Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kø på flyplassene ved innenriksflyvninger?

#1

Myria sa for siden:

Hvordan er det å fly innenriks nå i sommerferien? Er det mye kø på Gardermoen også for de som ikke skal utenlands? Litt usikker på hvor mye ekstra tid vi må beregne.


#2

Heddamor sa for siden:

Vi fløy på fredag, og det var ikke mye kø.


#3

Stompa sa for siden:

Jeg fløy i går, ingen kø. Gjennom sikkerhetskontrollen på under 5 min.


#4

Snippa sa for siden:

Men hvordan er det med bagasjedrop nå? Får man fortsatt levere og gjøre alt selv innenriks, eller må alle gjennom manuelle skranker som de har innført på utenlands?


#5

Stompa sa for siden:

Gjør alt selv, helt som vanlig. Eneste forskjell er at man kan sjekke inn og levere bagasjen helt uten å ta på maskinene; du skanner boardingkortet på mobilen for å få bagasjetag, og skanner kvitteringstagen i bag drop. Du får heller ikke boardingkort på papir.


#6

Myria sa for siden:

Tusen takk for svar. :jupp: Godt å høre at det går som normalt.


#7

Snippa sa for siden:

Supert, takk for svar :) Gjorde det sånn da jeg fløy for en måned siden, men det var før de innførte betjent for alle utenriks.



#9

Myria sa for siden:

Jeg tenker vi beregner litt ekstra tid uansett. På OSL sine sider står det forresten at for de som reiser innenlands er situasjonen relativt normal.


#10

Toffskij sa for siden:

Køene skyldes jo manuell innsjekking med en god del ekstrakontroll for folk som skal utenlands. De som flyr innenlands, slipper dette – de kan sjekke inn på nett og droppe bagasjen på automat som vanlig. Jeg ville ikke vært bekymret eller beregnet mye ekstra tid.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.