før vi starter for fullt på høsten.


#8

tink sa for siden:

God morgen! Gratulerer til Blondie, jeg har en utsatt frist som må inn i dag, men er litt sliten etter 50 timers arbeidsuke sist uke inkludert jobbing i går. Pyttsann, jeg ser dager med avspasering og sommerferie i det fjerne.


#9

Blå sa for siden:

Gratulerer Blondie. :blomster:

Og lykke til tink. :heia:

Jeg har hatt en rolig morgen med tid til kaffe i solen. Men nå har jeg tatt meg sammen og kommet meg inn til datamaskinen.

Jeg har tre uker foran meg der jeg har mye å gjøre, men ingenting haster, fordi det mest er planlegging av høsten. Jeg kjenner at det kommer til å bli ganske tøft. Særlig med hjemmekontordager. Det kan være at noe av berget med plusstid blir brukt til litt kortere dager. Sånn som i dag.


#10

celebelen sa for siden:

Godt jobba, Blondie!
Jeg sitter og køer for å få meldt Ville på konfirmasjonskurs. Spørs om hun kommer sammen med venninna, vi får se hva som er ledig.


#11

Eia sa for siden:

Gratulerer, Blondie! :blomster:

Her er det full fart, og i ettermiddag skal mannen og jeg bli klokere på det å være fosterforeldre for ungdom. Det skal bli deilig med litt påfyll, og forhåpentligvis noen verktøy til i verktøykassen. :jupp:


#12

Fintdethei! sa for siden:

Det var en fornøyelse å få 8.klassingen på skolen, etter 1,5 uke med streikeferie. Hjemmekontor herfra til evigheten, men null og niks motivasjon. Det er ingenting som heter arbeidsmiljø igjen nå, det er skikkelig tungt. Så i dag kjører jeg arbeidsintervaller, med et kvarters pause i solen mellom hvert intervall. Lunsj kommer utenom.... sånn blir det i dag :nemlig:


#13

Fersken sa for siden:

Har et par korte møter før jeg skal på et ganske interessant kurs/webinar som går over to dager.


#14

Tjorven sa for siden:

Vi har fått beskjed om at det blir hjemmekontor frem til sommerferien, men at det nå jobbes med saken. Så får vi se hva som skjer fra høsten. Jeg har liksom ikke helt trua på at vi kommer til å være fysisk på jobb hver dag, men ser med skrekk på å lede møter hvor halve gjengen sitter i møterommet og den andre halvdelen er på teams og melder seg helt ut.

Ja, ja. Jeg har hatt en strålende fin helg, og det er ingen grunn til å klage.

Jeg er mor til tidenes blideste 16-åring, og det er helt fantastisk!


#15

Nenne sa for siden:

Den fysiske samlingen med ny avdeling som vi håpet å få til i neste uke er kansellert. Det er skikkelig dumt. :sukk: Jeg er sikker på at et hotell ville kunnet tatt godt imot oss nå og skaffet oss møterom med god lufting og langt nok bord til at sju mennesker trygt kunne sitte i samme rom.


#16

Toffskij sa for siden:

Morn! Masse å gjøre, litt for distrahert av boligsalg til å faktisk ta fatt. Og enda er det ikke visning før søndag! :gal:


#17

Addison sa for siden:

God morgen! Kontoret blir regelen framover for min del, men vi er så langt kun 3 personer som velger å ha kontoret som fast base. Men det er uansett mye bedre enn å sitte hjemme, særlig nå i varmen. Helgen var strålende, toppet med en lang sykkeltur i går, årets første, støl på ymse steder i dag gitt!


#18

Hjertensfryd sa for siden:

Starta dagen grytidlig for å kjøre guttungen til skulen. Ein times kjøring kvar veg. Så var det heim å fortsette fyrejobben her. Mellomste skal ha venninner med seg heim for brettspill og bading i stampen. Veit ikkje kor mange år sidan det er ho hadde venner på besøk sist. Håpar berre at det går bra. Sist eg sjekka var det no blitt 20 grader i stampen. 😁🌞


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.