Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Toffskij sa for siden:

Morn! Her blir det zoom-konferanse mesteparten av dagen, det gjelder bare å skrive ferdig mitt eget innlegg innimellom slagene! :sparke:


#3

Blå sa for siden:

Imponerende Toffskij. Lykke til.

Jeg har sofakontor og siste innspurt på kjedelig rutineoppgave, som allerede har tatt to dager denne uken. Det har regnet i natt og er deilig og friskt ute.


#4

millact sa for siden:

Ikke fullt så varmt i dag som før, men det kommer nok.

I ettermiddag skal jeg på speiderdugnad, vaske ned et kjøkken i speiderhuset. Jaja.


#5

Eia sa for siden:

God morgen! Det er meldt om den varmeste ettermiddagen hittil i sommer, og den skal jeg tilbringe midt i sola, midt i en åker, på dugnad. Godt at det er kort vei til sjøen - best å ha med badetøy. :jupp:

Men først skal jeg visstnok sitte inne på jobben og produsere litt. :svosj:


#6

Toffskij sa for siden:

Ingen grunn til å være særlig imponert, Blå, det betyr jo bare at jeg ikke har sost meg til å skrive det ferdig i skikkelig tid. :sparke:


#7

Blondie sa for siden:

Jeg skal ha mine siste to undervisningstimer for skoleåret i dag og kjenner på et slags vemod. Jeg liker ikke forandringer særlig godt, så det er egentlig litt dust at jeg driver med det jeg gjør. :knegg:

Vel. Snike seg ut for å se pen mann i løpet av dagen hjelper på vemodet. :glis:


#8

star sa for siden:

Sliten, men er på kontoret.


#9

Frøy sa for siden:

Noen har tatt solen! Det er bare skyer ute nå.
Jaja, nei nei kanskje jeg får gjort noe på jobb da. :knegg:

Har to møter i dag og da går store deler av dagen og i dag er begge møtene av den art at det er mulig å strikke samtidig, det er de beste møtene.


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg skal tre timer på kurs på teams i dag, så jeg skal få strikket en god del. :D

I Oslo regner det i dag. Jeg vannet hekken vår i går, og da var det kanskje litt unødvendig. Ja, ja - ingen skade skjedd.


#11

Dali sa for siden:

Morn. Rolig start før møter på rappen, av det hyggelige slaget for det meste. Avslutter dagen med utetrening, det ser jeg fram til.


#12

Hondacrv sa for siden:

Her regner det. Litt kjipt når jentungen har avslutningstur til sjøen med klassen. I kveld er det avslutningsseremoni for dei. Eg er ikkje mentalt forberedt.
Heller ikkje heilt forberedt på minnedag for utøya på jobb i dag. Men eg prøver å guffe meg sjølv opp til å starte i fjerde time. Fake it til you make it. Neste uke er i alle fall roligere.


#13

Nenne sa for siden:

Jeg har hatt et underlig møte i dag. På grunn av ny organisering skulle vi møtes for å diskutere hvordan noen av mine oppgaver skulle overføres til en annen fordi jeg er over i ny avdeling. Men i stedet for de tre andre jeg ventet å treffe, var det ni andre tilstede hvorav minst fem ikke sa et kløyva ord og alle egentlig måte lytte til at de som snakket sloss om å dynge flest mulig oppgaver på meg. Jeg er normalt ikke SÅ populær altså, så jeg ble sittende igjen å lure på hva i himmelens navn som egentlig skjedde.


#14

celebelen sa for siden:

Så merkelig, Nenne. Du burde jo fått vite hvem som kom når møtet i utgangspunktet skulle handle om deg.


#15

Anda sa for siden:

Hørtes snål ut, Nenne, og noe du antakeligvis bør følge opp?!


#16

Nenne sa for siden:

Ja, jeg har tatt det med den nye sjefen min og han var helt enig i at dette burde tas i en engere krets. Det ordner seg nok, men det var bare en bisarr start på dagen. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.