Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken iPhone vil jeg ha?

#1

celebelen sa for siden:

Jeg bytter jobb til høsten, og får ny telefon. De gir meg i utgangspunktet iPhone7, men jeg kan velge å få en nyere modell og dekke mellomlegget selv. Siden jeg aldri har hatt iPhone har jeg ingen anelse om hva jeg har lyst på.

Jeg regner med å bruke samme telefon til jobb og privat. Et godt kamera er viktig når jeg først skal bytte, men jeg ser f.eks. aldri film og serier på telefonen. I dag har jeg en eldre samsung, og irriterer meg mest over at jeg ikke får tak i nytt deksel.

Er det noen som har tips og erfaringer?


#2

Albertine sa for siden:

Henger her for å se hvilke råd du får. Må ha telefon til bedriften og sjefen insisterer på at jeg skal ha iPhone. Som inngrodd Android-bruker er jeg indignert og livredd på samme tid, og innser at jeg har blitt oldis på teknologifronten.


#3

Kirsebær sa for siden:

Jeg husker ikke helt når i iPhonerekka oppgraderingen på kamera kom, men jeg tror du vil opp på iPhone 11.

Og gratulerer med ny jobb. :-)


#4

kamp sa for siden:

Helt enig.

Har du råd, gå for 12.
Forøvrig kommer det ny 13 til høsten


#5

nokon sa for siden:

Er veldig imponert over kamera på 11. Det har smart autofokus, og tar gode bilder og i mørke, ein kan stille f-tallet etterpå og få det fokuset ein ønsker og liknande. Dette er sjølvsagt digital redigering, og ikkje «ekte» foto, men likevel kjekt.


#6

Trixie sa for siden:

Jeg har 12 mini og er fornøyd.
Men hvis du skal ha stor telefon så er det jo enda bedre kamera på 12 pro tror jeg.


#7

Kirsebær sa for siden:

Hvis man vurderer iPhone 7 er det litt unødvendig å anbefale siste modell, eller en modell som enda ikke er sluppet, kanskje? :knegg:

Vi får huske at hun får dekket det 7 vil koste. Resten må betales fra egen lomme.


#8

løve70 sa for siden:

Skulle jeg kjøpt nå, hadde jeg nok gått for 12 pro ja :nemlig: Den skal ha veldig bra kamera. Jeg er også godt fornøyd med kameraet på min 11 pro.


#9

nokon sa for siden:

7 er nok ikkje å anbefale. Ungen har min gamle 8-er og den bruker ekstremt mykje batteri og lagger i ein del apper, fordi den begynner å bli for gammal i forhold til iOS14. Den blei betydelig dårligare etter siste iOS-oppdatering.


#10

celebelen sa for siden:

Jeg vil gjerne ha alle anbefalinger, uavhengig av pris. Telefonen bør vare noen år, så det er dumt å ende opp med en jeg er misfornøyd med neste høst.


#11

Molly sa for siden:

Er veldig fornøyd med min 12 Pro.


#12

Fintdethei! sa for siden:

Dersom jeg var forberedt på å legge i noen lapper selv, så hadde jeg gått for den nyeste som er tilgjengelig på markedet, 12 de andre over har nevnt.


#13

sindrome sa for siden:

Jeg har 12 pro max og er veldig fornøyd. Den er større enn min 8, som jeg hadde før, men har kjøpt popsocket med kortholder sånn at jeg alltid har lommebok med meg og mine små hender kan holde trygt og skrive med en hånd på tlf samtidig. Tok den pga kameraet og at jeg ville at den skulle vare så lenge som mulig.


#14

Anda sa for siden:

Inne i samme ærend, og står mellom 12 og 12 mini. Noen som har erfaringer å dele konkret?

Har en tre år gammel 8 nå, og tror ikke batteriet overlever sommeren. (Alderen gjør at jobben sponser delvis).


#15

celebelen sa for siden:

Er det noen merkbar forskjell på bildene fra 11pro til 12 mini, tro? Jeg har lyst på gode bilder, men det trenger jo ikke være proffkvalitet. En lettere telefon frister også.


#16

Matilda sa for siden:

Jeg har bestilt 12 mini uten å ha faktisk ha sett den. :sparke: Jeg synes mannens 11-er er alt for stor, så satser på at det blir bra.



#18

liefje sa for siden:

Jeg leste en test for å velge mellom 12 og 12 mini og batterikapasiteten på 12 mini ble veldig kritisert. Det var verre enn i denne testen som jeg fant igjen, men verdt å tenke på for det vektlegges også her: www.tek.no/test/i/0KKaMM/apple-iphone-12-mini


#19

celebelen sa for siden:

Takk, det var en nyttig test!
Ser ut som kameraet er bra nok for mitt bruk, så kanskje det blir en mini. Har en nødlader liggende, så det er jo bare å venne seg til å ha den med (eller enda bedre - begrense mobilbruken...)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.