Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Til mine med-sjusker

#1

Albertine sa for siden:

Får dere like vill panikk som meg når det plutselig ringer på døra sånn helt uten videre? Og det står et vennepar eller noe sånt på døra med en blomsterkvast og forventer å bli bedt inn? Det skjer heldigvis nokså sjeldent her i huset nå, men der vi bodde før skjedde det titt og ofte. Og da er det fristende å be dem stå på trappa et kvarters tid mens jeg skofler unna det verste inne... :fnise:

Er jeg da verdens verste sjuske, eller finnes det flere som meg?

Må da legge til at når vi inviterer folk på besøk så er det som regel riktig så ryddig og fint her hjemme, så vi kan hvis vi vil... :sparke:


#2

Sitron sa for siden:

:juhu:


#3

Fluke sa for siden:

:juhu:


#4

Mandarin sa for siden:

Så klart. Her er mannen med i et styre i et idrettslag og rett som det er så kan han finne på å si: "Bente stikker innom om 5 min. og skal hente noen drakter "... o.l.
MAKAN!! Det går jo ikke an å invitere folk hit UTEN å ha snakket med meg må vite. :kjevle:

GRØSS!!


#5

malena sa for siden:

Huff ja, jeg kjenner til problemstillingen, for å si det sånn …


#6

Superior sa for siden:

:iiik: Frister nesten å legge seg ned på gulvet og være musestille..
"vi er ikke hjemme.." :plystre:


#7

Canisa sa for siden:

Jeg kjenner svetten hagler bare ved tanken ...:redd:


#8

Tammen sa for siden:

:plystre: "ehh beklager alt rotet her menatte.....


#9

Helle sa for siden:

:sparke:


#10

Enhjørning sa for siden:

:juhu:
Trøsten får være at hun som oftest stikker innom uanmeldt, pleier å riste på hodet når jeg unnskylder meg, le og si:
"Rot? Hvor hen da? Si meg - har du glemt hvordan det ser ut hjemme hos meg!?"
:humre:



#12

Agent Scully sa for siden:

:nemlig:
Og gjett hvor morsomt det er når huseierjævelen vil ha visninger her på noen timers varsel hele tiden? Mantraet er selvsagt at jeg ikke bryr meg om de selger eller ikke, men det er ikke hyggelig å skulle bli "dømt" av fremmede på denne måten. (Selv om jeg jo er "guilty as charged".)


#13

Nabbe sa for siden:

:juhu:

Den eneste jeg driter i om kommer uanmeldt, er Sitron.


#14

Guava sa for siden:

Jeg har hatt det sånn, men har forbedret meg. Vi får uanmeldte besøk stadig vekk og her i hus er det veldig sjeldent ryddig. I skrivende stund er det verre enn normalt.

Vet jeg at det kommer besøk prøver jeg å rydde litt på forhånd.


#15

Kaktus sa for siden:

Med-sjuske melder seg. Heldigvis er jeg gifte med en som må være verdens ryddigste mann. Men dersom jeg har vært alene en stund kan jeg bli grepet av panikken ja.


#16

Hasselnøtt sa for siden:

Jeg melder meg. Er likedan.


#17

Isolde sa for siden:

Jeg kaldsvetter med tanken på at det kommer en veninne på besøk i morgen. En som alltid har ryddig hus.

kommer det noen på døra nå så er ikke vi hjemme!



#19

Knerten sa for siden:

Jeg får nesten panikkanfall når det ringer på døren.


#20

Go\jenta sa for siden:

Jeg vil ikke kalle meg sjuske,- jeg liker å ha det ryddig og pent, men med tre unger er det naturlig at det av og til flyter......

På søndagen fikk vi sånt uanmeldt besøk, og de måtte brøyte seg fram mellom rotet i gangen, for å komme inn i stua, som heldigvis var ganske ryddig... Det som var litt dumt, var at jeg glemte at mannen stod i underbuksa på kjøkkenet da jeg slapp dem inn, (kjøkkenet og stua er ved siden av hverandre, med glassdør) så jeg måtte løpe ned for å finne klær til ham, mens han trykte seg inn i et hjørne i kjøkkenet...:D

Vi var litt sene den morgene, for å si det mildt...ungene fløy rundt i badekåper og sånn.....

