Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Toffskij sa for siden:

Morn! Her sitter jeg og må råskrive foredrag til en konferanse som begynner i morgen. Alt på Zoom, sånn at jeg i prinsippet kan snikskrive på foredraget mens konferansen foregår, men det hadde nå vært lurt å bli ferdig i dag, da. :sparke:


#3

Heilo sa for siden:

:heia: Heia deg, Toffen.

Ny dag på hjemmekontoret. Jeg har gått morgentur med hunden i sandaler, og da er det sommer. :nemlig:


#4

Dali sa for siden:

Hunden i sandaler, eller deg? :lol:
Hjemmekontor fortsatt, men unner meg en ekstra kaffekopp før oppstart.


#5

Frøy sa for siden:

God morgen, jeg har bare litt igjen å strikke på en shorts som jeg driver å teststrikker, har mer lyst til det enn å jobbe i dag skal jeg være helt ærlig.

Ellers så ser det ut som at sommeren nærmer seg slutten og at dette er siste dagen med skikkelig fint vær, og jeg er en værpessimist så jeg antar at resten av sommeren bringer 14 grader og regn fra alle kanter sammen med litt kald trekk. :knegg:


#6

Heilo sa for siden:

Dali: :lol: Jeg skulle kanskje hatt sandaler på hunden også, for det er veldig støvete og skittent langs veiene nå oppdaget jeg da han hoppet opp i fanget på meg etterpå. Den hvite buksa mi er grå nå...


#7

Blondie sa for siden:

Jeg skal snart undervise en gjeng nokså uinteresserte elever, i dag tar jeg utfordringen. :knegg: Jeg tenker å drille dem litt på søknadsskriving, det må være praksisnært for at de skal gidde nå. Jeg hadde litt lyst til å vise animasjonen av Peer Gynt, men innser min begrensede påvirkningskraft. Akk, ja.


#8

celebelen sa for siden:

Jeg er på hjemmekontor i dag, mannen er hos legen med Ville, i håp om å få noen effektive allergimedisiner (og en skikkelig allergitest).

Blondie - drill dem gjerne litt i forarbeid også. Jeg får gjerne et par eposter om praksisplass fra elektroelever i året, hadde de sjekket litt på forhånd hadde de visst at vi ikke driver med installasjon.


#9

Fintdethei! sa for siden:

Resten av denne arbeidsdagen er bare møter. Jeg har en halvtime inni der til å finne noe mat. Jada.


#10

star sa for siden:

Fikk ikke sove i går før langt på natta. Og ikke lenge etter begynner alarmen til naboen meg over å ule. :gal:
Dette blir en lang dag tror jeg.


#11

tink sa for siden:

God morgen! Jeg innbiller meg at jeg har god tid, ettersom jeg leverte et artikkelutkast på mandag (egentlig tirsdag da jeg glemte vedlegget :flau: ). Men det viser seg at det har hopet seg opp med annet snop mens jeg jobbet med skriving. så her er det bare så sluke kaffen og henge i stroppen.


#12

Anda sa for siden:

Yoga og tur med hunden gjennomført, nå sitter jeg på hjemmekontoret mitt og forsøker å følge med på et seminar, mens jeg krysser fingrene for at husets nærkontaktkarantenebeboer igjen har testet negativt.


#13

Tjorven sa for siden:

Jeg er helt hjemme alene på hjemmekontoret. Dette er veldig rart og ganske godt.

Vi har sommertid på jobben nå, men det ser ikke arbeidstiden min ut til å påvirkes av, så får tiden bygger jeg opp en enorm bufferkonto med timer. Men i dag har jeg bestemt meg for å avslutte til "rett" tid og har bestilt treningstid på Sats.

Snuppa gleder seg stort til å få litt tid "hjemme alene". Hun er 16 år, og jeg skjønner godt at det er litt håpløst å ha foreldre som ALLTID er hjemme.


#14

celebelen sa for siden:

Alenetid hjemme tror jeg var det Ville også savnet mest en periode. Nå er både mannen og jeg på kontoret noen dager, så da får hun i det minste noen timer av og til.


