Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dings til damping

#1

frukt sa for siden:

Jeg hadde en gryte med dampinnsats, men den fungerte ikke på induksjon så jeg ga den vekk. Men nå har jeg lyst til å dampe mer, og lurer på hva som er best å bruke til det?
En lokal innvandrerbutikk selger sånne dingser i bambus, er det noe?


#2

frukt sa for siden:

Dampovn og andre dyre dupeditter er ikke aktuelt.


#3

IzziCreo sa for siden:

Har du mikro? Vi har Tupperware for damping i mikroovn. Funker utmerket.


#4

frukt sa for siden:

Det har jeg ikke, og har strengt tatt ikke plass til heller.


#5

Toffskij sa for siden:

Bambusdingsene fungerer kjempefint, så lenge du finner riktig størrelse til kjelene dine. Ideelt skal de passe ganske stramt rundt kjelekanten.


#6

frukt sa for siden:

På utsiden eller oppi kjelen?
Får man de skikkelig rene etter bruk?


#7

Toffskij sa for siden:

Jeg liker å ha dem akkurat på utsiden.

Jeg synes ikke det er noe problem å få dem rene (bruker alltid litt bakepapir/matpapir under klissete ting).


#8

zinatara sa for siden:

Vi bruker sånn i bambus mye, jeg har blitt litt avhengig av gyoza med ulike fyll fra frysedisken på asiamaten. Men har også en sånn vanlig kurv i metall som vi bruker til poteter og grønnsaker.


#9

frukt sa for siden:

Da tror jeg at går for en sånn. :)


#10

Isolde sa for siden:

Jeg har dampinnsatsen fra ikea. Men måtte kjøpe pannen til ikea samtidig. 5L panne men genialt til steambuns. Har to så jeg kan ha to lag. Bambus fungerer vel på samme måte. Man må ha en panne som passer.


#11

liefje sa for siden:

Vi bruker bambusgreiene fra innvandrerbutikker når vi vil gjøre ting litt autentisk og vi ikke er for mange personer. Funker kjempebra. De blir jo ikke skitne synes jeg. Setter dumplinps og buns etc. på bakepapir som jeg klipper til. Også har vi dampovn når vi er mange/ting skal gå fort.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.