Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Blå sa for siden:

God morgen

Rolig spisestuekontor her. Jeg holder på med en ren rutineoppgave som tar 2-3 dager to ganger i året. Akkurat nå passer deg meg helt fint, kaffe og radio og bare prøve å være nøyaktig, ikke måtte finne på noe.

Og så fant jeg ut at den lille middagen jeg skal på i dag er kl. 19, og ikke kl. 16 som jeg trodde. Så da er det tid til å trene etter jobb også. :lykkelig:


#3

Fintdethei! sa for siden:

Det er de små gleder, Blå!

Jeg skal til tannlegen med yngste etter jobb i dag, og deretter tror jeg vi skal gjøre noen ærend. Nydelig 3 timers fjelltur i går. Kanskje jeg rekker en liten i kveld også. Må benytte været og de tørre stiene før jeg lusker tilbake til treningssenteret når regnet kommer tilbake.


#4

Tjorven sa for siden:

Mannen min får vaksine i dag. Siden han er født året før meg, så tenker jeg at min vaksine heller ikke er så langt unna. Det får meg jo i litt godt humør.

I tillegg skal familien på middag til min far i dag. Det er første gang vi sees i år. Ettersom snuppa har truffet en del venner, så har de vært litt skeptiske, men nå har de fått dose 2 og føler at det er trygt igjen. (Vi treffes ikke sånn kjempemye ellers heller, siden han normalt sett bor i utlandet en god del måneder i året, men å ikke treffe ham på nesten et halvt år føles veldig rart.)

Dette går virkelig rett vei.


#5

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg skal også vaksineres i kveld, det blir jo spennende. Men først: Prøve å konsentrere meg om jobben og ikke om boligsalg. (Gleder meg intenst til leiligheten er solgt!)


#6

Heilo sa for siden:

Teamsmøtet mitt på morgenen ble avlyst, så nå har jeg plutselig halvannen "ekstra" arbeidstime som jeg håper å få gjort kjempemasse med. :woohoo:


#7

Blå sa for siden:

Min aldersgruppe skal visstnok få brev fra kommunen om vaksineavtale denne uken. Jeg har ikke ventet så veldig på vaksinen, men akkurat nå merker jeg likevel at jeg håper at det brevet kommer. Bare fordi det er et tegn på at det går mot bedre tider.

Storesøster (20) flytter til Oslo om under en måned, så da er det kanskje der hun blir vaksinert.


#8

Frøy sa for siden:

Jeg har to møter i kalenderen i dag, et eg må delta aktivt på og et hvor jeg bare skal høre etter og strikke. :knegg:


#9

star sa for siden:

Ja, nei. :sukk:
På kontoret og prøver å gjøre noe fornuftig. Strever med å komme meg i seng for tiden. Og da blir det litt for lite søvn.


#10

Frøy sa for siden:

Noe av det jeg kommer til å savne mest med hjemmekontor er å kunne spille Rammstein så høyt jeg vil uten å plage noen. :lykkelig:


#11

Input sa for siden:

Jeg er alene hjemme i dag! :sjokk: / :lykkelig:
Passer veldig fint at svigermor har gått av med pensjon, så mannen reiser dit med lillesøster og jobber, mens jeg får gleden av å være alene hjemme på hjemmekontoret. Men jeg er også ferdig med undervisning, så jeg skal løpe en tur før jeg begynner på jobbingen. Jobbingen er ikke noe mer enn å lese fem elevtekster og sette fem terminkarakterer, og så er det i praksis sommerferie! :D


#12

Fersken sa for siden:

Del to av digitalt kurs i dag og musikkøvelse gruppevis i kveld.


#13

Addison sa for siden:

God formiddag! Travelt på kontoret, men en annen følelse av å få gjort noe enn hjemme, mentalt i det minste. Og kantinelunsj! :elsker: Nuvel, mye som må skyfles unna før den tid!


#14

Anda sa for siden:

I dag er vi bare to på hjemmekontoret, det er nesten litt rart det og. 3/4 av husstanden er ute av ventekarantene, nærkontaktkaranteneboeren testes gang nr 2 i dag, så vi er helt klare på at pandemien ikke er over her.

Jogget med bikkja har jeg gjort og, foreløpig gjennomført to møter, har to til, satt på robotstøvsugeren og en vask som skal henges opp, samt avtalt dressurtrening i kveld. :yessir:


#15

Stompa sa for siden:

Jeg styrer med å få avviklet muntligprøver som måtte forskyves pga. streiken. Er i ekstase fordi 11 av 11 oppsatte møtte i dag. :lykkelig:


#16

millact sa for siden:

Mange møter i dag, neste starter om 7 minutter, på Teams selvsagt. Avsluttes med fagforeningsmøte om lønnsforhandlinger.


#17

Blå sa for siden:

Jeg har registrert meg for vaksine. :lykkelig:

Bergen, 49 år gammel.


#18

Fintdethei! sa for siden:

Å hurra!! Jeg er et par få år yngre enn deg, men da nærmer det seg voldsomt!


#19

Sissel sa for siden:

Ingen vaksiner i vente på et par uker her ennå - Sola 52 år, men jeg har registrert meg på "ringelista", så det er jo et håp om at det ikke er så lenge til.

Har vært en strevsom dag - kaos på jobb, utmattende møte på privaten og hodeverk hele dagen. Men, nå er det snart ut i sola og grille.


#20

Stompa sa for siden:

Typisk slutten-av-skoleåret-stress for meg her. Alle beskjeder om hva som skjer siste skoleuke kommer som vanlig altfor seint, og jeg blir så irritert.

Nå sitter jeg og skriver tilbakemeldinger på presentasjoner fra tidligere i dag. Plutselig ser jeg ikke elevene mer pga. endringer neste uke, så da må jeg sørge for at de forstår hvorfor de får det de får. :mumle:


#21

Input sa for siden:

Jeg er i samme situasjon, Stompa. Her har alle elevene blitt permittert fra 11. juni, fordi karakterene er satt da, og vi lærere har fått andre oppgaver. Men jeg hadde jo planlagt avslutning med klassene mine 14. juni, en sårt etterlengtet mulighet til å samles i et år hvor vi ikke har møttes i det hele tatt (med unntak av tentamen). :( Fikk beskjeden så seint at jeg ikke rakk å endre det.

Nå sitter jeg og leser gjennom anonyme evalueringer som elevene mine har skrevet. Og det er virkelig en boost for selvtilliten. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.