Jeg hadde en gryte med dampinnsats, men den fungerte ikke på induksjon så jeg ga den vekk. Men nå har jeg lyst til å dampe mer, og lurer på hva som er best å bruke til det?
En lokal innvandrerbutikk selger sånne dingser i bambus, er det noe?
Vi bruker sånn i bambus mye, jeg har blitt litt avhengig av gyoza med ulike fyll fra frysedisken på asiamaten. Men har også en sånn vanlig kurv i metall som vi bruker til poteter og grønnsaker.
Jeg har dampinnsatsen fra ikea. Men måtte kjøpe pannen til ikea samtidig. 5L panne men genialt til steambuns. Har to så jeg kan ha to lag. Bambus fungerer vel på samme måte. Man må ha en panne som passer.
Vi bruker bambusgreiene fra innvandrerbutikker når vi vil gjøre ting litt autentisk og vi ikke er for mange personer. Funker kjempebra. De blir jo ikke skitne synes jeg. Setter dumplinps og buns etc. på bakepapir som jeg klipper til. Også har vi dampovn når vi er mange/ting skal gå fort.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.