Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Undertøysbutikk som kan hjelpe med små pupper

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg trenger hjelp mot tyngdekraften, selv om det ikke er store greiene, men da vil jeg ha hjelp av noen som ikke bare skal selge gigantisk cup og spiler og hva-har-du.

Så, hvor i Oslo?


#2

Millen sa for siden:

Triumph har vel mer for mindre bryter enn store. Det er min erfaring med store bryster. Av butikker kjenner jeg best til Triumph på Metro, Lørenskog.


#3

Storm sa for siden:

Er det ikke Lalina på St. Hanshaugen som gjelder for alle størrelser og fasonger?


#4

Filifjonka sa for siden:

Jeg har vært der en gang, og opplevde den som litt innenfor bh-skolen «stapp halve overkroppen inn i store cuper og snurp selve skjelettet inn minst 10 cm».
(Har etter egne begreper en C-cup). :)


#5

vixen sa for siden:

Hahahaha. Veldig god beskrivelse!!


#6

Miromurr sa for siden:

Sånn opererer alle de skikkelige undertøysbutikkene jeg noen gang har vært i. :knegg: Helt grusomt, har blitt lurt til å kjøpe noen sånne, men får vondt overalt og vil svime av siden jeg ikke får puste skikkelig.

Det beste jeg har funnet er spileløse justerbare bh'er fra HM og Lindex, men jeg regner med det ikke er det du er ute etter. Hilsen beskjeden B-cup.


#7

Bluen sa for siden:

Veldig enig. De kunne ikke hjelpe meg som bruker ca. 70b på noen vettug måte. Det hender faktisk at vi som har små cupstørrelser ikke har så mye overflødig å stappe og flytte på.


#8

-ea- sa for siden:

Var på Lindex og kjøpte ny bh her om dagen, og de hadde utrolig mange varianter i størrelser. God hjelp av hyggelig ung dame med peiling.


#9

frukt sa for siden:

Stor cup og liten omkrets er heller ikke lett å finne. :mumle: Hadde jeg vært designer skulle jeg ha funnet opp en bh som tilpasset seg til kroppen!


#10

daffy sa for siden:

Change på f.eks Storo er flinke. Høres ut som vi har samme omtrent samme anatomiske utfordring, og Change har noen veldig fine modeller i små cupstørrelser.


#11

Charlie sa for siden:

Synes Lindex har ok utvalg i modeller, skjønt det til tider er vanskelig å finne rett størrelse inne i rett farge. Et kjent problem i kjeder, synes jeg. Så går man i disken og spør fordi det er tomt, og så sier de «det ikke går så mye av den», vel, takke søren for at dere ikke selger, når dere ikke har den. :knegg:

Sånne gammeldagse damebutikker med undertøyavdeling er utdøende, men har ofte peil når man finner en. De har også gjerne sånne «dager» hvor det kommer noen fra leverandøren man kan få hjelp av.


#12

Gaia sa for siden:

  • 1 på Change på Storo. :jupp: De er i alle fall ikke opphengt i at det alltid skal være "ned i omkrets, opp i kopp", men bruker tid på å finne riktig BH-type, passform og koppstørrelse.

#13

Millen sa for siden:

Change på Strømmen Storsenter :elsker:
Uansett når jeg har vært der er de ansatte superflink og hjelpsomme.


#14

Pamina sa for siden:

Undertøy-butikken på Storo er flinke, det samme er de som er på Det lille under på Paleet.


#15

Synnemor sa for siden:

Der fikk du satt ord på det :knegg:
Jeg kom ut derfra med en bh i str 60D en gang for mange år siden. Mannen min holdt på å dø på seg fordi jeg var blitt til en D-cup og jeg holdt på å dø av den 60 cm omkretsen som effektivt stoppet min evne til å puste.


#16

Vianne Rocher sa for siden:

Hvis du skal til Trondheim i sommer: handle på She umderwear. De er kjempedyktige i faget sitt og de har godt utvalg. Skjønner seg på hva du liker og ikke og kan størrelser. Mvh. 75C som har hengepupper men som ser ut som hun har unge yppige bryster takket være BHene hun bruker :lol:.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.