Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Dumt spørsmål om Biola

#1

Dixie Diner sa for siden:

Når det står kefir i en oppskrift på feks. sjokoladekake, kan jeg bruke Biola naturell da? Det er vel omtrent det samme? :sparke:


#2

Søster sa for siden:

Jeg har brukt alle kulturmelkvarianter om hverandre, det har gått helt fint til nå. Kefir har litt mer syrlig smak enn de andre? Tror det er det eneste aberet.


#3

Dragen sa for siden:

Det kan du sikkert. Jeg har til og med prøvd med Farris istedenfor Kefir. Det gikk bra, det og.


#4

Dixie Diner sa for siden:

Farris?? Jøss, greit å vite. Takk for svar, da blir det sjokoladekake i helgen. :)


#5

Dragen sa for siden:

Farris og natron er en ypperlig kombinasjon, ja.

Dragen - ekspreimentell, melkefri baker


#6

Dixie Diner sa for siden:

Ah stemmer, du må jo bake melkefritt ja. Det var faktisk et supert tips, er lagt på minnet! :D


#7

Fibi sa for siden:

Tanten min har også brukt 7-up med stort hell. :jupp:


#8

Dixie Diner sa for siden:

Like store mengder som med Kefir da, sant?


#9

Dragen sa for siden:

Farris brukes iallefall i like store mengder som kefir.


#10

Mamma Rosa sa for siden:

Farris faktisk! Alltid noe nytt å lære.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.