Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Focus Aventura elsykkel - noen som har denne?


#2

millact sa for siden:

Begge mine ungdom har Focus sykler. Veldig fornøyd med dem.


#3

løve70 sa for siden:

Min første elsykkel var Focus. Jeg var superfornøyd med den. Dessverre ble den stjålet og jeg fikk ikke tak i tilsvarende så endte opp med en annen.#5

Heilo sa for siden:

Tusen takk for svar, alle sammen! Veldig gode tilbakemeldinger, så det spørs om det blir denne. :ja:


#6

Neket sa for siden:

Jeg så en på denne, eller en som lignet veldig hvertfall (samme merke), sykle opp en imponerende lang og bratt bakke i skogen i går. Kom til å tenke på denne tråden. :knegg: Bakken var sånn at jeg måtte ha drikkepause midt i selvom jeg bare gikk. :knegg:


#7

Lavender sa for siden:

Jeg ser den er litt tung, men det er kun en ulempe eller treningsmulighet for de som ønsker å sykle fortere enn 25 km/t gjerne nedover eller bortover, fult mulig, men da 24 kg sykkel som skal drives fremover. Det blir fort melkesyre og er uvant for de som sykler 10 kg sykkel til vanlig.


#8

Agent Scully sa for siden:

Eier en nydelig focus, men det er en landeveissykkel som går på fett og sukker. Den er aldeles nydelig, og ingenting å si på kvaliten.


#9

Heilo sa for siden:

Jeg sitter enda på gjerdet siden butikken som skrøt av egen service og som skulle ringe meg tilbake onsdag fortsatt ikke har ringt... I mellomtida diskuterer jeg med meg selv om jeg trenger ny sykkel eller kan klare meg med den gamle et år til...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.