Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har noen prøvd å male et rom i Jotun Wisdom?

#1

My sa for siden:

Vi lager nytt hjemmekontor i kjelleren, og jeg har forelsket meg litt i denne fargen, men er litt usikker på om det blir for mørkt ... Men den ene veggen i rommet er hvitpusset murvegg (klassisk hvit), også er det hvitt tak og lyst laminatgulv, og det kommer til å settes inn reoler og skap som også kommer til å være lyse (Ikea Bestå, muligens fronter/dører i "Sutterviken gråbeige" der det skal være fronter/dører), nytt vindu i ok størrelse, og selvsagt god belysning.

Innspill, eller andre forslag?


#2

Pøblis sa for siden:

Den er dritlekker. Jeg har ikke testet den noe sted, men synes den er fin, og tror det kommer til bli fint med de kombinasjonene du tenker på. :ja:


#3

My sa for siden:

Oppdatering, håndtverkerne har nå malt rommet i denne fargen, og det ble sååå stilig! :lykkelig: Veldig fornøyd med at vi valgte den.


#4

Millen sa for siden:

Bilde?


#5

My sa for siden:

Ja, altså akkurat nå er det bare veldig tomt med fire vegger, betonggulv og en stor arbeidsbenk og noe verktøy, du ser mer ved å gå på nettsidene til Jotun. Men jeg skal ta bilde når det blir litt mer å ta bilde av. :jupp: Fargen var nydelig, jeg fryktet at den ville bli nesten svart, men det ble den altså ikke. Også matcher den forumet. :nemlig:


#6

-ea- sa for siden:

Hva slags farge er det? Svart, blå, grønn, brun?


#7

My sa for siden:

Den er absolutt ikke svart, mer litt sånn ubestemmelig mørk lillabrun...


#8

-ea- sa for siden:

Takk for svar. Gidda ikke å Google og har sett trådtittelen i flere dager.


#9

My sa for siden:

Litt vanskelig å få tatt ordentlige bilder som viser noe, når det ikke er noe særlig i rommet, også skifter inntrykket litt med varierende lys, og hva slags skjerm du har. Men slik ser den ut i lyset som er akkurat nå, med mitt mobilkamera, forhold til en masse malingsspann og rot. :knegg:

På den skjermen jeg sitter på nå (PC) ser den litt mer lilla ut på bildene enn i virkeligheten. I virkeligheten gir den et litt brunere inntrykk. Men det er mulig det bare er skjermen, på mobilen ser bildene mer realistiske ut.

Her er illustrasjonsbilde fra Jotun: lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/wp-content/uploads/2019/08/h-jotun_lady-20145-wisdom-web.jpg

Nå skal det bare legges gulv og monteres lister, så kan det endelig møbleres.


#10

Fersken sa for siden:

Nydelig farge! Det er en sånn farge jeg har drømt om på det gamle soverommet vårt.


#11

-ea- sa for siden:

Mørk, mørk brunt høres og ser fint ut. Kanskje noe for vindusveggen min i stua?#13

Millen sa for siden:

Fin farge.


#14

My sa for siden:

Ja, med et hint av plomme. Veldig behagelig nyanse.#16

Nasse sa for siden:

Jeg har den på alle fire vegger i soverommet. Litt mørk, plommeaktig farge og helt nydelig på veggen.


#17

Tjorven sa for siden:

Jeg synes fargen er nydelig, men er redd for at den blir veldig mørk og at rommet dermed vil oppfattes som mindre enn det reelt sett er. Føles det sånn?


#18

My sa for siden:

Jeg vet ikke, det var ikke noe rom der før. :knegg: Bare to veldig rotete boder og en gang. Greit sånn!Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.