Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Figurvennlig snop?

#1

Charlie sa for siden:

Har innsett at dietten som har vart siden januar virker - men også at dette nok må være mitt nye liv. Dessverre. Spisee ikke noen bestemt «skole», det blir for begrenset, men sterk porsjonskontroll, mye grønt, mye fisk osv.

Trenger tips til å dekke snope-sug. Bruker endel lav-kcal-kakao, og synes det er ok for sjokoladesmak. Litt saftis, den der zerooh. Ser på tights.no at det er en serie som heter Monster med masse godis/is/kake-substitutter, men noen av dem er det vel delte meninger om de egentlig er gode (iflg anmeldelsene, jeg leser særlig de som gir 1 og 2 **. :jupp: som står helt bakerst), dels har noen av dem ganske mye kcal, synes jeg. Godteri må jo være godt for at det skal være noen vits, og skal man kjøpe noe annet enn The Real McCoy, så må det være noe å tjene på det i kcal (i kr er substituttene mye dyrere, uansett).

Hva gjør du for å dekke søtsug og som kos?


#2

kamp sa for siden:

Laget eget gele snop fra bunn. Kan jo bruke fun saft også men jeg liker best å lage med ekte blåbær og sitron sammen med stevia (og gelatin). Har de oppi isbit former så er det bare å plukke det ut, legge det i en skål.

Lager også marshmallows selv med tagatesse.

Thighs er ikke godt samt at man springer på do.



#4

IOA sa for siden:

Proteinbarer, delt i biter.

Noe annet som er godt, er en slags ostekakedessert, bestående av en Skyr luftig, en smuldret kjeks + noen hakkede mandler strødd over, og en liten kremdott (sånn på boks) over der igjen.

Jeg syns også det hjelper å steke en pannekake til kveldsmat, av typen med egg, havregryn og cottage cheese. Spiser med sukkerfritt syltetøy, da dekker det søtsuget, og jeg blir god og mett.


#5

Che sa for siden:

Kalde nonstop kan vare ganske lenge. Om du veier opp f.eks 25 gram, så kan du ha de ei stund om du får til å suge en og en bit. (tror det tilsvarer ca 25 nonstop) - det er i underkant av 150 kcal.


#6

Appelsin sa for siden:

Jeg har noen ganger kjøpt fire stk litt hardbarka gelesnop (uten gelatin for mitt vedkommende, men med gelatin varer sikkert enda lenger i munnen) fra smågodtavdelingen, som jeg så kan bruke hele kvelden på.
Ellers er erfaringen min at det søtsuget forsvinner om jeg holder meg helt unna snop.



#8

Fersken sa for siden:

Lager gele av Fun-light saft i porsjoner og når den er klar for å spises sprayer jeg på en dæsj krem (luftig og lite kalorier) og river litt mørk sjokolade og hakker noen mandler og valnøtter og strør på toppen.


#9

Syrinx sa for siden:

Ikke svar på det du spør om, men det er ikke en skikkelig tråd før det skjer.

Jeg spiser heller en rute firkløver (eller en bit av noe annet) enn flere biter "godteri" som ikke er særlig godt.

Av søte mellommåltider som kan hjelpe har jeg funnet ut at chiapudding med kokosmelk kan ta søtsug, samt skyr luftig med zero vaniljesaus.


#10

Pelen sa for siden:

Det er jo helt umulig å spise bare EN rute. :glis: Da må man ha noen som gjemmer resten eller spiser det opp.

Jeg må holde meg unna godteri og dermed miste søtsuget. Den jeg linker til skaper ikke søtsug hos meg ettersom den ikke inneholder sukker.


#11

Syrinx sa for siden:

Jeg greier heldigvis å ha ting liggende i skapet og når jeg kjører strengt så er det ikke noe problem med en liten smak. Heller det enn avhold, for da blir jeg helt opphengt i at jeg må ha.


