Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Er det vanlig å gi gave til de ansatte i barnehagen?

Gir du gave/en oppmerksomhet til de ansatte i barnehagen?

  • Ja
    55 stemmer
  • Nei
    42 stemmer
#1

Hasselnøtt sa for siden:

Pleier du å gi en oppmerksomhet til de ansatte i barnehagen?


#2

lille my sa for siden:

Ja det pleier vi å gjøre til jul og til sommerferien.


#3

Myrsnipa sa for siden:

Ja, en flaske vin hver får de. I fjor skrev jeg også personlige hilsener til alle sammen, og flere av de hadde visst blitt så rørt at de gråt. :flau:


#4

Veronal sa for siden:

Jeg tror det er like vanlig å gi som ikke å gi.

Vi liker å gi en oppmerksomhet til folk vi setter pris på og barnehage kommer definitivt inn i denne kategorien. Gir noe spiselig til de ansatte og SingSang-kort til avdelingen.


#5

Honda sa for siden:

Aldri fått gaver fra noen når jeg jobbet i barnehagen og aldri gitt noen i turbo sin.


#6

Mikkeline sa for siden:

Vi gir en liten ting.


#7

Gremli Skremli sa for siden:

Jeg gjør det fordi det samles inn blant foreldrene. 100 kr per barn. :dåne: Jeg er kanskje gnien, men jeg synes det er litt vel mye til gave til kun to personer.


#8

Dixie Diner sa for siden:

Jeg ga ikke noe i fjor, glemte hele greia, men i år tenkte jeg å gi noe. Jeg gir ikke gaver enkeltvis for de er så mange, men en samlet gave til hele veslas avdeling, feks. en kurv med frukt og sjokolade, blomster eller lignende.

Da jeg jobbet i barnehage fikk vi gaver fra foreldrene, men dette var en liten privat barnehage med 5 barn da, så det blir jo noe annet.


#9

Chanett sa for siden:

Vi gir en liten gave til hver og en personlig hilsen til hver. De gjør en fantastisk jobb og vi gruer oss nesten til å ikkie ha flere unger i barnehagen til sommeren.


#10

polarjenta sa for siden:

Jeg svarte feil, jeg har svart på om det er vanlig å gi gave, og da svarte jeg nei, det er noen som gir, men ikke alle. På spørsmålet om jeg gir så er svaret ja.


#11

Ophelia sa for siden:

Vi pleier å gi de ansatte på avdelingen en liten oppmerksomhet til jul. Jeg brenner mandler og pakker inn i cellofan og knyter rød sløyfe rundt.


#12

Nessie sa for siden:

De fikk lys og noe småtteri i fjor, for å ha på pers.rommet.

Hos oss er de fort en 5-7 stk på en "avd" - fordi det er såpass mange barn, en del vikarer og etc.. så kjøper noe felles.

Konfekt er jo også en grei ting :jupp:


#13

Chanett sa for siden:

Min mor fortalte at i fjor hadde de 10 pakker twist og flere fruktkurver siste dagen. Ja, og blomster. De fleste tenker tydligvis som deg.


#14

Guava sa for siden:

Nei, det gjør vi ikke og jeg har ikke oppfattet at det er vanlig heller. Det blir gitt gaver når noen i personalet slutter og når barna slutter i barnehagen.


#15

Gremli Skremli sa for siden:

Men en gang ga jeg en eske konfekt til de ansatte i den gamle barnehagen til guttungen, helt utenom noen anledning. Der var de nok ikke så vant med gaver, for jeg er sikker på at hver eneste av de rundt 30 ansatte takket meg personlig.
Jeg gjør heller noe sånt enn å overlesse to personer med vinflasker o.l. en gang i året.


#16

Bergensis sa for siden:

Nei, har ikkje gitt til den enkelte tilsett.

Har derimot gitt gåver (bøker, spel el.l) som kjem heile barnehagen til gode.


#17

Chanett sa for siden:

Jeg hadde blitt glad om noen overlesset meg med vinflasker. :p


#18

Dixie Diner sa for siden:

Hehe kan tenke meg det. Når det er en såpass stor barnehage blir det litt vanskelig å gi noe personlig til hver enkelt person, det er mange vikarer der også, vet ikke navnet på alle engang. Nye fjes hele tiden. Så det MÅ bli noe samlet, men jeg kan jo feks. bake noe eller lage noe hjemmelaget godteri og pakke inn. :)


#19

Bergensis sa for siden:

Jøss, 100.- per barn kun for julegåve til dei tilsette?

Me skal samle inn 100.- per barn som skal dekke alle sånne utgifter (julegåve, tilsette som sluttar, utgifter til juletrefest og sommarfest etc).


#20

Skilpadda sa for siden:

Hadde ikke tenkt å gi noe til dem fra oss spesielt, nei. Det ble samlet inn til felles gave hos oss også, 60 kr. pr. barn, og det gikk da til gaver til de tre førskolelærerne (som fikk gavekort i bokhandel), og gaver til barna også - eller forsåvidt til barnehagen da, det var noen leker til felles bruk. (Pengene ble for øvrig samlet inn anonymt, ved at det lå en konvolutt i boksen til ett av barna i en uke, og hans foreldre samlet inn pengene etter hvert.) 100 kr på hver hørtes veldig mye ut, ja.


