Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Kollektivt til jobb i dag. Jeg ikke huske sist. I vinter en gang. Siste dag med lærere og elever på jobb. Vi har bestilt foodtruck slik at alle ansatte får lunsj. Det blir gøy!


#3

Martis sa for siden:

Minsten hoster og er litt bitter over å gå glipp av siste skoledag «da får jeg jo ikke sagt hadet til favorittlærer». Så han skal få sende henne en sms etterpå. Avslutningen for eldste var helt nydelig, de er så flinke på den ungdomskolen. :hjerter:


#4

Tjorven sa for siden:

I går svømmet det helt over. Snuppa hadde vitnemålsutdeling på skolen. Det ble utrolig flott, og vi er så stolte. :hjerter: Altså - det er jo ikke egentlig noen prestasjon å fullføre ungdomsskolen, men det har vært tøft og har allikevel gått så bra.

Food truck på jobben var jo genialt, Blånn!


#5

Frøy sa for siden:

Fredag! :lykkelig:
Egentlig ingen planer for helgen, annet enn at jeg skal ta frem symaskinen for å forsøke å sy for til en strikket clutch. Meg og symaskin går ikke i lag så det kan ende opp med en maskin på plenen, men jeg skal gi det et forsøk. :knegg:

Men først jobbe litt......


#6

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har feriefølelse, men har selvsagt et helt berg av jobb å komme meg gjennom før det kan bli helg. Og jeg må sensurere i helga også. Gi meg styrke! :yessir:


#7

Hondacrv sa for siden:

No kjem snart klassen heim i Hagen min. Me skal spele kubb og ha kviss, ete is og drikke brus. Det er så koselig! Etterpå er det ned på jobb og ete tapas levert av hotellet. Bra dag mens andre ord. Og så er det f!


#8

star sa for siden:

Dårlig med arbeidslyst dag.


#9

Blå sa for siden:

Gratulerer Tjorven. :blomster:

Og så fint initiativ Hondacrv.

Jeg har spisebordkontor i dag også. Siden jeg om en listen stund skal gå bort og få den første vaksinedosen. :lykkelig: Satser på at jeg er frisk og rask etterpå og kan ta tidlig arbeidsslutt, få litt orden på huset og være litt i hagen.


#10

007 sa for siden:

Fredag. :lykkelig:
I helgen skal jeg på show og teater og spise middag på restaurant og se fotball på pub og overnatte på hotell og i det hele tatt. :lykkelig:


#11

Avatar sa for siden:

Gratulerer Tjorven, skjønner veldig godt hva du mener! Jeg hadde det slik i fjor. Det var tre ekstremt krevende år og det var så inmari godt å stå der og se at alt gikk bra til slutt, med strålende resultater. :elsker:


#12

Sissel sa for siden:

Herlig med fredag ja! :danse:

Jeg skal ha en ferieuke nå, og vi reiser til Lindesnes i morgen. Håper på finvær og båtturer.


#13

Dali sa for siden:

Morn. Har nå brukt nøyaktig 60 minutt av arbeidsdagen min på å prøve å åpne dokumenter jeg skulle jobbe med og bli ferdig med mellom kl 8 og 930. Men neida. Ingen tilgang, restarter hjelper ikke, og it jobber sikkert med saken men imens sitter jeg her og blomstrer. Jeje.


#14

celebelen sa for siden:

Jeg våknet av et lyn og tett påfølgende smell i natt, så her har tordenværet gått omtrent rett over husene. Rolig fridag for min del, Ville har siste dag før ferien.


#15

ingling sa for siden:

Er det bare her skolen ikke slutter i dag, tro? :gruble: Først på tirsdag her. Minste skal på SFO frem til vi voksne får ferie om to uker.

Jeg er 50% sykmeldt om dagen, så har brukt mye tid på å gå gjennom mailer og svare ut siden jeg har vært borte to dager nå. Det er i grunnen hakket mer stress enn å jobbe fullt, men det klarer jeg ikke nå, såeh. Ja. Folk får ha tålmodighet. :nemlig: Snart helg, uansett!


#16

Frøy sa for siden:

Det er helt innafor å sende feriebarnet ned i sentrum for å gå i iskremkiosken og kjøpe donuts bare fordi man selv har lyst på? :knegg:


#17

Fersken sa for siden:

Feriebarn må jo aktiviseres. :knegg:

Begge mine har nå gått ut i ferie. Siste skoledag i dag og det var kort dag på begge. Jeg skal jobbe enda i 4 uker, men får se hvor jeg kommer til å jobbe fra. En ting er sikker, det blir ikke kontoret.


#18

Blånn sa for siden:

Food truck i skolegården var en ubetinget suksess! Tre «bordsettinger» (les: kohorter) og nydelig thaitallerken. Nå er vi relativt pumpa!


#19

Frøy sa for siden:

Så fantastisk Blånn! Godt jobba.

Donuts var og en suksess, mindre suksess var det å be jentungen om å selv ta ut garn til en ny strikka clutch og hun kommer hjem med HVIT?!?!, kunne hun ikk valgt en spennende farge i det minste. Men det var kun min egen feil fikk jeg beskjed om, for jeg hadde aldri strikket noe i hvitt til henne. :knegg:


#20

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har vaksinearm! Og det er fredag, og jaggu har det sluttet å regne også. Liste seg inn i glad-tråden da, kanskje..


#21

Nenne sa for siden:

@Frøy, det er ikke bare meg som strikker med stor glede og som hater symaskinen altså. :sparke:

Her er det så veldig fredag i hodet mitt nå. I skrivende stund er Storebror på jobbintervju og jeg håper så inderlig at det går hans vei. Han har vært der i halvannen time nå, jeg får rapporter fra broren min som har kjørt ham, og jeg er så spent! Vi vet ingenting om hvor mange som har fått andregangsintervju. Stakkar han var så nervøs på turen opp at broren min nærmest måtte snakke ham ned "fra kanten".

Uansett; det er fredag og i morgen skal jeg ha middagsgjester. Barndomsvenninnene som ikke har vært samlet nå på halvannet år. Det blir fint! :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.