#15

Adrienne sa for siden:

Sommertid, ja. Der sa du noe, Tjorven. Det tror jeg jommen meg vi har også. Ikke det at jeg fører timer, men da kan jeg avslutte dagen litt tidligere, med god samvittighet.

(Sjekket, vi har hatt sommertid en måned allerede. Her følger man med i timen. :dåne: )


#16

millact sa for siden:

Varmt inne, både terrassedør og vinduer er åpne. Men, klager ikke, sommer er deilig.

Frøy: Håper da ikke du får rett. Vi drar til deres område i juli og håper på godt vær.

Har laget meg en oversikt over alt som må på plass før det er ferie; ikke lite og det er selvsagt alle andre jeg er avhengig av for å få det i boks. Det er likt hver juni og desember.


#17

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg skal straks ha møte med en av ungdomsskolene vi avleverer elever til. De har kalt inn til 3-timersmøte. Vi har 3 av 200 elever. Og har hatt egne møter om to av dem.


#18

Fersken sa for siden:

Startet dagen med å følge et barn til tannlege. Nå skal jeg jobbe litt før jeg skal følge det andre barnet til lege. Håper å rekke et par møter etter det.


#19

Blånn sa for siden:

Kuttet ned møtet til 15 minutter på teams.


#20

Pelle sa for siden:

Ingen møter i dag.
Vurderer å sette meg ut for å lese gjennom dokumenter til en sak jeg skal jobbe med. Innmari dårlig skjerm selv om jeg sitter i skyggen, men verdt et forsøk. Også er mannen på jobb i dag og barna på skolen, så jeg har mange timer alene, og det er så stas!! Vurderer digg omelett til lunsj.


#21

Timar sa for siden:

Ååååh, hjemme alene?! Jeg fikk overraskende en liten halvtime for meg selv for noen dager siden, og gikk nesten i spinn og lurte på hvordan jeg skulle utnytte den best mulig. :humre:

Møtedag i dag igjen. Har en liten luftlomme nå, og burde jo da være effektiv og få unna litt så jeg slipper å jobbe hele kvelden. Men er jeg effektiv? Nope. Har jeg lyst på enda mer kaffe? Jepp!


#22

Blondie sa for siden:

Jeg blir overlykkelig over alle de timene jeg ikke har alene hjemme. :knegg:


#23

Nenne sa for siden:

Jeg har det helt fint på hjemmekontoret, sitter alene og alt, men jeg kjenner veldig at når det åpnes mer opp her så kommer jeg til å gå på kontoret de ukene som er igjen frem til ferien. Jeg er skikkelig forsynt med teams-møter og vil snakke ansikt til ansikt med alle som er i nærheten så fort det lar seg gjøre.

I dag er det koselig hjemme da. Jeg hadde lunsj med Storesøster og vi koste oss i sola. Det ER fint det også altså, men nå har jeg ikke vært på kontoret på tre måneder.


#24

millact sa for siden:

Tror nok jeg også snart må inn på kontoret, Nenne. Fom neste uke er det ikke påbudt her, kun anbefalt med hjemmekontor. Vi får se. Kanskje får jeg lov å vente til august.

En haug Team møter her også, men dagen flyr.


#25

Tjorven sa for siden:

Man lengter etter det man ikke har.


#26

Blondie sa for siden:

Nja, jeg tror mer det er at folk er forskjellige. Jeg hadde det på samme måte da jeg hadde huset fullt av unger og ektefelle. Likte det best da de var hjemme.


#27

Pelle sa for siden:

Jeg har hatt to netter hjemme alene siden jeg fikk barn for 14 år siden. Jeg elsker å være alene, men er det så godt som aldri. Det kan gå år imellom at jeg er en dag alene i huset.


#28

Nenne sa for siden:

To netter her også, Pelle, på nesten 22 år. Jeg har dog hatt en god del jobbreiser da, eller husmorferier som jeg like gjerne kaller dem. :) Når det har vært mye stim og ståk, som det jo ofte blir med unger, kan et par netter på hotell der en ikke ser et menneske fra arbeidstidens slutt og til neste dag være helt supert!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.