Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du kjøpt ny vaskemaskin i det siste?

#1

Timar sa for siden:

Tips til hva vi skal være opptatt av?

Familie på 4 + hund som røyter tidvis mye. Det går noen maskiner med bare et sett treningsklær i I løpet av uka, så hurtigprogram eller sportsprogram er kjekt. Ellers sikkert vanlige familiebehov. :vetikke:

Vi måtte kjøpe ny tørketrommel for bare et par måneder siden, og jeg er sur fordi vaskemaskina nå også tar kvelden. De er bare 7 år gamle, og skulle være av god kvalitet.. Prøver å google vaskemaskin nå, men går meg litt vill i spekker.


#2

meisje sa for siden:

Vaskemaskinen vår er faktisk blitt hele 14,5 år nå, men den virker fortsatt. Trørketromlen er også 14 år, den er et par måneder yngre enn vaskemaskinen. Tørketromlen er tapet sammen(vannoppsamleren) og vi skrur den fra hverandre innimellom og støvsuger inni, det er nok grunnen til at den fortsatt lever. Lurer på å kjøpe kombimaskin neste gang, men lykke til med valget.


#3

venla sa for siden:

Kjøpte en Miele w1-maskin for to år siden, siden jeg har god erfaring med Miele fra før. Husker ikke modellnummer men den kosta rundt 9K.

Den har program for sportsklær, mørke klær og ull. Alle de var viktige for meg. Kjekt at en kan fylle flytende vaskemidler i boks i selve maskina, så slipper jeg å tenke på mengde og type vaskemiddel. Unntaket er ullvask, der bruker jeg eget middel i kammeret.


#4

mkj sa for siden:

Min Miele er ca 16 år gammel, moren min sin er ca 40. Begge er fortsatt i daglig bruk.


#5

star sa for siden:

X har Miele og den er vel 15 år.


#6

Strå sa for siden:

Vi kjøpte vaskemaskin for tre-fire år siden, men jeg husker ikke hva den heter. Jeg er i hvert fall fornøyd. Det vi så etter var bl.a

  • Stort nok volum til et middels sofapledd og samtidig slik at vannmengden justeres ned om det er lite tøy i maskinen (vektmåling?)
  • Godt ullvaskprogram
  • Frontåpning
  • Lett rengjøring av frontdøra

Og det er det. Den er knalle god, særlig i fht den vi hadde (1986) og den vi avfinner oss med i mellomboet.


#7

sindrome sa for siden:

Jeg har også en W1-maskin, fra 2016 eller noe sånt. Fornøyd. Har ikke sånn selvmedisinert, legger i pulver hver gang. Moren min kjøpte også en sånn i år. Har ikke hørt noen klager og hun er ganske kravstor. Det skal sies at hver gang jeg skal kjøpe oppvask-, vaskemaskin eller tørketrommel og vurderer noe annet enn Miele så får jeg penger av foreldrene mine til mellomlegget mellom det jeg er villig til å kjøpe for og det en Miele-variant koster :knegg: Sære folk. Men jeg klager ikke.


#8

frukt sa for siden:

Jeg har en fra LG, og den er bra den, men ikke gammel nok til at jeg kan si så mye om kvaliteten. Jeg har ikke hatt noen problemer med den de fem årene jeg har hatt den ihvertfall.
Den har ikke ullprogram, men den har en "slot" for nedlastede program, så det kan man få tak i. Men jeg er ikke spesielt fornøyd med det. Klærne blir ikke vasket skikkelig.
Så hvis bra ullprogram er viktig ville jeg sjekket ut det.


#9

frukt sa for siden:

Hurtigvask og sportsvask fungerer derimot bra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.