#12

gnuri sa for siden:

Jeg er definitivt som deg. Takk for tips- de skal testes :jupp:


#13

pippo sa for siden:

Jeg kjøper inn små porsjoner. De småisene det linkes til over her + noen små kroneis fra REMA. Små sjokolader, let opp minste variant av de du liker og kos deg med den. Ikke tenk pris, mye billigere å kjøpe stort dessverre. Sjokoladen Hobby gir mye søtt for mengden vs kcal. hvis du liker den. Ellers er jordbær og moreller godt nå på sommeren:) Hvis du har en Iceland butikk i nærheten har de ofte godt utvalg av muslibarer med ca 100 kcal.


#14

dharma sa for siden:

Jeg lager meg smoothie av bær eller frukt, naturell youghurt og stevia. Disse fryser jeg ned og spiser med skje fra fryseren. Dette har vært fast kveldskos lenge, det tar tid og spise så jeg blir ikke så fysen på noe annet, det er godt og jeg får i meg frukt og bær og litt melkeprodukter. Ca 150 kalorier i hver porsjon av de jeg lager.

Frossen jordbær, mager vaniljekesam og cottage cheese og stevia i blenderen er ett godt måltid, som også stagger søtsuget.


#15

venla sa for siden:

Jeg fikk avsmak på sukkerholdige ting etter jeg kuttet ut helt i en periode. Men jeg har mørk kokesjokolade, muslibarer og dadler med lakrispulver liggende i skuffen til jeg får godtesug.

Synes og det hjelper å heller spise et lite måltid. Feks knekkebrød, yoghurt eller en banan.


#16

Pelen sa for siden:

Jeg gjør lignende, men med gresk youghurt. Jeg er ikke så god på å fryse inn, men gjør der og da med frosne bær.

#17

liefje sa for siden:

Jeg er STOR melkesjokoladeelsker, og har aldri likt mørk sjokolade. Har imidlertid merket at den tar søtsuget når alt annet er forbudt. Har gått stadig oppover i kakaoprosent. Lenge var det kun 70 % eller lavere som "virket", men nå har jeg faktisk til og med glede av 85 % sjokolade.

En annen fantastisk ting, er kokosflakene som man får kjøpt på Rema eller i Norgesgruppen sine butikker (to ulike). Små poser, tykke og søte flak som både søter og metter. Elsker dem.

Evt. er tørkede fiken med et par paranøtter inni kjempegodt.

Disse to siste tingene har også kalorier, men føler at man får stilt søtsuget fort.


#18

Pøblis sa for siden:

Jeg spiser rett og slett ikke søtsaker. Det er lettere enn å skulle begrense seg eller spise litt rare ting med sukkererstatning.

En god ting med å ikke spise søtt, er at man blir veldig var for sukker, og synes at det meste smaker ALT for søtt.

mvh slankesara :D


#19

Høns sa for siden:

Kokosboller!

Eller veie opp litt godis, og klippe i småbiter.


#20

Charlie sa for siden:

Kjøpt isen gnuri nevnte. Mini Hennig-Olsen med salt karamell, uten tilsatt sukker. Gode. :ja:


#21

Noba sa for siden:

Vi har brukt en del av Linda Stuhaugs oppskrifter uten sukker. Ikke alt vi har likt, men og mye godt. Hun bruker en del nøtter da, så kanskje det blir litt energitett ifht hva du ønsker, men anbefaler deg å sjekke ut oppskriftene: www.lindastuhaug.no/category/sukkerfri-sotsaker/

Ellers bruker vi Roedes kokosboller, 50 kcal pr bolle og fine og som dessert. Popcorn liker vi også, der får man mye for få kalorier. Jeg baker bananmuffins med sukrin gold som vi alle er veldig glade i. Det er smør og hvetemel i oppskriften da, men en enkelt muffins er innafor synes vi. Vi kan og kjøpe sukkerfri vaniljeis eller sukkerfri Piano vaniljesaus som vi gjerne har bær til.


#22

Fløyel sa for siden:

Frosne druer er veldig godt som is i denne varmen. Jeg renser og vasker dem, fryser de i en liten boks. Grønne og røde.


#23

kamp sa for siden:

Blåbær også ( de store)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.