Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er best til å fjerne maskara?

#1

Input sa for siden:

Jeg bruker ikke vannfast maskara, men føler likevel at jeg ser ut som en panda i dagevis etter å ha hatt det på. Jeg har forsøkt ulike sminkefjernegreier fra dagligvareforretninger, men det funker ikke godt nok, synes jeg. Hva er deres beste tips? Annen sminke enn maskara bruker jeg ikke, så om det er forskjellige greier, trenger jeg bare tips om maskara-fjerner.



#3

Toffskij sa for siden:

+1 på Bi-Facil. :nemlig:


#4

Stompa sa for siden:

+1 til på Bi-Facil. :jupp:


#5

liefje sa for siden:

Jeg fjerner øyensminke inkludert mascara med oljerens som brukes i hele ansiktet. Den jeg bruker er fra Heimisch og heter All Clean Balm. Elsker den. Renser dobbelt, altså med skumrens etter oljerens, men skumrensen tar jeg ikke i øyepartiet. Bruker skumrens fra COSRX.



#7

løve70 sa for siden:

:nemlig:


#8

Bloppy sa for siden:

Jeg bruker Mary Kay sin. Den er helt fantastisk!


#9

frukt sa for siden:

Olivenolje eller kokosolje fungerer også.


#10

Lavender sa for siden:

Castor oil eller Bioderma miccelar water. Unngår alle 2-fase produkter da jeg synes de etterlater en hinne med rester av mascara.


#11

Noba sa for siden:

Bi-Facil her også.


#12

Robyn sa for siden:

Micellar vann fra Garnier.


#13

GinaK sa for siden:

Jeg bruker Cerave hydrating cleanser. Den grønne.


#14

Annki sa for siden:

Jeg har prøvd mange, men Mary Kay sin er den som fungerer desidert best!



#16

Fersken sa for siden:

Jeg bruker en 3-i-1 fra Garnier som kan kjøpes hvor som helst. Væter en bomullspad for hvert øye og gnikker løs. Skyller ofte over ansiktet med rent vann etterpå.


#17

Tussa sa for siden:

Eg brukar en forholdsvis dyr serie til huda mi og kjøpte også Micellar-vatnet deira. Men neida, det er virkelig ingenting som slår dette frå Garnier kjøpt til 50-lapp på Rema!


#18

Millen sa for siden:

Jeg liker Loreal sin express make-up fjerner som tar både vanlig og vannfast. Av de billigere merkene.


#19

Novla sa for siden:

Enig, uansett hvor lette sånne produkter påstår at de er synes jeg at det blir liggende igjen et lag på huden.

Min absolutte favoritt er Body Shops sminkefjerner. Effektiv, men mild; jeg fjerner vanligvis sminke med kontaktlinsene på, og det er null problem.


#20

Malama sa for siden:

For en naiv håpløs en som stort sett bruker en vaskeklut med vann. Hva er fase 2 produktet?

Jeg har det micellarvannet fra garnier da og det funker finfint på mascara


#21

Nera sa for siden:

Jeg liker best å bruke en vanlig, kremete ansiktsrens i hele ansiktet, og så fjerner jeg alt med klut og varmt vann. Da blir det ingen rester, og jeg slipper et ekstra produkt. Sånne tofase-fjernere som må ristes sammen, irriterer huden min noe helt usannsynlig.


#22

Input sa for siden:

Det er det jeg bruker nå og det funker ikke litt engang. :sur: Kanskje jeg må bytte maskara i stedet? Hvilken bruker dere som kan vaskes bort med denne?


#23

Fersken sa for siden:

Varierer mellom to fra Maybelline, Lash Sensational Mascara og Colossal Volum Express.


#24

meisje sa for siden:

Ikke fase 2, men 2-fase, det betyr at produktet består av 2 faser, en som er vannoppløselig og en som er oljeoppløselig.

Jeg bruker en sånn 2 fase sak fra clarins, som jeg liker bedre enn bi-facil som jeg har brukt i mange år.


#25

Malama sa for siden:

Ahh, sånne ja, de man må riste eller noe?

Jeg holder meg til sånne enkle ting som micellar fra garnier.


#26

GinaK sa for siden:

Jeg liker ikke konsistens som er hvit melkeaktig eller sånne våtservietter. Føler at huden ikke blir ren og at det ligger igjen et lag.
Må være gel eller skum.


#27

Timar sa for siden:

Vanlig mascara vasker jeg av med varmt vann og den vanlige ansiktsrensen fra Dermalogica. Blir det rester under øynene så tar jeg dem med en sminkefjernerklut eller den Bi-facil som flere har nevnt tidligere. Bruker den også på vannfast mascara.

Jeg har tunge øyelokk, og hadde enda tyngre før, og jeg opplevde at jeg ofte fikk klint utover mascaraen hvis jeg hadde brukt sminkefjerner kvelden før. Mange av de sminkefjernerne ble tydeligvis liggende på vippene eller rundt øynene slik at neste dose med mascara også delvis ble løst opp. Jeg prøvde derfor mange ulike før jeg fant bi-facil som heldigvis ikke er slik.


#28

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg bruker mascara hver dag men har sluttet med eget produkt til å fjerne den. Jeg har prøvd mange varianter alt fra vipes i alle prisklasser til bi-facil og alt i mellom. Synes alltid jeg får oljete hud som ikke forsvinner av produktene og jeg blir «sår» og rød rundt øynene (jeg har nok veldig sensitiv hud rundt øynene). Nå bruker jeg en hudpleie som koster ei halv arm men med den skumcleanseren i den serien holder det å vaske ansiktet to ganger (som er en del av rutinen) og skylle skikkelig så forsvinner mascaraen uten gnikking eller egen rens. Jeg bruker helle ikker cleanseren på øynene, bare rundt øyeområdet, men det holder i lange baner. Kanskje det er typen mascara som gjør at det sitter så godt?


#29

Pelle sa for siden:

Chanel synes jeg er god


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.