Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg våknet tidlig. :mumle:


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg utnytter at jeg er a-menneske og har den tidlige økta som foreldrevakt på et LAN. 12 gutter har visstnok spilt i hele natt.

I ettermiddag skal vi feire min mors 70-årsdag, og jeg må få skrevet ned talen jeg skal holde. Den er klar inni hodet mitt, men det er greit å få den ned på papir.


#4

vixen sa for siden:

Våknet tidlig selv om jeg ranglet til tre. Var på vinkveld hos naboen. Det er så varmt så våknet av det egentlig. I dag har jeg kioskvakt på arrangement på fotballbanen. Litt tung i hodet så det blir kald cola og masse vann skal jeg holde ut idag tror jeg. Må avslutte med et bad i sjøen.


#5

millact sa for siden:

Pøsregner her. Vi trenger det, men kjedelig kjørevær til ferie.


#6

Blånn sa for siden:

Første klesvask hengt ut. Skal straks begynne på berget av klesvask som skal brettes. Drømmer om en automatisk klesvaskefunksjon som plukker opp skitne klær på gulvet og legger det ferdig vaska i skapene. Nåværende funksjon kalles mamma.


#7

star sa for siden:

Den der ønsker jeg meg også, Blånn.

Våkna også tidlig i dag. Nydelig vær.


#8

007 sa for siden:

Grått her i vest, og det er greit siden dagen skal tilbringes på shopping. Ikke kule klær og sko, men husmaling og materialer/tak til overbygg på terrassen. Kjempegøy å bruke penger på. :rolleyes:
To gøye fotballkamper og reker til kvelden, da. Det oppveier litt.


#9

annemede sa for siden:

Sol fra skyfri himmel. Snart kaffe.


#10

Toffskij sa for siden:

Morn, her er det 25 grader allerede! :what: Det er bare Prima og jeg som er hjemme – Secunda er på seiltur med besteforeldrene på Vestlandet, og mannen er på sykkeltur i marka (avtale er avtale, selv på årets antatt varmeste dag!). Her hjemme tar vi det pent så langt, har fått i oss lørdagsluksusfrokosten vår, og i kveld skal vi på kino.


#11

Timar sa for siden:

Jeg skulle inn og pese litt over varmen, men innså at man jo ikke kan klage på en flott, varm sommerdag som første feriedag!

Vi reiser ikke før om dager og det passer bra, all den tid vi ikke vet hvor vi skal enda. :knegg: Blir sol og bad og hente hjem bortlånt hund i dag.


#12

millact sa for siden:

Snart ferdigpakket. Knallvarmt allerede.


#13

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har sovet formiddagslur......, skyene henger tungt og jeg sov dårlig i natt. Formiddagslur var en strålende ide! Rulle seg inn i treningstøy snart. Film og smågodt med sønnen på 18 i kveld, verden står altså ikke til påske.


#14

Frøy sa for siden:

Grått og trist her og det været skal vi vist ha en stund. Her sender vi snart guttungen avgårde på leir, skal bli kjekt for han å treffe gamle og nye venner fra hele landet igjen. :lykkelig:


#15

Selma sa for siden:

Helgeland viser seg fra sin fineste side - perfekt dag for soling på et berg med utsikt mot De syv søstre


#16

millact sa for siden:

Grått og trist, Fløy. Dumt, men vi tar med regntøy. Har allerede to avtaler i morgen så tiden skal nok gå.


#17

Fersken sa for siden:

Fjortissen er med venninne på hyttetur, vi andre skal ut på kjøretur med den nye bruktbilen.


#18

Blondie sa for siden:

Jeg ligger i hengekøya og leser. Litt redusert etter vennebesøk i går, men det var det verdt. Jeg tar på alvor at det sto i lokalavisa at jeg må nyte været i dag, for fra i morgen blir det visst regn.


#19

millact sa for siden:

Gratulerer med ny bil, Fersken!

Hør på gode råd, Blondie.


#20

ingling sa for siden:

Jeg sov litt for lenge i dag, så litt omtumlet i varmen, men har nå stått i skyggen i carporten og grunnet gjerdestolper, det gikk an! Luking og ymse hagearbeid neste. Ingen reising før om en ukes tid, det er deilig med rolig start på f hjemme.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.