Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Blondie sa for siden:

Mornings! Jeg har en tjueåring i dag. :fløyte: Hovedpersonen selv er på jobb, men har gitt familien audiens i ettermiddag.


#3

Frøy sa for siden:

Gratulerer med tjueåring, Blondie.

Jeg har endelig startet på siste uken før F. Føler ikke at jeg har hatt helg denne helgen, har styrt på ute fra morgen til kveld. Utrolig kjekt med nesten 80kvm terrasse, helt til den skal vaskes, og helt til NOEN (les meg) finner ut at de vil endre farge på den og man da må fjerne gammel beis i tillegg. Tre runder med skuring av hele terrassen tar på inni håndflatene og resten av kroppen. Men nå kan den stå og tørke frem til helgen også kan jeg beise den og ta ferie med god samvittighet.


#4

Frøy sa for siden:

Jeg skal IKKE bestille mer garn, jeg skal ikke bestille mer garn, jeg skal bestille mer garn, jeg trenger mer garn.
Vær så snill å slå meg i hode med noe hardt. :knegg:


#5

Anda sa for siden:

Andre uka med F i gang her, og jeg lurer på om jeg trenger F fra deler av familien. :knegg:

Ingen andre oppe enn meg enda, så jeg skal snike meg ut med kajakken for en time sjelefred.


#6

Nenne sa for siden:

Gratulerer med 20-åringen, Blondie!

Her er bare Storesøster på jobb, i kjellerstua. Alle andre sover ennå og jeg nyter kaffe, sol og fuglesang. Pur idyll. :)


#7

Trixie sa for siden:

Gratulerer med 20-åring idag Blondie.

Jeg falt på løpetur igår så kvelden/natta ble tilbrakt på akutten/røntgen. Heldigvis bare kraftig overtråkk, men ukens ferie med fjelltur osv må endres litt. Så nå sitter jeg her med benet høyt og venter på kjæresten skal komme å redde meg :knegg:


#8

Input sa for siden:

Til lykke med 20-åringen, Blondie! :flagg:

Jeg er den eneste som har stått opp, ettåringen demonstrerer sine kunster som B-menneske. Jeg hadde egentlig en plan om at vi skulle vært ute av døren for fem minutter siden, men tydeligvis ikke. :knegg:


#9

Dali sa for siden:

Gratulerer med 20-åring. Vi skal straks kjøre vestover på bobiltur. Teltet i fjor, men så ikke for oss det i år igjen, med villstyrig valp, mulig regn og elbil som går kun få mil. :knegg:

Stakkars deg da, trixie, håper litt tlc gjør foten fort bra igjen.


#10

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg jobber fra hjemmekontorsofaen enn så lenge, med kaffe og sovende hund. Teller på knappene om jeg kan bli her i dag, (litt deilig å være helt alene hjemme, det er noen år siden sist), men det ser dårlig ut. :mumle:


#11

Tjorven sa for siden:

I hear you, Anda! Årets ferieplan blir i tetteste laget på familien. Og jeg er på fridag nr 2.

Jeg må ta MYE av skylda selv, men er det lov til å skylde litt på pandemi også som har fått oss alle i apatisk modus. :gaah:


#12

Mex sa for siden:

God morgen. Andre ferieuke her også, og som Anda og Tjorven så kunne jeg egentlig tenke meg en ferie fra enkelte familiemedlemmer. Pandemi og for mye familietetthet funker dårlig. Vurderer nesten å avlyse neste etappe.. :mumle:


#13

Fersken sa for siden:

Jeg starter uken med avspasering for å kjøre yngste og min mor til flyplassen. Skal jobbe ut denne uken og så kjører vi etter i løpet av neste uke.


#14

Eia sa for siden:

God formiddag. Det er visst maskin/motoruka her på gården. Jeg teller intet mindre enn 2 ATV-er, 2 motorsykler, 1 tohjulstraktor, 1 slåmaskin, 1 graver og en Defender med vinsj.

Vi er 4 pers her. 3 dersom man kun teller brukere ... :knegg:


#15

Neket sa for siden:

Jeg er på jobb, men hodet er helt i feriemodus, alt er vanskelig. :knegg: Siste innspurt!


#16

Maverick sa for siden:

Åh, Eia! For et deilig sted! :glis:


#17

Eia sa for siden:

Det ante meg at du tenkte det, Maverick. :knegg:

Selv drar jeg og handler inn til grillings i kveld, og utforsker nærmeste ferskvann. Så kan pappaene og yngste utforske maskiner og septikavrenning. Win-win! :glis:

Ikke for det, jeg koser meg med langorv, stuttljå og kantklipper, samt graver frem gamle bærbusker og slikt. :jupp:


#18

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har trent styrke. Fokus på overkropp i dag. Passer fint når planen for resten av dagen er plenklipp og hekkeklipp. :knegg:


#19

star sa for siden:

Gratulerer med 20-åringen, Blondie. :fløyte:
Og riktig god bedring, Trixie. :klemme:

Jeg er fortsatt litt høy etter gårsdagens kamp. Mitt UEFA lag slo alle 3 gutta. Jeg som ikke har peiling på fotball. :knegg:


#20

Blondie sa for siden:

Nå fikk jeg akutt midtlivskrise. :knegg:
Takk for hilsener! Jubilanten er lærling og har lite tid til annet enn å jobbe, men han smilte da jeg ringte og sang litt i morges.


#21

star sa for siden:

Jammen...... Autocorrect altså


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.