Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ikea på en lørdag – når og hvordan?

#1

Stompa sa for siden:

Jeg er i Oslo og vurderer en Ikea-tur i morgen for å se kjøkken og benkeplater live før mulig oppussing. Da dukker det opp spørsmål:

Når er det lurest/minst dumt å dra på en lørdag?
Hvordan kommer man seg dit på enkleste måte uten bil?

Jeg har ingen preferanser ang. Furuset eller Slependen.


#2

meisje sa for siden:

Det er varmt imorgen så jeg tror det blir stille der. Men ellers tipper jeg å møte opp når det åpner eller sent på kvelden. Jeg hadde nok forsøkt å være der når de åpner, for da er luften ren og alt er nyvasket.


#3

Input sa for siden:

Jeg hadde forsøkt sent på kvelden. Erfaringsmessig er det mange barnefamilier som også tenker at "når de åpner" er et godt tidspunkt. Men om du bare skal se og ikke handle noe, kan kanskje IKEA Planning Studio i Oslo sentrum være et alternativ?

Om du vil til en av IKEAene kan du ta bussen fra Fred Olsens gate 5, den går hver halve time (09:00, 09:30 osv). Annenhver gang til Slependen og Furuset.


#4

Kaprifol sa for siden:

På Furuset er det ofte en del familier på kveldene, noen med slitne barn. Tror det er mindre folk og raskere tempo på dem som kommer tidlig rett etter åpning.


#5

Stompa sa for siden:

Jeg skal ikke kjøpe, nei – bare rekognosere. Må sjekke Planning Studio. Aldri hørt om.


#6

sindrome sa for siden:

Du kan også ta 100-bussen til Kjeller fra bussterminalen til Ikea Furuset. Men den er ikke gratis.


#7

Timar sa for siden:

Det er bedre plass på Slependen, så jeg hadde nok dratt dit for rekognosering. Jeg var innom Furuset en lørdag i fjor og ble lettere sjokkert over hvordan folk sto som sild i tønne der.


#8

Tjorven sa for siden:

IKEA Furuset er visstnok den butikken med aller flest kunder pr kvadratmeter - på verdensbasis; sier ryktene. Vi er der jevnlig og det er nesten alltid mye folk. Den ligger allikevel så mye nærmere oss at vi drar dit fremfor Slependen.


#9

Stompa sa for siden:

Takk for tips. Jeg klarte ikke å bli klok på om man bare kan komme på IKEA Planning Studio eller om man må ha en avtale, men jeg prøver meg der først. Hvis det ikke går, ser jeg om jeg orker å prøve meg på gratisbuss til Slependen.


#10

Stompa sa for siden:

Planning Studio var akkurat det jeg trengte, takk for tipset Input! Jeg fikk sett frontene jeg har valgt og de aktuelle benkeplatene "live", og slapp å dra til en av butikkene. :elsker:


#11

Input sa for siden:

Så flott!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.