Men egentlig synes jeg det er hyggelig med uanmeldt besøk, innimellom, altså. Folk får bare tåle litt rot.:)


#21

Maverick sa for siden:

"...eh, det PLEIER ikke være så rotete her altså, men det har vært så mye jobb og sånn i det siste, også var jeg syk forrige uke, og så ...også...."

Ja. Melder meg. :juhu:


#22

LilleT sa for siden:

Sånn er jeg også. Jeg irriterer meg egentlig grønn over den egenskapen hos meg selv. :rolleyes:


#23

Snippa sa for siden:

Me too.

Det verste er at min mor bor to hus bortenfor, og hun er regjerende verdensmester i øyenbrynheving og megetsigende sukk :sukk:


#24

HSJ73 sa for siden:

En medsjuske melder seg. Men det er kjempedeilig de gangene jeg selv kommer på besøk til et rotete hus, for da føler jeg at jeg kan senke skuldrene litt angående mitt eget rot. Man liker vel best å vise fram smørsiden, ikke sant, mens vi gjerne vil se den andre siden hos andre, slik at vi kan føle oss litt bedre. :fnise:


#25

løve70 sa for siden:

Den følelsen kjenner jeg godt til ja......

Etter at vi fikk vaskehjelp har det bedret seg. Da klarer vi faktisk å holde det sånn noenlunde rent og ryddig og slipper den verste panikkryddingen.


#26

Left sa for siden:

Jeg hater uanmeldt besøk.
Som i går kveld, da jeg uventet måtte ut og hente gubbe en stund etter at unger hadde lagt seg. Spurte en venninne som bor i samme oppgang om hun kunne komme ned å sitte her den halvtimen det tok.
Jepp - når skal jeg komme?
-"Gubbe får vente, jeg må RYDDE før jeg kan slippe inn noen her", så jeg ryddet som en gal før hun kom slik at det så sånn noenlunde ut her :rødme:
Jeg liker å ha det ryddig, men er aldeles uhelbredelig lat. :rødme:


#27

Frantzen sa for siden:

Med-sjuske her :nemlig:


#28

Trolljenta25 sa for siden:

Pleide å være sånn før, men har skjerpet meg de siste årene. (Leker utover gulvet fra minsten ser jeg ikke på som rot.) Jeg har faktisk gjemt meg bak gardinene når det har ringt på, fordi det så så ille ut. En forferdelig følelse. Fant ut at jeg trives ikke med slikt rot, så jeg tok meg i nakken og ble bedre. Ikke perfekt, men bedre. :stolt:


#29

GinaK sa for siden:

De aller fleste har det vel litt uryddig i hverdagen. Jeg er vel ikke så flau over det.
Av en eller annen grunn har jeg en tendens til å lesse alt mulig på spisestuebordet og så kommer det aldri videre...


#30

Sansa sa for siden:

Jeg tror de fleste har det sånn innimellom.

Jeg tenker som så at det kan vel være litt deilig for andre å se at vi har det verre enn dem (hvis vi nå har det verre da).


#31

Esme sa for siden:

Jeg synes det er alminnelig høflighet å spørre om det passer på forhånd, men om noen kommer uanmeldt så får de tåle litt rot.


#32

Erica sa for siden:

Jeg er ei såkalt sjuske, som har det litt rotete sånn til vanlig. Bordet er ofte endel rot på, ihvertfall et par bærbare pc'er og litt post. Kjøkkenet er sjelden strøkent, men heller ikke overgrodd. Badet nede er greit nok, og badet oppe trenger ikke gjestene å gå på. Ganger er jo som den er - 6 kvm og 5 personer =rot.
Men jeg syns det er litt dumt å være redd for uanmeldt besøk, da er vi kanskje ikke så bekvemme med dette rotet som det kan se ut for fra en del tråder her inne - siden vi skjems så fælt av det, mener jeg.

Jeg unnskylder det ikke med å skylde på noe, men kan nok si, du får unnskylde rotet.


#33

Mikkeline sa for siden:

:juhu:

Jeg synes også det er pyton når folk kommer uanmeldt. Gi meg en halvtime, så jeg får støvsuget vekk et tonn med hundehår og overflateryddet, så er jeg kjempeglad for å få besøk.

