Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tips til rammeverksted i Oslo-området?

#1

Storm sa for siden:

Jeg lurer på om noen kan anbefale et rammeverksted i Oslo-området, som er gode på å komme med forslag til ramme som kan passe bildet, og helst ikke være i den absurd dyre-enden?


#2

meisje sa for siden:

Min venninne er meget flink og svært kunstisk og veldig opptatt av håndverket. Utdannet i Italia. Prisnivå er jeg mere usikker på. Bedriften heter Rammeverket og holder til i Jacobs Aalls gate på Majorstuen.


#3

Camomilla sa for siden:

Jeg har brukt Galleri 40.
Vært veldig fornøyd med hjelpen vedr rammer, glass, fester osv.


#4

Storm sa for siden:

Tusen takk, begge to! Undersøker!


#5

Storm sa for siden:

Jeg finner et som heter Galler D40, var det det du mente?


#6

Camomilla sa for siden:

Ligger på Solli Plass
www.d40.no/


#7

celebelen sa for siden:

Jeg har brukt Artgate i Lillestrøm, og var veldig fornøyd. Fikk tips og forslag, men ble absolutt hørt på det jeg selv ønsket.


#8

Camomilla sa for siden:

De har jeg brukt på ett bilde og, super service og ikke minst kjapp.


#9

Storm sa for siden:

Takk for tips!


#10

liefje sa for siden:

Da er jeg rimelig sikker på at det er henne jeg har brukt. En utrolig hyggelig og flink dame med sansen for å finne riktige rammer som passer både til bildet og til kundens stil/interiør og ønsker. Jeg har brukt dem flere ganger og har alltid vært veldig fornøyd. Om prisen ligger over eller under andre tilsvarende steder, vet jeg ikke, men det er klart at det å ramme inn et bilde, ikke er billig. For eksempel husker jeg godt at jeg var der med et bilde laget av en gatekunstner i New York. Vi hadde betalt 20 dollar for bildet og rammet inn for kr 2.600,-. Totalt var det kanskje ikke så dyrt, men litt komisk at innrammingen var så mye dyrere enn kunsten. Hehe. Vi har fått rammet inn totalt 6 bilder der. Tre av dem skulle forresten være en del av en større bildekollasj på en vegg, med ulike rammer som skulle passe sammen, men ikke være like. Hun engasjerte seg virkelig for å få dette gjort og jeg er fortsatt superfornøyd med resultatet.


#11

meisje sa for siden:

Ja og hun har tatt over et veldig gammelt firma. Tror butikken stammer fra 1800 tallet om jeg ikke tar feil. Hun er en fantastisk dame på alle mulige måter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.