Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vis meg en fin hjørnesofa

#1

Toffskij sa for siden:

Før jeg bare automatisk bestiller nok en IKEA-sofa (tenker på Landskrona 5-seter), kan dere gjerne få vise meg noen andre fine hjørnesofaer! Krav: Armlener i begge ender (ingen sjeselong), god plass til at fire voksne kan slange seg. Robust!



#3

venla sa for siden:

Jeg er ute etter det samme som deg, Toffen!
Så følger gjerne med.

For meg er det viktig at armlenene er høye nok, den er like lang i begge retninger og at det er et godt hjørne å sitte i.


#4

Nenne sa for siden:

Jeg liker godt Hovden-møbler. Denne her er nyere enn de to vi har, så jeg kan ikke gå god for akkurat denne, men den kan bygges i alle mulig varianter og fasonger. Og andre ting vi har derfra er bra kvalitet.


#5

Tjorven sa for siden:

Hvis dere setter sammen en modulsofa, så gir det ganske mange muligheter til å få en sofa som passer akkurat inn i forhold til den plassen dere har til rådighet. (Og noen ganger har man flaks og så passer den helt inn dit man flytter også, ved å bare bytte plass på et par moduler.).

www.mobelringen.no/passion-modulsofa#257=25


#6

Toffskij sa for siden:

Ikke sant! Hva er greia med lave armlener? Jeg skal jo bruke armlenet som ryggstø når jeg slanger meg i sofaen!


#7

Martis sa for siden:

Jeg liker Nordic fra Bohus, men den har kanskje for lave armlener ref kommentaren over. Den første hjørnesofaen min var slik, men like høye armlener som rygg, hva var det den het mon tro?


#8

Lavender sa for siden:

Saxoliving modulsofa Atlanta. Mye dyrere enn IKEA.


#9

Neket sa for siden:

Vi kjøpte, av alle ting, en stressless-sofa i fjor. Meget fornøyd, den ser ikke ut som en stressless :knegg: . Moduler, så du kan sette den sammen hvordan du vil. Vi kjøpte den som heter Emma.


#10

venla sa for siden:

Ja, hvem bruker sofa til å bare sitte rett opp og ned og hvile underarmen på armlenet! Ser muligens rart ut å prøveligge sofa i butikken, men det må nok til for å finne den rette.


#11

Gaia sa for siden:

Jeg er veldig glad i vår Hellegjerde Ellinor modulsofa (kjøpt på Skeidar). Den fyller alle kravene dine. :jupp: Den har dype nok armlener til at jeg ikke insisterer på å få hjørnet. :knegg: Og vi sitter/slanger oss fint alle fire pluss hunden i den.


#12

Pelle sa for siden:

Husker ikke hva den heter, men vi er fornøyde med vår nye modulsofa fra Bohus. Med armlener.


#13

Katinka sa for siden:

Synes du bare skal kjøpe den Landskronaen, jeg.
#fornøydførstegangskjøper


#14

Gerbera sa for siden:

Nelson fra Møblia. Der kan du velge moduler etter hva som passer. Valgfrie armlener. God å henge i, god høyde, plass til robotstøvsuger under. Vi er veldig fornøyde, og prisen er fin i forhold til mange andre.


#15

Toffskij sa for siden:

Du skal ikke se bort fra at det er akkurat det som kommer til å skje. :knegg:


#16

Charlie sa for siden:

Skulle jeg hatt sofa nå fra IKEA, ville det blitt Vallentuna. Primært fordi den har flere ulike multifunksjonsmoduler (sovesofa, oppbevaring..)

Har en sofa som heter Palermo, det er en modulsofa som er medium priset og med mulighet for feks recliner-modul. Da er det en skjult knapp mellom putene så den kan kjøres (elektrisk). Skulle jeg kjøpt den igjen, ville jeg være fristet til å ha en recliner-del til, for alle vil jo sitte der. :knegg: Har også en stor pall med oppbevaring.

Kjøpte den på Skeidar, men ser ikke ut til at de har den, lenger?? Finner den på mange frittstående møbelbutikker, når jeg søker på nett, f.eks. her

www.waltherkristiansen.no/produkt/palermo-modul-j-f-d2-o-t3-j/


#17

My sa for siden:

Vi har akkurat kjøpt denne, fra en sånn frittstående møbelbutikk. Uten recliner-del, bare vanlig hjørnesofa. DIGER, med plass til hele familien, og vel så det. Valgfrie armlener og valgfri sammensetning. Vår må være forholdsvis mye lengre ene veien enn andre, fordi vi har lang og smal stue, og endeveggen har en dobbel verandadør. Men praktisk med modulsofa så kan man tilpasse etter behov. Synes den er god å sitte i, og enkel og grei i designet.

#18

Milfrid sa for siden:

Nå skulle jeg forsøke å huske hva min sofa heter, men der står stille. Den er genial, med høye skråstilte armlener som er perfekt å sitte/ligge inntil. Trenger ikke en gang pute mellom. Kjøpt for en 4 års tid siden. I blå velur, før det ble inn til og med. De hadde den i alle mulige typer stoff da.




#21

Noba sa for siden:

Vi har Ellinor fra Hjellegjerde med armlener på begge ender og uten sånne nakkestøtteting. Vi er superfornøyde fordi tre stk har hvert sitt hjørne og fjerdemann sitter i godstolen, så alle kan sitte henslengt og med beina opp. Ingen av oss kan nemlig kunsten å sitte dannet og ordentlig i en sofa. :knegg: Puter og fasong har holdt seg veldig bra, er vel 4,5 år siden vi kjøpte den nå. Det er en dyr sofa, men vi fikk den på romjulssalg og sparte ganske så mange lapper. Synes den har vært veldig verd investeringen.

www.hjellegjerde.no/produkter/sofa/hjellegjerde-ellinor/ (vi har den varianten på bildet med gult gulvteppe)


#22

IzziCreo sa for siden:

Har du prøvesittet Karlskrona? Den er veldig fast, så faller nok ikke i smak hos alle.

Jeg skal selv prøvesitte Ikea Vimle etter at jeg sjekket at man kunne hacke bena (liker at sofaen får klaring til gulvet). For meg er det viktig med vaskbart trekk, men det betyr ikke så mye for alle vet jeg :knegg: (Karlskrona har ikke det vet jeg :humre:)


#23

Che sa for siden:

Jeg var veldig opptatt av det da vi kjøpte sofa. Har ikke vasket trekkene en eneste gang :sparke:


#24

Hyacinth sa for siden:

Herregud, hvorfor leser jeg stadig «bjørnesofa»? :dåne:

Sånn ellers har jeg ingen tips. Du vil ikke ha min tjue år gamle møkkasofa fra Bolia. Karlskrona var fin! Men Landskrona ser nøyaktig lik ut? Uansett har jeg aldri sittet i en sånn, så jeg vet ikke hvordan den er.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.