#21

Maverick sa for siden:

Øh, dette har jeg ikke hørt noe om. Går ut i fra at det hadde vært mitt ansvar å samle inn penger til en ev. gave, men det er en så sabla svær barnehage (140 unger), så alt sånt blir jo mengder med arbeid. Kanskje noe å bruke FAU-midlene på, en konfekteske til hver avdeling eller noe.


#22

Rug sa for siden:

Vi gir, men poden går i familiebarnehage sammen med to andre gutter, så det blir så tett kontakt mellom oss/ham/barnehagen at det er helt innlysende at vi ønsker å gi noe.


#23

Mei sa for siden:

Jeg gir en liten ting til de fire ansatte på ztjernas avdeling. Og muligens også til styreren.


#24

Gri sa for siden:

Har gjort det eit par gongar, og har prøvd både til kvar voksen og til dei voksne på avdelinga. Har ikkje tenkt på det i år enda.

Eg er i FAU så eg veit av dei tilsette får ei stor frukt/godterikorg og juleblomster fra alle foreldra på Luciadagen iallefall.


#25

Bergensis sa for siden:

Me har forøvrig open barnehage, altså ingen egentleg inndeling i avdelingar. Kun formelt og i garderobesituasjon. Ellers er det meste felles. I tillegg er det mange vikarar som er inne. Det ville blitt mange gåver å dele ut...


#26

Beckett sa for siden:

Jeg har gitt gave til de ansatte til jul, og da poden sluttet i sin gamle barnehage. Jeg har også fått gave selv. Nå som jeg har ungene mine i samme barnehage som jeg jobber er jeg faktisk litt usikker på om jeg skal gi noe. :knegg: Rett og slett fordi de er en vanskelig gjeng å kjøpe til. Det ender vel med at jeg tar med poden i blomsterbutikken og lar han velge blomster til dem. Og så lager vi et fint kort.


#27

Karamell sa for siden:

Nei. Det føles ikke naturlig.


#28

Alexy sa for siden:

Vi har pleid å gjøre det, ja.:nikker: De er 3 på hans avd, så det blir en ting til de hver. I år blir det en liten gavepose med marsipan, hansker, flaxlodd, nøkkelring, sminke og en ting til jeg ikke husker hva var i farta.


#29

Angelique sa for siden:

Vi har gjort det tidligere år, og kommer til å gjøre det i år også
Kjøper en bitteliten ting til hver av de voksne på avdelingen med et personlig kort til hver.
Hyggelig liten ting å gjøre syntes jeg
Bruker ikke mange kronene, bare en bitteliten koselig telysestake med et lys feks


#30

Benzo sa for siden:

Ja, gir til jul og sommer.


#31

Maz sa for siden:

Vi har stort sett gitt konfekt, og da gjerne en uke før juleferien starter.

Første året ga vi til de ansatte, men jeg synes det er litt vanskelig når det er lærlinger, vikarer osv. Vi er oppe i en 6 stykk med det, og da blir det ofte ganske mye.


#32

Divine sa for siden:

Enig. Men poden har sin egen "personlige assistent" i barnehagen, og hun skal få noe av oss i år, for hun har han nesten hele tiden og er helt enestående.


#33

Michayla sa for siden:

Det har alltid vært innsamling. 30 kr pr barn. 18 barn og 4 voksne.
Når en ansatt gifter seg har vi gitt 60 kr.

Lærere på skolen får en blomst og dette taes fra klassekassen tror jeg.


#34

mina sa for siden:

Vi bruker ikke å gi gave til de ansatte.
Vi gav en gave til avdelinga da jentene slutta, det synes jeg er naturlig.


#35

Che sa for siden:

Jeg har ikke helt tatt stilling til dette. Det har nettopp vært utskiftninger i barnehagen, så da er det liksom litt vanskelig å finne ut hvem man skal gi til tenker jeg. De er jo veldig flinke og sånn, så vi får se.


#36

tiddelibom sa for siden:

I barnehagen til barna er det mange ansatte og mye vikarer. Det blir vanskelig å skulle gi noe til alle, så jeg har noen ganger tatt med en kurv fylt med litt sjokolade, kjeks, brente mangler etc. Tenker jeg skal gjøre det i år også.


#37

LilleRosin sa for siden:

Nei.

Jeg hadde ikke tenkt på det før samme spørsmål kom opp i fjor.


#38

Nenne sa for siden:

Ja, både i barnehagen og på SFO får de julegave. Dessuten har det hendt at jeg har laget påskeegg til dem eller funnet på noen andre overraskelser.

De som får enkeltgaver i år, det er ti stykker, får julevinen for i år.


#39

Erica sa for siden:

Vi pleier å gi en kurv med noe god te, kaffe, og ekstra god konfekt som vi gir til de ansatte på avdelingen felles som takk for alt de gjør for barna våre.