De fleste som kjenner oss ringer oss i det minste på veien for å gi et lite forvarsel....det holder som oftest. :knegg:

Jeg kan ikke si at jeg er bekvem med å ha det så rotete, men jeg venter fremdeles på en mirakuløs metode hvor det er pent og ryddig alltid, hunden røyter direkte opp i et eller annet oppsamlingssystem, og det skal selvsagt ta et minumum av tid. :rolleyes:


#34

Toffskij sa for siden:

Egentlig er det nesten litt deilig de få gangene det skjer, for da slipper jeg jo å rydde før vi får gjester! :glis: Så smiler jeg fåret, rødmer lett og sier: «Ja, sånn ser det egentlig ut her.» :alle sjuskers mor:


#35

Bluen sa for siden:

Jeg løper inn på badet og rydder vekk pent brukte truser. :rødme:


#36

Propella sa for siden:

:juhu: Her bør alt besøk meldes i god tid i forveien. Jeg føler alltid at jeg må rydde en del før noen kan slippes inn.


#37

Mams sa for siden:

:juhu:

Enda en medsluske melder seg.
Jeg hater uanmeldt besøk, og har noen runder med panikkrydding ja.
Derfor er soverommet vårt nesten alltid bomba..
(nå harjeg fått ryddet det, men da ser stua en smule bomba ut.....)


#38

Sue sa for siden:

Jeg prøver etter beste evne å heve hodet og samtidig sparke vekk litt rot og kaniner, dersom det kommer uanmeldt besøk. Jeg klarer ikke la være å kommentere at det dessverre er litt rotete her, for jeg synes det er skrekkelig flaut å ha et hus som bærer preg av 4 rotekopper. Jeg er blitt litt bedre med årene og fjåser det litt bort, men jeg liker det ikke. Hver gang det kommer uanmeldt besøk og det ikke ser ut her prøver jeg å huske ordene til en venninne; "Det er så deilig å komme til oss for vi er så avslappet" (og dette var ikke ironisk eller stygt ment altså ;) )

Så, ja, jeg melder meg inn i hater-å-få-uanmeldt-besøk-når-det-er-rotete-her-klubben, men prøver å skjerpe meg ved å late som det ikke gjør noe. :kry:


#39

Nessie sa for siden:

Vi kan ha det ganske rotete på soverom, bad etc. Men stort sett ok i 1.etg :blunke:

Så jeg blir ikke særlig stresset.. og når de kommer uanmeldt så får de godta at de kun får en kopp te :jupp:


#40

tink sa for siden:

Nå har jeg lest tråden med stor interesse, og registrerer at det er få ekte sjusker. Gunnis, Tinetoff og meg må være temmelig unike... Det er jo sånn det ser ut hos oss da, det har hendt at folk har sett litt skremt ut - men vi har da bedre ting å ta oss til.

Og joda jeg har noen små triks - utrolig hva som får plass i skittentøyskurven og i skatollet på stua. Men er for glad i mennesker til å la meg stresse av uanmeldt besøk. Likevel er jeg veldig klar over hva mange synes om uanmeldt besøk, så jeg prøver å besinne meg - selv om jeg synes det blir en mer kjedelig tilværelse på den måten.


#41

Maz sa for siden:

Kjenner meg igjen i mye her gitt.. :skrape:


#42

Søster sa for siden:

Vi har faktisk latt som vi ikke var hjemme for å slippe unna.

Jeg haaater uanmeldt besök! (Gjelder ikke deg, rajraj, jeg har ikke noe mer å skjule for deg.)


#43

Skilpadda sa for siden:

Det kommer så å si aldri uanmeldt besøk her, og det er så å si bare ryddig her når vi venter besøk. Vi bor i tredje etasje, så man får en tyve sekunder på seg til å hive vekk eventuelle gamle truser fra badegulvet, men for øvrig så sier jeg bare "her ser det ikke ut, men det er nå så" og setter på kaffen, og liker de ikke å se på rot mens de drikker kaffe, så lærer de kanskje noe til neste gang.


