Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Brettspillet Bezzerwizzer

#1

IzziCreo sa for siden:

Noen som har spilt dette? Er det gøy? Funker det også med to spillere eller bør man være flere? Krevende eller bare mest gøy? Hvilken av utgavene er artigst - original, familieutgave eller Timeline? Vi er en familie på fem (9,16,18,46,47), men oftest så er vi nok kun oss på 9, 46 og 47 så kanskje familieutgave er mest aktuell?


#2

Ine sa for siden:

Funker med 2.


#3

vixen sa for siden:

En favoritt her i huset. Jeg og mannen spiller det ofte bare vi to.


#4

IzziCreo sa for siden:

Kult. Hvilket av spillene har dere? Det originale?


#5

Matilda sa for siden:

Vi har familieutgaven og liker den godt! Den kan godt spilles av kun voksne også, man kan velge å spille med eller uten hint/ekstra hjelp. Jeg har spilt originalversjonen også og syntes det var gøy, men spørsmålene der var klart vanskeligere. Man kan være to eller mange, man kan spille med lag.


#6

Miss Norway sa for siden:

Originalen er nesten FOR vanskelig. Familieutgaven er mest variert og mer gøyal. Favoritt her i huset!


#7

Neket sa for siden:

Vi har familieutgaven, den er fin. Favoritten er hint, men da må man være nok til å ha lag. Det er gøy, men noen av kategoriene kan nok bli litt vanskelige for yngstemann - men det kan man jo trikse til litt.


#8

vixen sa for siden:

Vi spiller mest voksne og liker best orginale.


#9

Myria sa for siden:

Vi har originalen og familieutgaven. Bruker den første når det er bare voksne og den siste når barn er med. Synes originalen er best, men den er for vanskelig for barn.


#10

IzziCreo sa for siden:

Takk for innspill! Da er spillet kjøpt. Kjøpte familieutgaven, men skal ha den originale i bakhodet for oss voksne :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.