Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Styling/paste til (små)gutter?

#1

Nera sa for siden:

Niåringen er ekstremt opptatt av at luggen skal ligge riktig, men far bruker knapt stylingprodukter, og mine ikke-klissete fungerer ikke. Så hva kjøper jeg? Det bør ikke lukte alt for sterkt, være OK mot hodebunnen (han er eksembarn), og være lett å vaske ut.


#2

-ea- sa for siden:

Jeg bruker denne med det fantastiske navnet Got 2be glued Spiking wax for screaming hold. Billig og bra. Kjøpes på Coop'en eller Eurospar og sikkert mange andre steder også. Denne lukter ikke, jeg hater ting med sterk lukt.


#3

IzziCreo sa for siden:

Minsten på 8 bruker Lush sin Dirty og den er helt super. Vi får lett eksem i vår familie, men Lush produkter reagerer vi ikke på. Den lukter altså, men godt i det minste :knegg: Null stress å vaske ut og gir hold lenge. Minsten trenger ikke å ha i dagen etter f.eks. og så blir det ikke stivt-stivt som noen produkter blir. Det er luggen til Minsten som også må holdes på plass.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.