#44

Nessie sa for siden:

Jeg har det nok ikke RENT alltid :sparke:
Men stort sett tålelig ryddig ;)


#45

Teofelia sa for siden:

Jeg liker uanmeldt besøk, jeg, og jeg bryr meg ikke nevneverdig om de ser at det er rotete (noe det jo ofte er). Jeg tenker som så at dersom folk plages av rotet vårt, så burde de ringt på forhånd.

De eneste gangene jeg blir satt ut av uanmeldt besøk, er hvis vi ikke har kaffe i huset. Da føler jeg meg helt lost og har stort behov for å unnskylde meg langt opp etter veggen. :humre:


#46

Stompa sa for siden:

Uanmeldt besøk? Skrekk og gru! :skremt:


#47

Chanett sa for siden:

Hah. Nå vet jeg hva jeg skal! :ond:

Jeg synes at det er hyggelig med besøk og åpner alltid med at det var flott de kom så blir vi flere til å rydde. :D


#48

GeekyGirrrl sa for siden:

Vi har ei nabojente på seks-sju år som bruker å henge rundt i området og vil gjerne inn og se hvordan vi har det. Her en dag når jeg lå på senga med bihulevondt og var i særdeles ulekkert humør, ringte hun på og mannen min lukket opp og jenta ville inn og henge med oss, mannen min sa at siden jeg var syk så passa det litt dårlig med besøk... Da utbryter jenta: "Ja, jeg sjønner jo at dere ikke vil ha besøk når det er så rotete..."

Jeg lå på senga og så slik ut: :o

Det er av barn og fulle folk man får sannheten sies det :ja:


#49

Teofelia sa for siden:

Den dagen jeg føler at jeg må rydde huset fordi jentene skal ha venner på besøk, den dager fryser helvete over. :himle:


#50

Blånn sa for siden:

Ehhm, er vi tvillinger?? Her er det stort sett naboene som titter innom og de er litt av samme kaliber som oss. Her er det strøkent annenhver mandag. Da har vaskehjelpen vært her. :knegg:


#51

Canisa sa for siden:

:knegg:

Ja for da måtte jeg ryddet 24/7.


#52

Mams sa for siden:

Dit kommer nok aldri jeg heller.
Mine har venner på besøk titt og ofte, men det driter jeg i.
De ser sikkert mer en nok rot hjemme hos seg selv også.

Er mere voksen besøk jeg føler at ikke trenger å se hvor elendig jeg er.
Ikke at jeg har så mye mer å skjule, nå er jeg mere på denne:

Jeg har et dårlig navn og rykte å forsvare når det gjelder mine husmorkunnskapet.


#53

Karamell sa for siden:

:juhu:

Vi har mye rot overalt! Dessuten har vi opphengingsvegring her i huset...


#54

Kirsebær sa for siden:

Med-sjuske melder seg.

Jeg får helt hetta om noen plutselig ringer på døra. Det skjer sjeldent, men det hender jo.


#55

Tjorven sa for siden:

Jeg er en med-sjuske.

Uanmeldte besøk har vi heldigvis særdeles lite av. Det hender de stikker innom på kort varsel, og det er da jeg lovpriser at leiligheten bare er 58 kvadratmeter slik at jeg rekker å fjerne de verste hybelkaninene med støvsugeren.

Mamma gidder jeg ikke å panikkrydde for, men hun er ganske oppgitt over hvordan det ser ut hos oss til tider. Heldigvis har hun vett nok til ikke å kommentere det.


#56

Benzo sa for siden:

Lukker ikke opp.


#57

Inagh sa for siden:

Jeg er et troll til å krasjrydde. :knegg:


#58

Toffskij sa for siden:

:nemlig:


#59

Albertine sa for siden:

Jeg må innrømme at det av og til støkker i meg når jeg rydder på stua og ungene spør om vi får besøk... De er på en måte vant til at det kun ryddes når storinnrykk forventes.

Men, pussig nok så er det ganske rent under alt rotet, det er ryddinga og ikke vaskinga det skorter på. Er jeg ikke kvalifisert til tittelen da?


