Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Interiørdesigner hos Ikea

#1

frukt sa for siden:

Er det noen her som har benyttet seg av det? Er det verdt pengene? Jeg synes det er innmari vanskelig å skulle innrede ny stue. Den har litt annerledes planløsning enn det jeg er vant til. Og belysning har jeg virkelig ikke peiling på.

Det er litt morsomt at de skriver at alle interiørdesignerne deres er utdannet interiørdesigner. Hva skulle de ellers vært utdannet som. :humre:


#2

Blondie sa for siden:

Det er ikke en beskyttet tittel, det er mye rart der ute.

Jeg visste ikke at Ikea hadde det, men særlig belysning kan det jo være fint å få et blikk på. Binder man seg til å kjøpe alt der?


#3

frukt sa for siden:

Det er ikke gratis, 499 kr for første konsultasjon, og man binder seg ikke til noe. :) Jeg kommer nok til å handle litt på ikea, men vil ikke ha alt derfra. Men det hadde vært greit å få forslag, og så kan man selv velge det man vil ha.

www.ikea.com/no/no/customer-service/services/home-furnishing/


#4

Pøblis sa for siden:

Jeg kjenner en som er interiørdesigner på IKEA. Hun er veldig flink og veldig hyggelig. (Men jobber ikke på din IKEA, Frukt).
Man forplikter seg ikke til å kjøpe noe som helst, men får produktforslag. Designeren tar med møbler man har fra før i forslaget sitt.


#5

Blondie sa for siden:

Selve tegningen av løsning kommer først i time to, ettersom jeg skjønner. Da blir det jo en ganske stiv pris.

Finnes det noen lignende leiligheter som ligger til salgs? Jeg bruker boligannonser på Finn til å få inspirasjon til alt fra møblering, lyssetting og farger. Noen ganger får jeg inspirasjon til hva jeg absolutt ikke skal ha. :knegg:


#6

meisje sa for siden:

Jeg har brukt lysdesigner her hjemme, det var definitivt verdt pengene. Jeg kjøpte ikke lampene som ble foreslått pga prisen, men har vært trofast mot selve design filosofien. Tror også det kan være fint å få forslag til møblering, der har jeg ingen erfaring selv å bidra med.


#7

Pøblis sa for siden:

Jeg synes ikke 898,- er stiv pris for et slikt tilbud. Jeg skjønner at folk har ulik økonomi, men to konsultasjoner hvor man ender opp med et tilpasset inntedningsforslag inkludert belysningsplan, synes jeg er en god deal.

:sorry:


#8

apan sa for siden:

Jeg synes det så interessant ut. Tror jeg kunne vurdert det selv.


#9

Blondie sa for siden:

Ja altså, fagfolk må ha betalt og tjenesten i seg selv er nok ikke overpriset. Jeg snakker utfra min situasjon og jeg har sjelden 900 kroner å bruke på noe som helst. :knegg: Det er derfor jeg foreslår alternativer. Full forståelse for at andre velger noe annet.


#10

apan sa for siden:

Helt enig i at man må vurdere om det er en prioritering man kan gjøre og ikke nødvendigvis noe som kan gå.

Om man regner med å måtte kjøpe en del nytt, kan det veie opp for et bomkjøp. Om man tenker at det antagelig skjer, kan det jo være fornuftig for eksempel. Men man bør jo tenke det opp mot hva annet man trengte pengene til.


#11

frukt sa for siden:

Det høres jo lovende ut.

For min del tror jeg det holder med en konsultasjon, jeg trenger ikke tegninger og handleliste. Jeg vil bare få litt forslag og inspirasjon.


#12

frukt sa for siden:

God ide.
Det er en annen leilighet i samme rekke som ble solgt tidligere i år, men annonsen er fortsatt på Finn.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.