#40

Angelique sa for siden:

I dag har jeg kjøpt en liten julegave til hver av de faste på avdelingen til minsten.
De får hver sin pose Apotekets te, jule-te.
Det lukter kjempegodt av teen, og den er veldig god sa d epå Apoteket.
Kostet kr.39,- pr.pose.Helt ok syntes jeg


#41

D'Arcy sa for siden:

Jeg skal kjøpe en flaske vin til hver av de 4 ansatte. Det er min måte å fortelle de hvor uendelig stor pris både jeg og ungen setter på de.


#42

Susse sa for siden:

Nei, vi gir ikke gaver privat.
Vi gir 50,- i året til foreldrekassa og foreldrekontaktene ordner en liten julegave til de ansatte som de får på Luciafesten.


#43

safran sa for siden:

Nei, vi gjorde ikke det i barnehagen. Vi har derimot gitt det til kontaktlærerne, for dem har vi vært fornøyde med.


#44

Filifjonka sa for siden:

Vi har en gavekasse som foreldrene betaler inn til, og derfra blir det kjøpt felles gave til jul og sommeravslutning, tror jeg. Jeg kjøper ikke egne gaver til noen av de ansatte, de er forøvrig ganske mange.


#45

Macky sa for siden:

Kjøper en flaske vin til de 4 ansatte på avdelingen :)


#46

Karamell sa for siden:

Om jeg skal kjøpe en ting til hver blir det ihvertfall 10 gaver... Jeg har to barn, en på sttorbarn og en på småbarn. Jeg får vurdere konfekt, tror jeg. Det er flinke folk. Men samtidig, det er jobben deres og de er ikke mine venner. :gruble:


#47

Libra sa for siden:

Da guttungen gikk i barnehage ga jeg en liten oppmerksomhet til de ansatte til jul. Siste året fikk de en flaske vin hver, men årene før det fikk de et hjemmelaget kremmerhus med hjemmelaget julegodteri som guttungen hadde vært med å laget. For min del var det ikke noe jeg følte at jeg måtte gjøre, men vi var utrolig godt fornøyd med barnehagen og den oppfølgingen vi fikk der, så det føltes naturlig å gi de en liten oppmerksomhet.


#48

Maverick sa for siden:

Da har jeg satt FAU-hjulene i gang, så nå blir det nok gave til de ansatte. Noe skal man jo bruke penga til! :glis:


#49

Magica sa for siden:

Tusen takk for påminnelsen!


#50

Sansa sa for siden:

Vi pleier å lage hjemmelaget konfekt, og det gav vi i fjor. Det slo an, så jeg tenker vi gjør det igjen.


#51

Snippa sa for siden:

Nei, jeg synes heller ikke det er naturlig å gi de barnehageansatte julegaver. Ikke privat, ihvertfall. Jeg er selvsagt med på innsamlinger og fellesgaver fra foreldrene.


#52

Christinamor sa for siden:

Hos oss,samles det inne 40,- pr barn, så køper foreldrerådet gave til de ansatte. Om enkelte foreldre kjøper gaver i tillegg til dette, aner jeg ikke. Jeg gir ikke noe ekstra, men den dagen ungene har sin aller siste dag der, DA klinker jeg nok til med noe.


#53

-ea- sa for siden:

Har aldri pleid å gi gaver, hverken til barnehagen eller til de som jobber der. (bortsett fra at vi av og til har gitt leker som Pip har vokst fra).
Men i år har jeg vært inne på tanken å gi noe, siden det er siste året Pip går der. Det er de samme tre som har jobbet der alle årene, så det blir nok noe til hver enkelt, tenker jeg.


#54

Selma sa for siden:

Hos oss samles det inn penger til gaver til de ansatte så alle ansatte fikk blomster på Lucia-frokosten.

Når det gjelder skolen, så har vi heller ikke gitt gaver til lærerne (kun vært med på innsamling til felllesgaver). I år har imidlertid eldstejenta lagd gaver til lærerne sine sammen med to andre venninner


#55

noen sa for siden:

Sånn tenker jeg også. Har ikke hørt før om noen som gir "private" gaver til de som jobber i barnehagen, men de får gaver som FAU fikser (blomster og ting til barnehagen) på sommerfesten.

Jøss, har ikke tenkt på det en gang jeg! Enda så fornøyd jeg er med barnehagen...


#56

Pebbles sa for siden:

Ja, vi gir gaver til de ansatte i barnehagen til jul og sommer.
Det samles ikke inn til noe felles.


#57

mumrik sa for siden:

Jeg har gitt en liten leke/bok/ting til avdelingene, og så har det visst vært samlet inn noe felles fra tid til annen som jeg har vært med på. Mulig det var sommer eller noe. :gruble:


#58

amylin sa for siden:

Ja, vi gir en liten oppmerksomhet til de ansatte på avdelingene til ungene. I sommer fikk de en flaske vin hver og til jul fikk de hjemmestrikket skjerf. Tenkte jeg skulle strikke/hekle en veske/bag til de i sommergave. Felles fra bhg får de en blomst til sommer, men ingenting til jul.


#59

Ke@ sa for siden:

Nei, har ikke pleid det. Men det kan sikkert være koselig, det :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.