#60

Frantzen sa for siden:

Been there... :knegg:


#61

Fersken sa for siden:

Det er sjelden vi får uanmeldt besøk av folk som ikke kjenner oss. De som kjenner oss vet hva de kan forvente, så jeg bryr meg stort sett ikke (annet enn å gjemme truser som er til vask litt lenger ned i skittentøyskurven, besøket skal slippe å ha pent brukte truser midt i glaningen når de sitter på do). Er det uanmeldt besøk at folk jeg ikke kjenner så bryr jeg meg stort sett ikke da heller, for de kjenner jeg jo ikke :knegg:


#62

Bokormen sa for siden:

Jeg liker overhodet ikke uanmeldt besøk. Hvor vanskelig er det å sende en sms en halvtimes tid før man kommer? :sur:

Vi er skrekkelig rotete av oss, og jeg er mye mer avslappet om vi har kastet rotet inn på soverommet. (:knegg:) Dessuten er det jo greit for alle parter om besøket ikke kommer midt i middagen eller leggetid for ungene.


#63

Kaija sa for siden:

Huff, ja! Jeg hater at folk kommer uanmeldt. -Med unntak av dem som kjenner meg såpass at de virkelig vet hvor dårlig jeg er på husarbeid og stell. Foreldrene mine og søster og bror m. familier, og Huldra m. familie får slippe inn i de hellige gemakker/grisehuset uten den store oppryddingen.

:flau: Jeg får vel avsløre at en eneste gang har jeg lyvd på meg et påskudd for ikke å slippe besøk inn i huset. Da var det aldeles hinsides grusomt rotete og møkkete hos oss. Jeg hadde ikke sovet på flere netter, hadde nyfødt JC og vilter HE flygende rundt, og jeg taklet ikke at besteforeldrene mine plutselig sto på døra. Skammer meg over den nødløgnen jeg tok da fremdeles. Jeg hadde det egentlig ikke SÅ travelt som jeg sa med å skulle til helsestasjonen på kontroll. Skal ikke lyve om slikt mer, for jeg får så innmari dårlig samvittighet. -Tenk når man blir berømt og Se og hør skal grave i den lugubre fortiden her... :engel_ikke:

Vel vel, folk har stort sett vett på å ringe og advare meg litt først.


#64

Albertine sa for siden:

Den aller, aller verste å få på uanmeldt besøk er mamma. Uten unntak. :grusomme flashbacks fra barndommen:


#65

Enhjørning sa for siden:

Jeg er heldigvis utstyrt med en "mamma-radar".
Jeg vet det høres rart ut, men noe i meg vet når min mor har tenkt å komme på uanmeldt besøk, og da ryddes det hele formiddagen.
Søstrene mine har det på samme måten. :knegg:
Så mamma er sååå stolt av døtrene sine som har det så fint og ryddig hele tiden! :glis:


#66

gullet sa for siden:

Jeg har alltid vært en uanmeldt besøker, og bryr meg lite om rot når jeg kommer på besøk til folk, bare det ikke er direkte møkkete.

Og det er bare hos min bror hvor jeg ikke kunne ta av meg skoene når jeg kom på besøk, jeg så ikke forskjell på kaninbæsj og grus på gulvet.

Hos meg har det alltid vært åpen dør og gjestene får komme inn og ta det som det er.
Serverer alltid kaffe, men bakst har det vært dårlig med.
Etterhvert som huset har blitt større og jeg eldre har jeg lært meg noen triks for å holde orden :sparke: og synes det er deilig.


#67

Frantzen sa for siden:

Sånne mammaer skjønner jeg meg overhodet ikke på! :klemme:


#68

torsk sa for siden:

Sjaske, gift med sjuske her. Det er vanligvis vennene våre som kan finne på å komme uanmeldt, og de vet jo hvor ille det står til med oss. Så vi syns uanmeldt besøk er helt greit. Noen av vennene vår blir ganske lettet også, akkurat som oss syns de det er godt å se at andre enn dem har gjennomført rusmisbrukerstil i boligen sin. :ja til rot uten dop:


#69

torsk sa for siden:

Og noen fordeler er det jo med å ha begge sett foreldre 5-9 timers reise unna, de kommer ikke uanmeldt og man kan starte ryddingen når de starter på reisen. :aldri så ille at det er godt for noe eller noe sånt:


#70

Kaija sa for siden:

Ja, det er sant at det nesten alltid er befriende å komme på besøk i et hjem som er, om mulig, mer rotete enn mitt eget. Så får man fort en følelse av å være medsammensvorne i protesten mot perfekt hjem-tyrraniet.


