Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefal meg en terrassevarmer

#1

Inagh sa for siden:

Mannen og jeg har fått oss en veldig hyggelig sofakrok ute i bakhagen. Da de norske sommernetter ytterst sjeldent er fløyelsmyke med dertil varme, ønsker vi oss en terrassevarmer, helst en frittstående en som kan flyttes rundt etter behov.

Hvilken terrassevarmer anbefaler Orakelet?


#2

Pelen sa for siden:

Vi har en veldig enkel enn som står på terrassen og som man bare stikker inn i stikkontakten. Den har vi som regel under spisebordet, men det tror jeg ikke passer hos dere (har sett Ainas terrasse). Vil dere ha på veggen? Har dere stikkontakt i nærheten? Vi har en som varmer bra, kan sjekke merke.

Vi hadde en som stod på terrassen og som var litt høy og vinglete, den anbefaler jeg ikke. Fordelen var at den gikk på gass.


#3

Inagh sa for siden:

Vi kan ha en på veggen, men veggen er såpass lav at vi ser for oss at vedkommende som sitter under varmelampa i såfall blir bra grilla. (Uten at vi vet.) Ideelt sett vil vi ha en som står på gulvet, ala ei høy lampe, eller en vi kan sette på bordet. Ernie vil helst ha med infrarød varme. Vi har stikkontakt som kan brukes.


#4

Hyacinth sa for siden:

Kan jeg henge her? Har lett lette den perfekte i to år nå…


#5

Olvina sa for siden:

Europris har ein vi er godt fornøgde med. Vi kjøpte den rundt påsketider, så dei har den sikkert endå. Går på straum, flyttbar og har form som dei som er vegghengt men er festa på sånn telelskopstang. Varmer utruleg godt.

Vi har også ein mindre i tårnfasong som vi er godt fornøgd med. Den står typisk under bordet e.l. Den kan stillast slik at retninga på varmen er låst, går i 180 grader eller 360 grader. Veldig god varme også på denne, og går også på straum. Den er kjøpt på Byggtorget.


#6

Kula sa for siden:

Jeg kjøpte en fra Mill i fjor. Ser ut som en taklampe, har to innstillinger (medium og well done :knegg:) og vi er veldig fornøyde med den. Fin er den og.

Kjøp på Coopen.


#7

Pelen sa for siden:

Den vi har under bordet (sitter ute nå med shorts på) er kjøpt på Enklere liv og se finnes vel ikke lenger.


#8

Taien sa for siden:

Vi kjøpte en frittstående på Rusta. Den bare puttes rett i kontakten. Den kan reguleres i høyden og har tre varmenivåer. Vi elsker den og den er mye i bruk.




#11

Hyacinth sa for siden:

Ja, den ser veldig grei ut, hyggelig pris og god effekt med 2000 W! Jeg synes ofte terrassevarmere er så dyre, og trodde kanskje man fikk det man betalte for, så jeg lurer på om det er noen ulemper ved å velge denne?


#12

liefje sa for siden:

Vi har et vindu som vender ut mot balkongen. Over vinduet er det montert en varmekilde hengt på vegg. Den er så høyt oppe at vi ikke kjenner varmen fra den. Dessverre ingenting å gjøre med siden vinduene er så høye, men kanskje bra å vite for andre som vurder det samme. Bor i 100 år gammel bygård med takhøyde på 3,30 meter.


#13

Taien sa for siden:

Vi har som sagt hatt den i noen år, og har enda ikke oppdaget noen ulemper. Vi er kjempefornøyd.


#14

Hyacinth sa for siden:

Supert! Vi vurderer den. Den tar mye plass, men det er en stor fordel å kunne flytte på den.


#15

Drømmedama sa for siden:

Vi har også den fra Rusta. Billig og helt topp!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.