Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Albertine sa for siden:

God morgen! :kvitre:

Skal ned i huset for å ta i mot snekkerne for første gang. Nå skjer det ting! :hyper:


#3

Fintdethei! sa for siden:

God morgen fra en lummer terrasse. Starter dagen med å lure kroppen til å tro det er ferie, det den ikke vet, er at den skal utsettes for mange detaljer i et regneark i dag. Frokost og kaffe ute får vi tro gjør susen. Til tjeneste!


#4

Eia sa for siden:

God morgen! :kvitre:

Siste dag før F. Jeg har laget frittata til gjengen til lunsj, det blir bra.

Vi har hodet over vannet ordremessig, slik at vi kan bruke et par timer til å rydde og gjøre rent. Det er fint å komme tilbake til. :jupp:

I kveld skal jeg endelig få brukt julegaven fra mannen - vi skal ut og spise! :glis:


#5

star sa for siden:

Jeg ble stupbomba når jeg runda hjørnet på blokka i dag. Så da er det vel noen små måseunger i nærheten.
Pizza og fotball i dag.


#6

celebelen sa for siden:

I dag har jeg delvis fri og delvis hjemmekontor, og bytter på å pusle med månedsavslutning og pusle med andre ting. I går var jeg ute med jobben, og det var så deilig! Ta en øl på uteservering, sitte og skravle med kollegaer jeg ikke har sett på lenge...


#7

Frøy sa for siden:

Fredag. :lykkelig:

Jeg er også denne uken klar for helg, det roer seg skikkelig nå inn mot F. De siste to ukene blir nok veldig stille, selv om jeg skal være stedfortreder for sjefen.


#8

Tjorven sa for siden:

Det er fredag. :lykkelig:

Jeg skal jobbe neste uke også, men det kjenner jeg at er helt greit. Når man tar litt sein ferie, så rekker man faktisk å få unna en del og slipper stress i siste liten. Dette skal jeg huske til neste år. :nemlig:

I kveld skal knerten leveres på LAN, og han gleder seg veldig. Han har ingen planer om å stå opp tidlig i dag, for han virkelig ønsker å snu døgnet. :D


#9

Sissel sa for siden:

Jeg skal jobbe neste uke, og vet at det blir veldig travelt, så det gleder jeg meg ikke spesielt til for å være ærlig. Men, så er det 3 uker ferie, med tur til Mandal en uke og noen dager i Tromsø. Det får duge i år, så får vi glede oss til sydentur neste år. :)


#10

millact sa for siden:

Siste dag før F for meg, men kun en uke. Fått i land noen siste liten ting (har ventet på svar fra andre). Fikk lønnsbrev i går, svært fornøyd; godt min leder ser det samme som slik jeg oppfatter meg.


#11

007 sa for siden:

Jeg venter på solen og nevø med familie som kommer en svipptur innom. Solen kan egentlig vente til de har gått igjen, for da kan jeg gå ned til et svaberg jeg fant i går.


#12

Toffskij sa for siden:

En uke til F her også, men deilig med fredag uansett. Jeg har en temmelig lang liste med ting som må fikses i dag også, men sitter visst og sniktegner IKEA-kjøkken i stedet. :sparke:


#13

Addison sa for siden:

God morgen! Starter F om akkurat en uke, har funnet ut at to kortere uker før og etter de tre ukene hjelper på! Skal først til fjells, så til Sørlandet i leid hytte, så til Vestlandet til foreldrene mine. Der skal jeg helt alene, uten mann eller barn, sistnevnte har vært der/er der nå, i drømmesommervær. Regner med det blir regn og tåke når jeg er der, men pytt sann, blir nok deilig uansett, møte venner og bare slappe av og være sammen med foreldrene mine uten å måtte jobbe på dagtid, lenge siden!


#14

Neket sa for siden:

Morn! Vondt i hodet i dag, men absolutt verdt det - jeg var ute (UTE-UTE!!) for første gang siden Coronatimes i går. Tog! Drinker! Vin! Mat! Mennesker jeg ikke bor sammen med!

Men nå er det slutt på moroa, har håp om å avslutte arbeidsdagen kl 2 i dag. Så en paracet, bøtter med kaffe, og full fokus. :nemlig:


#15

Martis sa for siden:

To uker til F, men skal på en miniF i helgen på glamping. Spent på hva kidsa syns om det. :knegg:


#16

Tjorven sa for siden:

Så fantastisk, Neket! Jeg hadde en sånn tur ut på onsdag, og det var så definitivt verdt det.

I dag er jeg litt euforisk av lykke, for snuppa har fått svar på videregåendesøknaden sin og kommet inn på førstevalget sitt. Dette har jeg tro på at blir veldig bra. Og litt rart at hun skal i gang med en del fag som jeg virkelig ikke har peiling på.


#17

Blånn sa for siden:

Siste dag på jobb før f. Den startet ganske med at jeg fikk en møteavlysning sent i går kveld.

Ellers har min pode også som Tjorven-ungdommen kommet inn på førstevalget på vgs. Det blir bra. Mellomstebror tar det med fatning, men det er mulig at minsten havner på russens terrorliste til våren. :knegg:


#18

Toffskij sa for siden:

Jeg EIER altså ikke arbeidsmoral i dag! :gal:


#19

Blånn sa for siden:

Det er du ikke alene om, Toffskij!


#20

Nenne sa for siden:

Så flott med ungdommer som får førstevalget sitt. :) Moro å høre.

Jeg er så klar for F, men har også ei uke igjen før den tid. Neste uke ser ut til å bli veldig rolig, jeg tror jammen meg jeg bare har ett møte planlagt. Så alt ligger jo da til rette for å få unna mye annet. :sukk: Men jeg har ikke lyst! :trasser: Jeg vil ha fri!


#21

Eia sa for siden:

1,5 time igjen til F! Siste innspurt nå, Eia. KOM IGJEN! :svosj-ish:


#22

Fersken sa for siden:

Venter på telefon fra bilforhandler om at vi kan hente bilen vi har kjøpt. Og ikke minst levere gamlebilen som skal vrakes. :hyper:


#23

Toffskij sa for siden:

Nå har jeg i det minste blitt ferdig med den ene tingen jeg absolutt måtte bli ferdig med i dag, så kanskje jeg snart skal snike meg hjem til tidlig helg.


#24

Blånn sa for siden:

Rektor og jeg har lunsjet på Kaffebrenneriet og shoppet litt på vei tilbake til jobb. :knegg: Snart kommer klubben i kjelleren og jeg får diskomusikk til arbeidet.


#25

Frøy sa for siden:

Det kokte et øyeblikk her så nå har jeg fått i meg dagens første matbit, ikke helt optimalt kjenner jeg.


#26

Blånn sa for siden:

Og der startet musikken opp. :knegg: Bassen rister i gulvet.


#27

Eia sa for siden:

F! :lykkelig:


#28

star sa for siden:

Enda ei uke til F her. Den blir enten rolig eller full rulle med alt som plutselig skal faktureres før ferien.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.