#71

Canisa sa for siden:

Heldigvis (?) bor min mamma minimum 7 timer unna, og min svigermor 3, så vi rekker rimelig mye på den tiden. Min mor har heldigvis (igjen ?) sluttet å vaske og rydde hos både meg og min søster.


#72

Miss Norway sa for siden:

Moden sjuske her. Dvs jeg er blitt så gammal at jeg ikke gidder bry meg lenger. Gode venner VET jeg er en sjuske, og forventer ikke annet. Nye bekjentskaper må jo trøstes litt når de har tatt steget over dørstokken, men hvis ikke de tåler mitt rot så tåler de jo ikke MEG, ikke sant?

Da naboen plutselig stod på døren og skulle inn og hente noen kunne jeg ikke dy meg da jeg så hennes litt laaaange blikk over den totalt bombede gangen. Så jeg sa bare lett "Ja, du må unnskylde hvordan det ser ut, vi har akkurat hatt innbrudd her..." Da trakk hun til seg øynene ja. :knegg:


#73

Teofelia sa for siden:

:skratte:

Hun var høfligere enn svigermors naboer da: Svigers bor på andre kanten av landet og sendte en pakke til oss med naboen, som skulle til Trondheim. Vi ante ikke at noen skulle komme, og da det ringte på døra, lå jeg på gulvet og skrev på semesteroppgaven min, noe som skjer i et kaos av papirer og gamle notater. Teomannen var fordypet i sine studier i sofaen, og stua bar generelt preg av eksamenstid. (Det var et skikkelig "Anne fra Bjørkely"-øyeblikk.)

Naboen kom inn i stua, bråstoppet og utbrøt: : skingrestemme: "Å guuuud, så rotete dere har det! Kan dere bo her?!" Jo jøss, og goddag til deg også, liksom. Jeg har den dag i dag ikke kommet på hva som ville være den optimale svarreplikken, selv om "Å guuuud, så frekk du er! Får du lov til å gå løs?!" selvsagt rangerer høyt på lista over mulige alternativ.
:knegg:


#74

Michayla sa for siden:

hehe, mine nærmeste venner vet veldig godt hvordan vi er.
De bryr seg ikke om rot.
Som hun ene sa, du har det jo alltdi så rent. Rot har aldri skadet noe og du har jo tross allt 4 barn (inkl gubben) som ikke vet hva ordet rydde betyr sånn helt av seg selv)

Så de kan komme rett inn.
Men hvis gubben sier at den og den kommer da blir jeg forbannet. Han VET utmerket godt at det er uaktuelt og jeg har flere ganger sagt at enten så rydder DU opp før de kommer eller så for de stå i døråpningen å prate dere ferdig og levere/ta imot det som de skal utveksle.
Og det har hendt at han har valgt å stå i døråpningen ja.


#75

Che sa for siden:

Klart jeg kjenner meg igjen! - Er det noen av mine barndomsvenninner, så går det liksom greit - de vet jo at jeg er sånn, men er det andre (tanter og stilen der) får jeg litt hetta - heldigvis er mannen ofte klar over problemet, så han rydder unna så godt han kan!

  • Ellers så kjenner jeg at jeg blir glad når jeg ser bilder her inne og sånn og jeg ser at andre har det like rotete som meg - jeg er en enkel, om noe rotete, sjel!

og JA - mamma er ille å få besøk. Hun sier ingenting, men snurper munnen sammen litt :fnise: Men som jeg sier til henne: Mora mi lærte meg ikke å rydde.


#76

Libra sa for siden:

Her er det ingen panikk uansett hvordan det ser ut. Hadde det kanskje i tidligere år, men folk kjenner meg så godt at de vet akkurat hvordan jeg er. Det inkluderer svigermor og svigersøster (som er min rake motsetning når det gjelder rot, jeg har aldri sett så mye som en kulepenn ligge å slenge i huset der....)og venner og naboer, vi setter oss bare i den delen av huset som er minst rotete :D


#77

LilleRosin sa for siden:

Jeg er en med-sjuske. Men jeg bryr meg ikke noe særlig om at det er rotete. Det er hyggelig med besøk uansett.


