Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Liten veske til hverdagsbruk

#1

Neket sa for siden:

Jeg trenger en liten veske (type plass til mobil, lommebok, nøkler, pluss litt ekstra). Vet du om en fin en? Gjerne brunt skinn. Eller noe annet fint. Viktig at den har skulderstropp. Pris ikke så viktig, men ikke Gucci-nivå. :knegg:#3

Frøy sa for siden:

Jeg synes Rosenvinge har mye fint, spesielt liker jeg de veskene hvor man kan bytte ut stroppen.


#4

frukt sa for siden:

Jeg har en fra RE: designed som er akkurat passe stor. Min er gulbrun, eller burned tan som det står, men de har andre farger. Veldig mykt og fint lær, og god kvalitet. :jupp:

www.miinto.no/brands/redesigned#6

Neket sa for siden:

Takk for tips! Den som heter Line fra Rosenvinge ser perfekt ut - finnes de i butikk eller må man bestille på nett? Vil helst se den først. Lurer på om den kanskje er akkurat for liten? :gruble:#8

Carrera sa for siden:

Jeg har ei fra Michael Kors. Er to åpne rom inni, og en lomme med glidelås som "midtdeler" på de to hovedrommdene. Får plass til telefon, lommebok, nøkler, sigaretter og ellers litt småtteri. Beste veska jeg har hatt. Veldig slitesterk og lang, justerbar skulderstropp.


#9

Frøy sa for siden:

Jeg har kjøpt min Rosenvinge i lokal butikk, men klarer ikke å finne oversikt over forhandlere på siden deres.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.