Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjole til 16-åring til vitnemålsutdeling

#1

millact sa for siden:

Trodde vi hadde en plan, men 16-åringen mener kjolen ikke er sommerlig nok.

Tips til hvor vi kan lete?


#2

Nenne sa for siden:

Floyd har mye fint til unge. Og BikBok


#3

Tjorven sa for siden:

Har akkurat vært på vitnemålsutdeling, og hva som helst som er kort og i duse/lyse farger så ut til å fungere. De var skikkelig fine alle sammen! :hjerter:


#4

Elise sa for siden:

Min ene datter har nylig kjøpt to flotte sommerkjoler, den ene på HM og den andre på Only. Ganske ulik stil, men jeg tror begge kunne funket på vitnemålsutdeling.

(Bare synd det er feil unge som har to flotte kjoler. :gaah: )


#5

My sa for siden:

Jentungen her endte opp med dette settet fra Match. Det er topp og skjørt, som hun kom fram til var like lurt, for da kan hun bruke dem hver for seg siden (også kledde det fasongen hennes bedre enn kjolen de har i samme stoff). Det vil si på selve utdelingen hadde de bunader her, men hun hadde dette da hun og venninnene var på restaurant for å feire etterpå.

Synes generelt det var mange fine kjoler på Match. Det syntes 16-åringen også. Flere fine av typen romantisk med engelsk broderi f.eks.



#7

frukt sa for siden:

Den blusen har jeg. Veldig fin til denim!


#8

Tjorven sa for siden:

Veldig fin og veldig lik flere av kjolene som ble brukt i snuppas klasse.


#9

millact sa for siden:

Gode tips, takk! Jeg foreslo også Match samt Vic. Hun får se om de har noe der før hun skal på jobb. Finner hun ikke noe får vi gå på Sørlandssenteret i ettermiddag.


#10

millact sa for siden:

Hun fant en på Bik Bok i går, lang, i dus farge. Grei pris.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.