#78

Ma Dalton sa for siden:

Jeg kjenner meg veldig igjen! Som oftest er det ryddig og pent når det kommer folk, som jeg vet at skal komme. Men det kan hende det blir litt panikk når noen kommer på uanmeldt besøk.... Heldigvis skjer det ikke så ofte. Jeg og sambo klør oss i hodet av og til; hvordan kan vi klare å rote sånn??


#79

GeekyGirrrl sa for siden:

Uff, jeg har ei venninne som driver å rydder når hun kommer på besøk. Begynner å brette klær fra tørkestativet og legger sammen aviser som ligger på kjøkkenbordet... Syns det er utrolig irriterende, og føler jeg må ha det ti på topp når hun kommer. Det er ikke ei spesielt nær venninne heller, dama til kompisen av sambo.. Argh!


#80

Albertine sa for siden:

:sjokk: Hadde noen gjort sånn hjemme hos meg hadde jeg tuppet vedkommende rett ut døra! (OK, mamma gjør det, men jeg har resignert der...)


#81

Bokormen sa for siden:

I dag skulle svigermor levere noe her. Jeg var forbedredt, og hadde fjernet det verste rotet i gangen. Men så skulle hun låne do, og vimset videre innom stue og kjøkken. :skremt:

Svigerfamilien er ofte er "problem", de har ingen sperrer på hvilke rom de går inn på. Jeg er alltid litt nervøs for soverom etc da de kommer.


#82

Hasselnøtt sa for siden:

Vi pleier å kjøre gjennom huset som en plog og kaste alt rot inn på soverommet. :knegg:


#83

Søster sa for siden:

ønsker meg plog til jul.


#84

Maverick sa for siden:

Mannen min tok med seg en kompis inn på soverommet. :sjokk:

(Han har en pc der inne...)

Da er det jo ikke bare uskyldig bokrot og klementinskallrot som må ryddes bort. :flau:


#85

Bokormen sa for siden:

Jeg har hørt av min venninne Bladmarken at i nødfall kan man ta en sort søppelsekk, og stappe alt fra soveromsgulvet opp i den. :sparke:


#86

Maverick sa for siden:

Joa, men jeg ble ikke advart på forhånd. :mumle:

...hvilket minner meg om den gangen kattungen Sofus kom traskende ut fra soverommet med en kondom i munnen. :rødme:

Jodda, vi lærer kattene viktigheten av å praktisere sikker sex. :nemlig:


#87

Nessie sa for siden:

Men mener dere seriøst at dere ikke lukker opp pga at dere ikke har det ryddig? :sjokk:

Jeg liker sånn generelt å ha det ganske ryddig rundt meg, men får litt hetta om det ligger en del blader og aviser utover bordene..
At det ligger leker på gulvet er HELT ok. Jeg har da barn!


#88

Fersken sa for siden:

:rofl:


#89

Skilpadda sa for siden:

Jeg tror kanskje du har en litt annen terskel for hva det vil si å faktisk ha det rotete enn enkelte andre av oss. Kanskje. :humre: (Jeg ville ikke selv latt være å lukke opp på grunn av rot, men jeg kan love deg at dersom leiligheten kan beskrives ved "en del blader og aviser utover bordene", så er det juleryddig og vel så det hjemme hos oss. :knegg: )


#90

Mikkeline sa for siden:

Må signere Skilpadda der. Det er liksom ikke bare snakk om litt blader osv utover bordene. Det er vel mer snakk om et systematisk rotete hus.

Men bare for å kommentere det, Guinniss. Jeg lar selvsagt ikke være å åpne døren, men jeg gremmes når jeg må be folk om å bare beholde skoene på, "for det er så mye hundehår" på gulvet. Jeg ser også at hybelkaniner nevnes flere ganger i tråden her. Vi har avansert videre, og har utviklet hybeloksen...:knegg:


#91

Toffskij sa for siden:

Og for å illustrere dette poenget, bringer vi i dag et bilde av normaltilstanden til Toffeheimens spisestuebord, alias «De hjemløses havn». De eneste gangene vi ikke har det sånn, er når vi har gjester, og da ligger selvsagt alt på dobbeltsenga bak lukket dør i stedet.


