Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sykkel til 16-åringen

#1

star sa for siden:

Eldste er en forbruker av alt han har.
Sykkelen han hadde var godt brukt da den ble stjålet tidligere i år. Den kostet 4000,- på tilbud i 2016.
Etter det har han brukt farens 12 år gamle sykkel. I dag fløy han over styret da alt gikk i stå da han skulle gire.
Gikk bra med guttungen (men ikke mobilen).

Får man en grei sykkel til grei pris nå om dagen?

Det var få sykler på Finn og FB og min og lillebrorens sykkel er for små til at kan overta. Han er 185+
Fengselet selger sykler de har renovert, men ikke før om ei uke. Politiet hadde "utsalg" for ikke så lenge siden mener jeg.


#2

frukt sa for siden:

XXL har ofte tilbud, og Biltema har rimelige sykler. Men jeg vet ikke om jeg vil anbefale Biltema. Det jeg absolutt vil anbefale er årlig service på sykkelen så unngår man sånne hendelser. :ja: Hos XXL får man gratis service en viss periode når man kjøper sykkel der. Selv bruker jeg Spinn fordi de gjør en litt grundigere jobb.
Obs har forresten og rimelige sykler og ofte tilbud. De fører ihvertfall DBS, og alprace som er deres eget merke.


#3

meisje sa for siden:

Iår er et vanskelig år å kjøpe sykkel på, det er stor prisoppgang og dårlig utvalg. Dette skyldes corona utfordringer for produsenter, dårlig kronekurs, og det containerskipet som ble fast i suezkanalen.


#4

Jålebeinet sa for siden:

Går det ikke an å få fikset den gamle?


#5

star sa for siden:

Den er elendig vedlikeholdt og jeg vet rett og slett ikke om x gidder å legge i det som evt trengs for at eldste vil bruke den.
Uhellet i går er ikke det første for å si det sånn. :gal:


#6

Snippa sa for siden:

Det er, som nevnt, kjempevanskelig å finne sykler med levering på dagen for tida. Fant en scott til 7249,- jeg syntes så grei ut på xxl, men den var kun på lager i Bergen.
Det er et helt greit tips å kjøpe en DBS på Obs. Hvis Innlandet stemmer på plassering på deg, har de et veldig billig alternativ inne i rett str (58, ev 55) på Elverum www.obs.no/sport-og-fritid/sykkel-til-voksen/hybridsykkel/2223223
Hvis han skal ha sykkelen til transport funker den helt ok. Skal han sykle som trening ville jeg gått for noe annet.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.