Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Strandbag/veske

#1

Blånn sa for siden:

Ønsker jeg meg. Gjerne stråveske. Kan også være i stoff, men jeg ønsker en som står av seg selv. Skal romme håndkle, solkrem, flaske og strikkebag (og i august alt jeg tenger for en dag på håndballtribunen :lykkelig: ). Hvor i Oslo kikker jeg (etter jobb i morgen)?



#3

Tilde sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd ned denne☀️

www.google.no/search?q=handed+by+veske+go&client=safari&channel=iphone_bm&sxsrf=ALeKk02QsFdJJeU7DutgNUjKTKxGbDWJHQ%3A1625077749486&source=hp&ei=9bfcYKqaG4KL9u8PjOm7qAQ&oq=&gs_lcp=ChFtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1ocBABGAoyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECcyDQguEMcBEK8BEOoCECcyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECcyDQguEMcBEK8BEOoCECcyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECcyBwgjEOoCECdQAFgAYIEkaAFwAHgAgAEAiAEAkgEAmAEAsAEP&sclient=mobile-gws-wiz-hp



#5

Pelen sa for siden:

Du drar til Prada i Cannes. :nemlig:

Når jeg var der en gang så kom det inn et norskt par og de spurte etter en strandbag. :rofl: Da var jeg litt flau over å være «norsk». De kjøpte en for ca 10.000 kr. :dåne: En bag, som de skulle bruke på en STRAND.


#6

Blånn sa for siden:

Ja, det tenker jeg at passer fint til min stil. :rofl:


#7

IOA sa for siden:

Jeg var innom det lokale kjøpesenteret i dag, og så at Morris hadde salg på nesten hele butikken. 😊


#8

millact sa for siden:

Vi bruker en fra Abercrombie.


#9

Strå sa for siden:

Jeg har en som i form, størrelse, farge og materiale ligner veldig på denne. I den får jeg en stor vannflaske (fortrinnsvis med 2/3 frossent vann), et-to sammenrullede handkler av medium størrelse (omtrent 120*70), en boks på omtrent en liter, noe brødmat, frukt og nøtter, en avis og en bok, utstyr til søppelplukking, pluss litt til.



#11

Malama sa for siden:

Jeg ser frem til å kunne pakke sånn for en dag på standen...

Det ser mer slik ut for dagens plan: Tre håndklær, drikke til tre, tørt undertøy til tre (vi drar nok med badetøy under klærne)
Da er det bare meg og de to yngste siden eldste er dradd på speidertur før jeg er ferdig på jobb og jeg tenkte at vi spiser før vi drar, bare en kort tur etter middag. Mannen er opptatt annet sted, så bare meg og jentene.

Men strikketøy? Bok? ET håndkle? Kommer jeg noen gang dit?


#12

Lavender sa for siden:

Jeg har funnet mine på Accessorize Oslo S.


#13

Blånn sa for siden:

Fordelen med store barn. Minste min er 16. Det eneste jeg pakker for dem er solkrem. Og så har vi annet til fellesmat.


#14

Blånn sa for siden:

Takk for tips! Ser ut som jeg sykler bort til Oslo City etter arbeidstid og ser der først. Så får vi se hvor mye jeg gidder å surre rundt (har lyst til å oppsøke en garnbutikk også).





Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.