#92

rajraj sa for siden:

Det var hyggelig å høre, Søster! Og takk det samme. :jupp:

De eneste jeg kjenner som ikke tåler å se sjuskestilen vår er svigers. Og nå som vi har skjenket dem barnebarn har de jaggy begynt å stikke innom, gitt. Grøss og gru. Heldigvis bor vi i blokk, så vi har alltid to minutter fra de ringer på nede til de har fått stavra seg opp.


#93

Elisabet sa for siden:

Jeg hadde satt utrolig stor pris på ei sånn venninne jeg. :nemlig: Tenk om noen faktisk kunne vært sånn når de ser klesstativene står utover i stua. Selv ikke moren min gjør det. :sukk:

Jeg liker ikke uanmeldt besøk. Greit å få 1/2 times varsel i alle fall. :snill: De få gangene noen har kommet helt uanmeldt og kommet inn, så tørr de ikke å si noe til oss i alle fall når det gjelder akkurat det. :fnis: Og jeg pleier ikke å unnskylde det heller.


#94

Mikkeline sa for siden:

Å bare ta seg til rette og rydde i andres rot synes jeg er fryktelig frekt. Hadde de spurt om de skulle hjelpe litt, så hadde jo det kanskje vært hyggelig.


#95

Elisabet sa for siden:

Jeg hadde vært uendelig glad om noen hadde vært så frekke og gjort det uten å spørre også. Hadde de spurt så hadde jeg bare sagt at det er ikke nødvendig, så hadde det bare stått der. :o Klart det er forskjell på hva en bare kan ta seg til rette med, men akkurat den å brette klær og rydde sammen aviser som ligger utover i en haug synes jeg er ganske uskyldig.


#96

Maz sa for siden:

Også låses den døren


#97

tink sa for siden:

Jeg tror jeg har litt rar familie når jeg leser denne tråden.

Mammaen min er et rotehode, og jeg likner på henne. Når hun kommer på besøk blir det kjapt enda mer rotete her enn det vi greier å få til selv. Hun bor i en annen by, så hun blir jo gjerne ei ukes tid når hun først stikker innom. Hun tar gjerne et tak på husvask, men det er omtrent når vi sier hva hun skal gjøre. Ellers flyter det enda mer av strikketøy og aviser.

Dessuten er sambo mer konvensjonell enn meg. I forrige uke truet jeg med å avlyse et besøk, fordi han mener det må se så utrolig ryddig ut (i alle krokene) når vi får besøk. Hverdagsrydding er ingen av oss så gode på, og jeg er lei av panikkrydding i flere timer før besøk. Igjen er det ofte snakk om overnattingsbesøk, så de kommer jo innom de fleste rom i løpet av besøket, og jeg er enig i at badet bør være tiltalende for sitt bruk.


#98

Nessie sa for siden:

Altså, jeg kan ha det rotete. Men jeg har det nok ikke sånn veeeldig rotete. Jeg har aldri (sjelden) klær liggende fremme. Men de kan liksom ligge sammenbrettet i baljen en ukes tid :knegg: (dog på soverommet)
Jeg liker ikke å ha det rotete, ei heller mannen. Men det ser virkelig bebodd ut her ja :knegg: Og ANDRE kan jo synes jeg har det rotete :sparke:


#99

Bokormen sa for siden:

Ok, dette er pinlig. :o Men vi har blitt ganske erfarne og kreative da det gjelder dette her. Til bursdager tar vi alltid et skippertak, men dette gjelder aldri soverommet eller vaskerommet. Derfor finner vi på diverse kreative unnskyldninger for å stenge av disse rommene. "Nei, den døra må låses, hvis ikke glir den opp hele tiden." :lyve: Lekegrinder og slikt kan også benyttes som sperre mot ubudne gjester.


#100

Kaija sa for siden:

Svigermor er søt. Når de kommer på besøk blir det alltid litt skittentøy fra dem også. Tidligere pleide hun å skulle vaske skittentøyet deres selv, men nå har hun begynt å spørre om jeg har plass til det når jeg vasker vårt tøy. Det er ikke fordi hun er lat, eller fordi hun ikke ser at jeg har mye nok klesvask. -Men heller fordi hun på en eller annen måte skjønner at vaskerommet ikke er et sted for uinvidde. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.