Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

BH-er til langpupp

#1

Floksa sa for siden:

Jeg har gått fra en G cup til noe jeg tror er en B cup.
Men de er jo ikke akkurat spenstige. Kan faktisk legge dem under armen på begge sider :knegg:
Jeg synes det er utrolig deilig at de har krympet så mye, men i anstendighetens navn bør de nok pakkes litt inn. Litt av sikkerhetsgrunner også så jeg ikke klemmer dem i et ubevoktet øyeblikk.
Var innom både kap ahl og Cubus i dag. Men det var det virkelig ikke noe å bruke. Spiler (både bøyler og i siden er HELT uaktuelt!!!!!) og padding utgår også.
Jeg er relativt sær på dette området. Men de må ha god støtte og holde på plass (mistet nesten ut en pupp da jeg bøyde meg på butikken, var da jeg innså at de BH-ene jeg kjøpte før jul har blitt for store). Tror jeg må i butikk, men nå åpner vel verden snart så det går an å reise til byen.
Men hvor begynner jeg?!?


#2

frukt sa for siden:

Har du prøvd sports-bh? Det synes jeg er mest behagelig.



#4

Fersken sa for siden:

Det som er viktig når du kjøper BH, om det er med eller uten spile, er at du får all hud og sidepupp inn i cupen. Man må dytte og dra litt, men finner du BH som passer så skal den sitte godt. Du er garantert større en B-cup skal du få inn alt i en cup. Og båndet rundt skal være så stramt at det ikke siger opp bak. Gjør den det, har du for stort bånd.

Det er et virvar av modeller der ute. Ikke alle kan ha padding og formstøpt cuper. Gå i en skikkelig BH butikk. Jeg får vondt i skuldrene av typiske sportsbiler, ikke fordi jeg har så tung byste, men de strammer så ubehagelig over skuldrene om de skal komme langt nok ned og under puppen. :knegg:


#5

Polyanna sa for siden:

Jeg syns hm har noen gode sømløse modeller.

Og så har jeg sett reklame for denne, og syns den ser genial ut.

shefit.com/


#6

Che sa for siden:

Jeg har nok villet dratt til en skikkelig undertøysbutikk som kan sine saker - men du er kanskje fortsatt på vei nedover i vekt?

Nå har jeg ikke gått fra stor til mindre pupp, men sånn generelt synes jeg Lindex har mange behagelige modeller. Jeg foretrekker myke modeller uten spile. Likevel vil jeg helst slippe å dra bh’en over hodet.
www.lindex.com/no/p/8078641-2471-rosa-myk-bh

Denne modellen ser god ut. Jeg bruker modellen som heter charm - men den har bare halv-cup.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.