Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kan noen anbefale en god solkrem med SPF 50?

#1

My sa for siden:

Til både kropp og ansikt, gjerne en som ikke gjør fet tenåringshud, som har lett for å få kviser, enda verre. Det er 16-åringen min som trenger. Og jeg har fått i oppdrag å kjøpe i dag, etter jobb. Har både apotek (opptil flere kjeder), parfymeri, helsekost, Normal og andre butikker innen kort rekkevidde.



#3

My sa for siden:

Ja, jeg spør på apoteket i tillegg, men veldig greit å høre om personlige erfaringer og favoritter også. Takk for tips! :jupp:


#4

Señora sa for siden:

Jeg tåler best Clinderm sine fra apoteket, men får kviser uansett.
Det hadde sikkert gått bedre om jeg hadde hatt egen til ansikt :knegg:
På Apotek 1 har de nå 50 prosent om man kjøper 3 produkter. Man kan feks kjøpe en solkrem, en ansiktssolkrem og en aftersun.




#7

him sa for siden:

(SItter på mobil så derfor spamming. Har litt problemer med å lime inn flere linker når jeg er mobil). Følg gjerne heltkrem på Instagram, veldig mye bra tips!


#8

Stompa sa for siden:

Jeg har denne og er veldig fornøyd.


#9

Miromurr sa for siden:

Denne er min favoritt. Blir ikke så feit og blank av den.

Det er også den eneste jeg får smøre fireåringen med uten full meltdown.


#10

My sa for siden:

Takk for gode tips folkens, nå har jeg vært på apoteket en tur, og etter en kjapp konferanse med en av de ansatte endte jeg opp med to kremer i merket Høst m.fl. anbefalte, bare litt annen variant.

En til ansiktet, spesielt beregnet på uren hud:
www.vitusapotek.no/sol%2c-fritid-og-reise/solkrem/solkrem-til-ansikt/lrp-anthelios-solkrem-til-uren-hud-spf-50%2b%2c-50-ml-/p/847299

Og denne til kroppen:
www.farmasiet.no/catalog/hud-og-har/solpleie/lrp-anthelios-sollotion-f50-250,5029777/

Med kampanje ble prisen overkommelig. Satser på at det blir godkjent.


#11

Timar sa for siden:

Jeg bruker de to fra La Roche-Posay beregnet på ansiktet som er linket til over her. Funker veldig mye bedre enn alt annet jeg har prøvd! I tillegg har jeg dagkrem fra Dermalogica med sf 30 som jeg bruker de dagene sola ikke steker.


#12

Jålebeinet sa for siden:

Datteren min, som får utslett og sviende kløe av det meste av solkrem tåler La Roche-Posay veldig godt. Har ikke hørt at hun har klagd over ansiktshuden heller.


#13

Lavender sa for siden:

Jeg synes de fleste spf 50 er allergivennlige og bra. Men LRP, Clinique, Cliniderm og Murad har kremer jeg ikke får kviser av.


#14

Fintdethei! sa for siden:

Min eldste datter med veldig lys og ømfintlig hud, skryter også veldig av denne.


#15

Noba sa for siden:

Nå ser jeg du allerede har handlet, My, men jeg vil anbefale Änglamark sine. De selges på Coop (i alle fall på Obs), er ikke skammelig dyre og veldig gode. Synes jeg da.


#16

Toffskij sa for siden:

Til ansiktet sverger jeg til Cosmica Sun Face Cream SPF 50 – jeg får kviser av alt mulig annet, men er nødt til å bruke høy faktor i fjeset daglig i sommerhalvåret for å unngå rosaceautbrudd.


#17

Madicken sa for siden:

Dette er de eneste solkremene jeg ikke får soleksem på brystet av. Det er flere år siden forrige runde med soleksem, like lenge som jeg har brukt kremene fra LRP.

Til ansiktet er jeg svært godt fornøyd med en fra Dermalogica med faktor 50, men den er kanskje mer beregnet for litt voksnere hud enn det som etterspørres her.


#18

Nera sa for siden:

Datteren min er temmelig hardt plaget av soleksem selv om hun ikke er den lyseste i familien, og LRP Anthelios Dermo-pediatrics spf 50+ er den eneste som har noen som helst effekt mot dette. Jeg vet at LRP har de solkremene som gir best beskyttelse mot UVA-stråler, så min teori er at det er disse som forårsaker eksemet, men jeg vet sannelig ikke.

Selv veksler jeg mellom Cosmica Face spf50+ og tilsvarende fra Cliniderm for å forhindre at pigmentflekkene mine formerer seg noe voldsomt.


#19

My sa for siden:

Hun som spør her er ikke plaget med soleksem eller ekstremt sensitiv hud, og er ikke veldig lys heller, hun er blond, men får brunfarge. Hun vil bare ikke bli solbrent. Også har hun typisk tenåringshud i ansiktet, som lett får kviser.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.