Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Erfaringer med Epoq vaskerom?

#1

Galathea sa for siden:

Skal bygge om vaskerommet til kombinert bad og vaskerom, og syns epoq-innredningene ser pene ut, de har praktiske løsninger for vaskerom som strykebrett og skuffer til skittentøy, og så er de rimelige.

Noen som har erfaringer? Evt tips om andre leverandører jeg bør sjekke ut?



#3

Neket sa for siden:

Vi har ikea, veldig fornøyd. :jupp:


#4

Pegasus sa for siden:

Har epoq, og skuffene til skittentøy er veldig praktiske. Strykebrett er i teorien veldig smart, men vi får ikke strekt det ut så det blir helt flatt, men det kan være bare noen justeringer som trengs akkurat hos oss.


#5

millact sa for siden:

Har ikea, men ble valgt av forrige huseier. Fungerer finfint. Har strykebrett også, praktisk.


#6

Galathea sa for siden:

Takk for tips! Skal sjekke ut ikea, er det kjøkkeninnredning dere har? Fant ikke sånne skap til vaskemaskin og tørketrommel, og ikke uttrekkbart strykebrett heller, mulig jeg lette på feil sted på sidene deres?


#7

Neket sa for siden:

Jeg har kjøkkeninnredning. :jupp: vaskemaskin og tørketrommel står på sånne skap til over kjøleskapet hvis jeg ikke husker feil. :gruble: og benkeplate over. Så har vi kjøkkenskap langs resten av veggen. Alt med skuffer. Vi har ikke integrert strykebrett, aner ikke om de tilbyr det.

Fant et bilde fra byggeprosessen, så ser du hvordan det er satt opp. Skuffer med glassvegger i alle skap.


#8

Galathea sa for siden:

Så fint, Nektet, så og si identisk med den løsningen jeg har tenkt på, bare speilvendt. Lurt med de pendlene over benken!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.