Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Innredning av ungdomsrom

#1

Gaia sa for siden:

Jeg har innsett at vi nok kommer til å bli boende på våre meget planeffektive 100 kvm til vi havner på sykehjem. :knegg: Så nå er målet å få innredet to fuksjonelle ungdomsrom til kidsa, som også kan fungere som gjesterom når vi har besøk fra utlandet. Jeg er fullstendig ubrukelig når det kommer til å tenke praktisk og funksjonelt og trenger tips til kloke måter å sørge for at det ene rommet inneholder:

  • liten dobbeltseng (maks 150), stor arbeidspult, TV, nok oppbevaringsplass (skuffer, og minst noe plass til å henge kjoler), hyller og litt gulvplass.

Det andre rommet skal ha plass til:

  • liten dobbeltseng (maks 150), diger gamingpult, TV, noe hyller, klesoppbevaring (og helst en liten sofa eller god stol).

Begge rommene er på ca. 12 kvm, så omtrent på størrelsen med en liten studenthybel. Loftseng utgår, siden det blir alt for varmt under taket, men vi er åpne for gode løsninger med oppbygd seng med skuffer under. Jeg tar gjerne i mot tips til både interiørarkitekt, og løsninger som er enkle DIY, som ikke koster en arm og et bein å gjennomføre.

Rommene fungerer helt greit i dag. Den ene har en dagseng, som så og si alltid står utslått. Den andre har bred enkeltseng, men vil helst (også) ha dobbeltseng. Sengene tar nødvendigvis en del plass. Og jeg tror vi sparer en del hvis det er mulig å finne en god løsning med skuffer under senga. Men siden jeg har ti tommeltotter, og mannen er alt annet en glad i snekkerarbeid, er det mulig vi må få inn en snekker for å bygge noe. I så fall er det greit å vite hva vi vil ha, og hva som fungerer.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.