Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Pøblis sa for siden:

Hvor er dere, syvsovere?


#3

Pøblis sa for siden:

Sitter på flytoget og skal nordafor. :hyper:


#4

Blondie sa for siden:

Jeg var ute på tur med hunden. :knegg: Vi ruslet oss en runde med litt skog i omgivelsene, utrolig deilig. Nå skal vi snart et ærend til hovedstaden, rart å kjøre bil dit. Jeg pleier å elske togturen inn.


#5

Nenne sa for siden:

Later meg på lørdagmorgen på en dag uten planer. Det blir soling, grilling og klesvask og det holder tenker jeg holder. :)


#6

Toffskij sa for siden:

Morn! Vi skal rydde og vaske til visning i morgen. Gleder meg intenst til salget er over så jeg kan bli mitt normale sjuskejeg igjen.


#7

007 sa for siden:

Har dusjet og fixet, nå er det frokost før vi setter kursen mot kjøkkenbutikk og Flisekompaniet. Reisverket er oppe på fjellboligen, og nå skal gulv, vegger, kjøkken, fliser og baderomsinnredning velges. I utganspunktet gøy, men jeg blir helt svimmel av alle valgene. :svimmel:
Frisør etterpå, så jeg går glipp av minst en EM-kamp.


#8

Input sa for siden:

God morgen!

Vi skal spise lunsj på restaurant i dag! :hyper:


#9

Heilo sa for siden:

Jeg har store planer om å gjøre nesten ingenting i dag. :nemlig:


#10

Albertine sa for siden:

Jeg har sovet på hotell! Nå skal jeg straks hente jenta mi for litt mor/datter-luksus.


#11

Martis sa for siden:

Det er jo kaldt i solen. Dumme vind. Tror jeg må inn igjen, rett og slett. Må dra med meg eldstemann på et senter i dag, han trenger noe som ikke er joggebukse og hettegenser til vitnemålsutdelingen. Det blirgøy, not.


#12

Stompa sa for siden:

Jeg var optimistisk og tok på kjole enda jeg ikke har noen strømpebukser. Kjenner det blir litt kaldt for bare legger hvis jeg skal ut av huset. Ingen planer for dagen foreløpig.


#13

Timar sa for siden:

Jeg har vært ute og løpt en liten runde i sola. :love: Det blåser da, men passer meg bra med en dag som ikke "må" utnyttes til det fulle. Frisøren neste! Og så tror jeg jammen jeg skal unne meg et stopp på cafe når jeg først er på vift! :hjerter:


#14

millact sa for siden:

Det blåser noe innmari her i dag. Yngste og jeg har vært på søpla med diverse. Godt å få det bort. Eldste er på jobb og yngste skal snart i badeland i dyreparken med venner. Rakk en tur på bruktbutikken for å levere noe også. Det gir meg ro i sjelen å rydde og vite at andre kan bruke noe av det.


#15

vixen sa for siden:

G13-kamp. Over to og en halv time hver vei så dagen går!


#16

Fersken sa for siden:

Her er det overskyet og vind, så dagen skal inneholde noen nødvendige ærender og en liten tur til svigers. En av de har bursdag og vi har koordinert oss slik at ikke alle dukker opp samtidig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.