Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hengegøy

#1

Pappalille sa for siden:

Familien Glum skal kjøpe hengekøyer, siden jeg får fullstendig og komplett hetta i telt. Vi er da altså:

  1. Meg, dame på 165 sånn passe avrundede centimeter. Liker å ligge på siden, kan under ingen omstendigheter ha myggnettingen hengende ned i ansiktet, og vil antagelig bruke underquilt fremfor veldig dyrt liggeunderlag, men er åpen for forslag.

  2. Gubben, mann på 185 cm. Mye de samme greiene som meg.

  3. Datter, 160 (eeeeep!) centimeter og mye det samme som meg. Hun kommer antagelig til å vokse endel til, så vi kan like godt gå ut fra at hun ender opp rundt 170 cm.

Vi tror vi har til sønnen enn så lenge.

Har sett på Draumr og Haven tent, men det er så dyrt...


#2

Myria sa for siden:

Mannen kjøpte disse til seg og barna i fjor (jeg driver ikke med sånt :knegg:) og de er fornøyde i alle fall. Ser de er på tilbud i tillegg, så superbillig. :jupp: Ingen myggnetting nedi ansiktet, men de var i alle fall like godt til 8-åringen som til mannen på 188.#4

nokon sa for siden:

Eg har kjøpt sånn for å teste. Første natt var den glimrande, andre natt rakna stoffet … Eg tenker å investere i noko meir solid.#6

Isprinsessen sa for siden:

Ja og ja


#7

Pappalille sa for siden:

Takk. =)


#8

Molly sa for siden:

Sønn (14 år, ca 165 cm) og jeg (170 cm) sov i Hengegøy i helgen. Jeg sov kjempegodt, og det holder i massevis til vårt bruk - som er 1-2 netter om sommeren. Jeg har hørt at de kan oppleves litt for korte hvis man er høy.
Veldig praktisk med fastmontert myggnetting som åpnes med glidelås. Jeg har kjøpt lengre opphengsstropper, for de som følger med er litt korte.
Anbefaler underquilt i stedet for liggeunderlag.


#9

Molly sa for siden:

Bor dere i nærheten av Oslo så kan dere få låne våre og teste før dere evt kjøper. Vi har to stk.


#10

frukt sa for siden:

Det er en snor og nettingen er svart.


#11

isola sa for siden:

Jeg har fra HengeGøy. Jeg er 175 og hadde mer å gå på i begge ender av køya. Tipper det er de samme de har på Celis, bare med påtrykt logo.
Jeg syns dessverre de har møkkdårlige nettsider, med null oversikt over hva de faktisk har inne og ikke. Jeg prøvde først å bestille i de fargene jeg ville ha, det brukte de ti dager på å fortelle meg at de ikke kunne levere før en måned. Da fortalte de også hva de hadde inne. Jeg kansellerte ordren, og la inn ny bestilling på det som var på tilbud den dagen, da leverte de veldig kjapt. De er veldig aktive i sosiale medier, med daglige giveaways, så jeg ble ordentlig muggen av sendrektigheten. Jeg sa til dem at de godt kan bruke et par kalorier til på betalende kunder, uten at de ville høre på det.#13

Molly sa for siden:

Hengegøy hadde håpløst lang leveringstid i fjor, og de var elendige på informasjon også. Aner ikke hvordan det funker hos dem i år.


#14

millact sa for siden:

Obs og Coop butikkene har tilbud på hengekøyer nå.


#15

isola sa for siden:

Jeg bestilte nå i mai.


#16

IOA sa for siden:

Vi har hengekøyer fra Ticket to the moon, men myggnetting fra Obs. Funker helt supert!


#17

Timar sa for siden:

Jeg har to slike fra Celis som det er linket til over her. De er som noen sa litt korte hvis de skal brukes mye, men helt greie for å teste om man liker konseptet. Jeg er 1.70. Cluet er å greie å stramme dem nok til at de ikke får bananfasong i løpet av natta. De er geniale med integrert myggnetting og er veldig enkle å henge opp. Mine har holdt i mange overnattinger nå.

Mannen har en Hennesy asymmetrisk eller noe sånt. Den er det mye bedre plass i, men den er også vesentlig nye dyrere.

Etter å ha tilbragt nok netter i celis-hengekøyene til å være trygg på at jeg likte hengekøyekonseptet, så oppgraderte jeg til Amok Draumr. For meg som sover på siden eller magen så er det som å komme til himmelen. Den kan også gjøres om til sittestol på dagen. Den er et pes å komme seg inn og ut av, da..


#18

frukt sa for siden:

Jeg burde også hatt en Draumr. Men den er altfor dyr for min lommebok.


#19

Pappalille sa for siden:

Jeg mistenker at vi bor nokså nære hverandre utfra det jeg har lest her inne. Jeg bor på Bøler i Oslo. Er jeg på bærtur?


#20

Pappalille sa for siden:

Sånt irriterer meg overmåte. :knegg:


#21

Pappalille sa for siden:

Jeg må teste en Draumr kjenner jeg. Jeg har en kamerat som aldri fant rett tyngdepunkt i den og dermed følte at han holdt på å skli ut av den hele natta. Ikke en oppskrift på en god opplevelse. :knegg:


#22

Timar sa for siden:

Da har han ligget for langt ned. Jeg har ikke hatt noen problemer med å finne balansen og opplever at den godt tåler at jeg finner på krumspring opp i der. Men ligger kanskje litt høyere opp enn det enkelte finner naturlig.


#23

Pappalille sa for siden:

Antagelig, men han har så sabla mye utstyr at han trenger ikke mer uansett. =p


#24

Molly sa for siden:

Jeg bor i Bjerke bydel, så det er nokså nære, ja. Bare å si fra hvis du vil låne!


#25

nokon sa for siden:

Eg kjøpte ei Ticket to the moon Pro, og testa den i helga. Den var mykje meir behagelig enn Celis-køya eg debuterte med. Enklare strammemekanisme og veldig lettvint å henge opp, med innebygd myggnett.


#26

Obelix sa for siden:

Vi har hengekøyer fra Hengegøy hvis du vil prøve ut. Bor ti minutter unna deg


#27

Pappalille sa for siden:

Nå fikk jeg med meg dette svaret. :knegg: Takk som byr, men vi har landet på at vi vil ha integrert nett og ender opp med DD Hammock sitt utstyr. Takk for alle tilbakemeldinger! :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.