Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sykkelshorts/korte tights?

#1

Floksa sa for siden:

Etter massiv vektnedgang har jeg mye løshud på lårene. Dette gjør det ubehagelig å gå og nesten umulig å løpe (jeg lager en fantastisk flappelyd ved bevegelse :lol: og med 167 ukers ventetid for å fjerne denne huden har jeg goooood tid til nettshopping)
Det løses relativt greit med en stram knelang tights/shorts i strech.
Men jeg synes det er vanskelig å finne i butikk? Kjøpte noen på Kap Ahl som funka fint men de er blitt for store og jeg finner de ikke igjen hverken i butikk eller i nettbutikken.
De kjedene jeg har lokalt har heller ikke. Ikke europris heller. Finner i nettbutikker men det er vanskelig å vite hvor «strechi» de er. De kan ikke være i tynn bomull liksom. Det må være skikkelig hold. Farge er ikke så viktig.
Så da tyr jeg til FP orakelet!
Fint også om de ikke koster en nyre for en, for jeg trenger å ha 4-5 i sirkulasjon.
Og noen i hvitt til penbruk under kjole.


#6

Input sa for siden:

Jeg har den som frukt linker til, og synes det er den som er minst varm og klam. Men jeg synes også den er stor i størrelsen.


#7

Palmen sa for siden:

Lindex og Cubus har ok sånne. Mye stretch men ikke fullstendig holdin, da.


#8

Floksa sa for siden:

Ja jeg tror nok shapewear kunne vært aktuelt. Jeg har noe jeg bruker nå men det er rester i str xxl. Men sist jeg var på klesbutikk fant jeg ikke noe? Tror muligens jeg bør ha med personlig shopper på butikken. For jeg er utrolig dårlig til å finne det jeg skal ha.

Hm. Bør jeg bestille i small lizzom? :gal: jeg aner jo ikke hva jeg bruker og størrelsene varierer jo så sjukt mye.


#9

frukt sa for siden:

Du kan sjekke om de har den i butikken før drar innom. :)


#10

Kaprifol sa for siden:

Antakelig er det flere her på FP som har noe lignende. Hvilken størrelse er du nærmest sånn i vanlige tallstørrelser? Om du måler omkrets hofte, er du da feks ca str 44?
Andre med str 44 kan anbefale deg samme som de bruker.


#11

Floksa sa for siden:

Jeg er 104 cm rundt hoftene. Ser ut til at det tilsvarer 42 ?


#12

Kaprifol sa for siden:

Det er 42, ja. Jeg har samme omkrets rundt rompa, låromkrets er 60 cm på meg. Jeg kunne kjøpt noe fra Lindex i 40-42, de har ofte undertøy i den str. Det passer ofte min fasong. Jeg hater å kjøpe Small fordi det ikke er særlig kompatibelt med musklene i låra.


#13

Input sa for siden:

Om du bestiller fra nettbutikk kan du jo i verste fall sende tilbake. Jeg hadde kjøpt M om jeg var deg, tror jeg, men nå er jeg redd for å villede deg. :knegg:


#14

Pappalille sa for siden:

Om du trenger noe for å være aktiv i kan jeg anbefale Bara sportswear på det varmeste. De er høye i livet, har god kompresjon og er behagelige å ha på. Jeg har mye løs hud på magen og disse fungerer godt for meg. De er ikke billige, da.


#15

Kaprifol sa for siden:

Bara er gode å ha på, datter har en derfra. Hun er slankere enn meg, elsker høyt liv som ikke ruller ned.


#16

sindrome sa for siden:

Den du linker til er sikkert bra tror jeg!


#17

Kaprifol sa for siden:

Jeg mener du kan kjøpe M fra Lindex. Det blir da str 40-42, noe jeg tror er passelig med ditt hoftemål og ønske om litt hold in effekt.
Datter mener at Aimn ikke er så bra som forventet. Reebok er gode til trening, jeg har M i dem. De ruller i liten grad ned i livet.


#18

Blånn sa for siden:

Ja, og så har den lomme til mobil som funker.


#19

annemede sa for siden:

Kan jeg anbefale løpeskjørt/turskjørt? Ta en tur i en dportsbutikk. Skjørt og shortser med "innebygget" tights.#21

Martis sa for siden:

Jeg liker veldig godt de sømløse sykkelshortsene fra Lindex under kjoler og skjørt. Den typen som er helt glatt. De koster også bare 149 og det er ofte 3 for 2. De er nok mer undertøy enn sportstøy. Til løping ville jeg ha kjøpt noe annet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.