Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Øyekrem

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg trenger ny øyekrem. Jeg har prøvd mange ulike, men jeg synes egentlig ikke jeg merker noen forskjell, må jeg si.

Når jeg googler, finnes det tusenvis av kremer, og alle lover det samme: Reduserer fine linjer, glatter, jevner ut, gir fukt, lysner, strammer opp etc etc.

Hvordan skal jeg finne dem som egentlig virker?

Kjøper ofte hudpleieprodukter på Apotek 1 med hudpleieavdeling, for det har de hudpleiere og jeg får god hjelp. Men som sagt, huden min forblir lik. :knegg:

Jeg er ikke villig til å betale opp mot 1000 for en øyekrem, men 500 er greit hvis den virker.

Bill. mrk. Kvinne (46) med rynker og poser både her og der


#2

~TM~ sa for siden:

Kiehl’s øyekrem funker fint for meg. Dermalogica sin total eye care er også god, men for meg fungerer Kiehl’s bedre.


#3

~TM~ sa for siden:

Kvinne, 50 ^ sånn for ordens skyld


#4

Madicken sa for siden:

Jeg synes Lancome har flere gode produkter til øyehuden.


#5

Hyacinth sa for siden:

Takk for tips. Det er vanskelig å manøvrere i jungelen.


#6

Lavender sa for siden:

Jeg har tro på banan bright fra Ole Henriksen, selv om jeg ikke ser forskjell selv, ca 50 år.
Salg hos Fredrik og Louisa til 399,-.


#7

Nera sa for siden:

Hvilken fra Kiehl's? De har en del forskjellige. Jeg har prøvd den med avocado, som var veldig klissete, og Midnight Recovery Eye, som ikke gjorde noe som helst.


#8

Turban Smukk sa for siden:

Øyekrem er vanskelig. Rynker og poser? Venninnen min med poser har nylig prøvd en salongbehandling og tok før- og etterbilder, og det var ganske stor forskjell. Om den er varig gjenstår jo å se. Jeg kan spørre henne om hvilken hvis du er interessert.

For tiden bruker jeg et retinolserum om kvelden som jeg innbiller meg strammer litt opp, men det er bare ministørrelsen på 15 ml som kommer på under 500. Det er dette: www.skincity.com/no/verso-skincare/super-eye-serum-15ml

Ellers er vel koffein som ingrediens lurt? Mener det var en fra Vichy som ble nevnt i en tidligere tråd, jeg husker ikke helt. Her har sikkert f.eks Nera og Billa gode innspill.


#9

Hyacinth sa for siden:

Takk for tips! Var på det tidligere nevnte apoteket i dag og fikk hjelp av hudpleier. De hadde 50% på Murad, jeg hadde det i bakhodet, men endte opp med to (ulike) øyekremer fra REN. Det var 40% på dem hvis man kjøpte to produkter. Jeg har ikke prøvd det merket tidligere. Er spent. :)


#10

Billa sa for siden:

Selv sverger jeg til Vichys øyegel med koffein (jeg har jo Norges feteste hud og den tåler INGENTING med fett i) - men REN er et supert og godt anerkjent britisk merke som baserer seg mye på planteekstrakter og såkalt naturlige ingredienser. Jeg elsker ansiktskrubben :hjerter:


#11

frukt sa for siden:

Jeg har prøvd å finne ny øyekrem,men har ikke landet på noe enda. Men det jeg har lest er at peptider og koffein er greia mot poser.


#12

Karamell sa for siden:

Jeg bruker denne. Ikke om kvelden, men om dagen. Leste noe om at man får mer rynker når man bruker oppstrammende om natten for huden blir stivere.


#13

Billa sa for siden:

Nøkkelen er fukt (og fett) for å unngå dehydrert hud som rynker lettere. Og å drikke vann, sørge for et semioptimalt kosthold (vitaminer/mineraler/sporstoffer) og unngå sol uten beskyttelse. Jeg har ikke rynker, men dehydrerte og slappe øvre øyelokk (klypetesten). Jeg har aldri brukt mye på dyre produkter, men hatt ganske god gjennomføringsevne.


#14

Billa sa for siden:

Om kvelden bruker jeg fuktserumet fra Vichy all over. Det kan brukes rundt øynene også, og jeg elsker at det er kjipt kjapt.



#16

~TM~ sa for siden:

Den med avokado. Trikset er å bruke lite, og liksom dytte/tappe/klappe (i mangel av bedre ord) den på. Ikke smøre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.